• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor hakareti

Yaptığınız şey işgüzarlık bence. Sıra yoksa yoktur. Sinir oluyorum böyle bi bahaneler uydurup uyanıklık yapan insanlara hastanelerde.

Doktorların iş yükü konusunda bi fikriniz var mı? Insanların doktorluk konusundaki tek bilgisi maaşları ve kibirlerinden ibaret. Nasıl sömürüldükleri konusu kimsenin umurunda bile değil. Bu gün bi devlet dairesine saat 4. Buçukta gidin bakalım bütün gün oturmaktan bi tarafları büyümüş memurlar nasıl öfleye öfleye tersliyorlar sizi. Kendi ağzınızla öğle arası olmak üzereydi diyorsunuz. Biraz empati yapın sabahtan beri kimbilir kaç hastaya baktı? 15 gün sıra yok diyorsunuz. Belli ki nefes bile almadan çalışmak zorunda kalıyor. Tam işi bitiyor oh be diyemeden siz dalıyorsunuz odaya. Size hakaret bile etmemiş. Özel alanından çıkmanızı istemiş. Sizi dinlememe hakkı gayet tabi var.

Neye dayanarak şikayet edeceksiniz? Bi hasta doktor ilişkiniz yok ki. Sıranızı alırsınız adamın hastası olursunuz şikayet edersiniz o zaman. Şu an sadece kibar davranmadığı bir yabancısınız. Özel hayatında karşıdakine kibar davranmak kişinin kendi tercihidir.
Birincisi doktorların is yükü beni ilgilendirmez herkesin is yükü kendine ağır ikincisi hakarrt bile etmemis derken ne bekliyodunuz daha ne yapsın ve özel alanından çıkmamı saygılı bir sekilde belirtebilir sizin özel hayattan kastınız ne ?kendiniz kibar davranmadığı bir yabancı diyorsunuz evet yabancıyım ve saygılı olmak zorundaonun babasının oğlu kızı degilim o sekilde saygısızca kovuyo !herkes haddini bilsin sizde dahil

Birincisi doktorların is yükü beni ilgilendirmez herkesin is yükü kendine ağır ikincisi hakarrt bile etmemis derken ne bekliyodunuz daha ne yapsın ve özel alanından çıkmamı saygılı bir sekilde belirtebilir sizin özel hayattan kastınız ne ?kendiniz kibar davranmadığı bir yabancı diyorsunuz evet yabancıyım ve saygılı olmak zorundaonun babasının oğlu kızı degilim o sekilde saygısızca kovuyo !herkes haddini bilsin sizde dahil

Doktorun iş yükü sizi ilgilendirmiyorsa, randevusuz tedavi olmaya çalışmanız da doktoru ilgilendirmiyor.

Suradaki cevaplarınızı bi okusanız kendinizdeki problemlero farkedeceksiniz ama ısrarla anlamamaya uğraşıyorsunuz

Öyle laftan anlamayan insanlar var ki hastanede çık dersin çıkmaz kibar davransan tepene çıkar seni kullanmaya çalışır. Hastanede o şartlarda çalışırsanız anlarsınız ancak onların psikolojisini. Doktor da napsin laf anlamayan o kadar çok insan oluyor ki patlamazsa o şekilde önünü alamaz. Elini veren kolunu kaptırır hesabı. Ben biliyorum hastane ortamini. Hasta da gergin doktor da gergin hemşire de gergin hasta yakını da gergin. Siz yine de şikayet edin attirin işten. Biz ne diyelim ki.

Kibar davraninca hususi işlerini yaptırmaya kalkan, (misal markete göndermeye çalışan hasta yakını gibi ), aşağılayıcı konuşan, (misal şişt, bakale diye seni yanına çağıran) hasta ve hasta yakinları, tepki koyunca davranışları değişiyor yalvar yakar oluyorlar.

Dönüp yazdığınız mesajlar bi incelendiğinde kibarlık kavramı üzerine fikir beyan edebilecek en son insan olduğunuz apaçık ortada. Belli ki hak ettiğiniz muameleye maruz kalmışsınız. Bu üslupla devam ederseniz de daha çok maruz kalacaksınız. Doktora söyleyemediklerinizi burda cengaverlik yapıp bize söylemeniz kuyruk acınızı geçirmeyecek.

Evet cevapları okumak zorunda degilsiniz ve yorum yapmak zorundada degilsiniz !anlamadan yazmayın madem icerigini bilmediğiniz her konuya aaa dur bende bi yorum yapıyım diye atılmayın madem
Bu nasıl üslup!
Konuyu detaylarıyla yazarsanız yanlıl anlaşılma olmaz. Doktorun sizi neden terslediği burada verdiğiniz cevaplardan az çok anlaşıldı :işsiz:

Doktorun iş yükü sizi ilgilendirmiyorsa, randevusuz tedavi olmaya çalışmanız da doktoru ilgilendirmiyor.

Suradaki cevaplarınızı bi okusanız kendinizdeki problemlero farkedeceksiniz ama ısrarla anlamamaya uğraşıyorsunuz
İste siz önce kendinizdeki anlamlandıramama sorununuza çare bulun hafsalanız almıyo galiba benim sorunumun ne olduğunu

Dönüp yazdığınız mesajlar bi incelendiğinde kibarlık kavramı üzerine fikir beyan edebilecek en son insan olduğunuz apaçık ortada. Belli ki hak ettiğiniz muameleye maruz kalmışsınız. Bu üslupla devam ederseniz de daha çok maruz kalacaksınız. Doktora söyleyemediklerinizi burda cengaverlik yapıp bize söylemeniz kuyruk acınızı geçirmeyecek.
İste sizin hakkettiğiniz cevapta bu.
Benimki normalde bende sizdeki kuyruğuna basılmış kediler gibi ciyak ciyakladığınızı anlamadım sizdeki kuyruk acısının nedeni nedir ?

Back
X