• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor hakareti

Sira yoksa doktordan rica edeyim cok yanlis bir dusunce. Ancak daha once hastasi oldugunuz ve takibinda olduğunuz bir doktordan boyle bir sey rica edebilirsiniz.
O da genel durumunuz hakkında bilgi verebilir. Bu adam randevusu olmadan size ilaç yazmaya kalksa yazamaz. Tahlile gönderemez.

Diğer yandan,
Hastane personeli bir garip gerçekten. Sekreterinden hemşiresine doktoruna hepsi bir garip. Hastaya kotu muamele gercekten cezalandirilmali. Allahtan bimer sabim cikti da sikayet etmeye basladik. Bashekimlik zaten kendi personelini olumune korudugu icin herkes hastaya istediği gibi muamele ediyordu. Şikayetler ile azalacak.

İnat ettim hatta gidip görüntü bile alıcam arasan randevu dolu hastane bomboş acil hasta var bakmıyolar kendi yakınları olsa böyle yaparlarmıydı acaba : (
1 haftadir agri varsa acil olamaz. Hicbir doktor da acil gozuyle bakmaz annenize.
O kadar acilse bir haftadir nerdeydiniz?
Doktorun tavrini hakli buldugumdan degil, bos bos oturuyor bakiversin diye diretiyorsunuz hala.
Ben hic bos oturan doktor gormedim.

Doktorun davranışını onaylamadıgım gibi sizin ricanızı da onaylamıyorum.
Sıra için danışmadan rica edersiniz. Hastaneler zaten yoğun. Herkes bir iki rica etse?

Sıra almadan odaya girmeniz çok yanlış. Sonrada neden kızdı diyorsunuz. Günde kaç hastayla uğraşıyorlar. Bende sıra beklerken birisi sırası olmadğı halde odaya girerse tepki gösteririm. Boşuna beklemiyoruz sıra almıyoruz. Lütfen kurallara uyalım.

Sıra bekleyen yoksa bile gidip sıra almanız gerekir. Kuralları çiğniyorsunuz sonrada ağlıyorsunuz .

Hakaret etmemesi gerekirdi yönlendirebilirdi . ikinizde haksızsınız

Muhabbet nasıl ilerledi ki olay bu derece alevlendi?
Bimer e şikayet edin

Odadan çık dediği için bimere mi şikayet edilir ?
Kaldı ki bayan sıra almadan girmiş bakabilir misiniz demiş .
Yani tamam doktor sert çıkmış ama bende her hastaneye gittiğimde önümden odaya girmeye çalışanlara tepki gösteriyorum. İki bebekle kapıda sıramı bekliyorum.yani çık dediği için uyarı almasına ben vicdanıma sığdıramazdım açıkcası :KK20:

Odadan çık dediği için bimere mi şikayet edilir ?
Kaldı ki bayan sıra almadan girmiş bakabilir misiniz demiş .
Yani tamam doktor sert çıkmış ama bende her hastaneye gittiğimde önümden odaya girmeye çalışanlara tepki gösteriyorum. İki bebekle kapıda sıramı bekliyorum.yani çık dediği için uyarı almasına ben vicdanıma sığdıramazdım açıkcası :KK20:
Ee biz de onu dedik?

Ben şikayet edilmesini doğru bulmuyorum. Onlar da insan sonuçta. İhtiyaçları olabiliyor dinlenmek istiyorlar, üzgün, kızgın olabiliyorlar, yorgun düşebiliyorlar haliyle bu da suratlarına ve davranışlarına yansiyabiliyor. Onlar hayat kurtarıyor sonuçta. Kötü davranmaya hakları yok ama yükleri çok ağır o yüzden anlayışlı olmak gerekir. Uyarabiliyorsaniz doktoru siz uyarin ama şikayet etmek yanlış bana göre de. Çok ciddi hayati bir yanlış olmadıkça.

Ben şikayet edilmesini doğru bulmuyorum. Onlar da insan sonuçta. İhtiyaçları olabiliyor dinlenmek istiyorlar, üzgün, kızgın olabiliyorlar, yorgun düşebiliyorlar haliyle bu da suratlarına ve davranışlarına yansiyabiliyor. Onlar hayat kurtarıyor sonuçta. Kötü davranmaya hakları yok ama yükleri çok ağır o yüzden anlayışlı olmak gerekir. Uyarabiliyorsaniz doktoru siz uyarin ama şikayet etmek yanlış bana göre de. Çok ciddi hayati bir yanlış olmadıkça.

:KK9::sampiyon:

Buna da katilmiyorum.
Tek bir anina bakarak yargilamak dogru olmasa da oyle doktorlar var ki is arkadaslari hastalar personeller, herkese her zaman kotu davraniyorlar.
Bazi insanlarin kendine cekiduzen vermesi icin de sikayet sart.

Buna da katilmiyorum.
Tek bir anina bakarak yargilamak dogru olmasa da oyle doktorlar var ki is arkadaslari hastalar personeller, herkese her zaman kotu davraniyorlar.
Bazi insanlarin kendine cekiduzen vermesi icin de sikayet sart.

Valla öyle insanlardan uzak duruyorum ama değişmiyorlar malesef. Huy meselesi

Bizim yükümüzde ağır ama bi doktoru gidipte azrlamıyoruz yükleri ağır olupta kaldıramıyorlarsa yapmasınlar kimse kimsenin azarlamasını duymak zorunda değil

Back
X