- 5 Nisan 2016
- 13
- 8
- 36
- Konu Sahibi gamzefemir
-
Degisik isimler secmissiniz efruz ve hifanur ne demekkiRabbim herkesın bebegını saglıcakla musmutlu kucaga almayı nasıp eylesın. Allahın ıznıyle bı kızım olacak 15+6 olduk....
İki isim istiyorum
Ogullarımın adı; Efrahim Efe , Emir Talha..
Kızım ıcın aklımda : Efruz , Hifânur , Gaye , Azra , var sizce bunlardan iki isim hangisi olabılır yorum yaparak fıkrınızı soylersenız cok sevınırım.....
efruz gaye. allah analı babalı büyütsün.Rabbim herkesın bebegını saglıcakla musmutlu kucaga almayı nasıp eylesın. Allahın ıznıyle bı kızım olacak 15+6 olduk....
İki isim istiyorum
Ogullarımın adı; Efrahim Efe , Emir Talha..
Kızım ıcın aklımda : Efruz , Hifânur , Gaye , Azra , var sizce bunlardan iki isim hangisi olabılır yorum yaparak fıkrınızı soylersenız cok sevınırım.....
Tesekkur ederım:) aklıma kalacakefruz gaye. allah analı babalı büyütsün.
Efruz isminin anlamı: 1. Şule, parıltı. 2. Aydınlatan, parlatan. 3. Tutuşturan, yakan. GösterişliDegisik isimler secmissiniz efruz ve hifanur ne demekki
İkili isim olsun istyrm fıkrınız nedır acaba oglum bırı efrahim efe dıgerı emir talhagaye yada azra
ikisini beğeniyorsanız ikisini koyabilirsinizİkili isim olsun istyrm fıkrınız nedır acaba oglum bırı efrahim efe dıgerı emir talha
Hifanur u beğendim . hiranura benziyo ama anlami guzelmis o benceEfruz Gaye
Hifânur
Azra
Elif Şehadet
????????????? Sizce......
Bence Azra olsunnEfruz Gaye
Hifânur
Azra
Elif Şehadet
????????????? Sizce......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?