• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor hakareti

Revanchee

#serçe#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
269
271
103
Arkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (

Arkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
Direk bashekimlige sikayet etseydin orasi hastane ilgili davranacaklari yerde iyce hasta ediyorlar adami ya..

Direk bashekimlige sikayet etseydin orasi hastane ilgili davranacaklari yerde iyce hasta ediyorlar adami ya..

Öncelike sıra almak için danışma vs ye bi uğramalıydınız ,bu aralar doktorlarda bi asabiyet mevcut,son zamanlarda çok açılır oldu böyle konular.
Aynen katılıyorum. Tamam o an onu da halledebiliriz belki diye düşünmüş ama insan gibi izah et nolur sanki. Malesef Dr ların sekreterleri de öyle. Bahaneleri de hazır çok yoğunuz diyolar

Odaya girdim anlattım annemi sıra yoksa rica etsem bi bakabilirmisiniz diye adam kovdu beni odadan : (

Rica ile olmaz o işler sonuçta taviz tavizi getirir sıra alanlara haksızlık olur ancak bu doktorun insanlara böyle davranmasını gerektirmezdi. Okumuş ama adam olamamış kalıbına uygun biriymiş, sen canını sıkma insanlıktan nasiplenmeyen varlıklar için.

Öncelike sıra almak için danışma vs ye bi uğramalıydınız ,bu aralar doktorlarda bi asabiyet mevcut,son zamanlarda çok açılır oldu böyle konular.
Randevu almak icin aradım 15 gün sonraya randevu verdiler gittik hazır bostu oda girdim eger sıra yoksa bakabilirmisiniz dedim o eger insan gibi bakamam deseydi tamam der çıkardım ama kovdu oda çok zoruma gitti : (

Ameliyat olmustum agridan duramiyordum narkozdan sonta hemsireyi cagirmistim agri kesici vururmusunuz diye o da ee agrin varsa napiyim ne ediyim demeye basladi direk ameliyatli halimle ayaga kaldirdiydi beni sonra tansiyonumu olcmeye gelmisti tansiyon aletini firlatmisti koluma degmisti o aciyla aldim bende ona firlattiydim acimasiz cok ya sikayet ettim bashekimlikte hemen acik kapatmaya baslamisti kimi kime sikayet edecegimizi de sasirdik ya

Sıra almalıydınız evet bu sizin hatanız ama o doktorun da tavrını çok iyi canlandırabiliyorum gözümde, terbiyesiz herif! Var böyle doktorlar malesef.
Bizi ilgilendirmez günde 500 hastaya baksın isterse, herkes işini düzgün yapacak.

Şikayet edin kesinlikle.

Evet ya düzgünce bakamam deseydi tamam der çıkardım onun yerine kovdu: ( resmen hasta etti adamın bu tavrı
Canim varya ben bu hastanelerden cok cekiyorum ama var ya onlara onlar gibi davrancaksin tup bebek tedavisi olmadigina dair rapor gerekiyordu oldugumuz yerde tayin icin doktor o kadar terstiki beni de kovar gibi ben veremem dedi bagirdi cagirdi kizdi ben zaten merkezde degildim sabahin 7sinde hastaneye gitmistik hem beyfendi 2 ye digru gelsin hem de bana bagirsin cagirsin adaletmi bu valla laflarini hic duymazdan geldim o raporu alana kadar israr ettim almadan cikmadim onlar gibi olcaksin.

kapı onunde on hasta beklerken kapıyı çalıp içe girip böyle soru soran insanlara sinir oluyorum ben. danışmadan vs sıra almadan giriş yapmadan adam nasıl muayene etsin. ha o tavrı haklı mı değil ama sizinki de yanlış.

Back
X