Doğuma Hazırlık Doktor kız dedi!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gamzefemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
13
8
36
Rabbim herkesın bebegını saglıcakla musmutlu kucaga almayı nasıp eylesın. Allahın ıznıyle bı kızım olacak 15+6 olduk....
İki isim istiyorum
Ogullarımın adı; Efrahim Efe , Emir Talha..

Kızım ıcın aklımda : Efruz , Hifânur , Gaye , Azra , var sizce bunlardan iki isim hangisi olabılır yorum yaparak fıkrınızı soylersenız cok sevınırım.....

Degisik isimler secmissiniz efruz ve hifanur ne demekki

B hiçbiri cok zor söylenen isimler azra ve gaye nin yanına koy yeni bir isim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.

efruz gaye. allah analı babalı büyütsün.

Degisik isimler secmissiniz efruz ve hifanur ne demekki
Efruz isminin anlamı: 1. Şule, parıltı. 2. Aydınlatan, parlatan. 3. Tutuşturan, yakan. Gösterişli

hifa ; mekkenin en güzel gösterişli ve sadece ALLAH'ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın.

Hz hifa dan esinlendim bu isimde....
Nur da zaten bilindik anlamı..

İyi akşamlar cümleten. Öncelikle benim konularıma cvp veren arkadaslara cok tsk edıyorum cvpları okudum. Şehadet i kelimei şehadeti çağrıstırıyor dıye dusunmustum ama eskıde kaldı artık lıstemde yer almıyor ben anlamlarınıda dıkkate alarak ve sızden de yardım ısteyerek ısım fıkrımı soylıcektım
Hifanur Dua
Alya Dua
İnanılmaz kararsız kaldım! Sizce ?????? Dua ismini çok seviyorum cok sevdım vazgececegımı sanmıyorum hifanur ve alya arasında ınanılmaz kaldım

Azra tek basina guzel bence.. Ben cok istiyorum ama esim Elif Asya istiyo.. Ayrica benim de ilk kizim iki isimli fakat bu sefer tek koymak cok isterdim..
Hifanur Dua cok fazla olmus.
Alya Dua daha iyi ikisi arasinda..
Onun disinda Sare ismini onerebilirim.. Sare Dua

sırf manası güzel diye de bazı isimler konulmamali bir de çocuğun ruh sağlığı arkadaş çevresi düşünülmeli, Zaten peyganber efendimiz yeterince örnek bir hayat göstermiş bize dua ibadet şehadet cami isimlerini duydum ama ben doğru bulmuyorum, sonuçta Ayşe Fatma Zeynep Betül vs vs isimler varken ... yine de adlarıyla müsemma olsunlar sağlıklı uzun ömürler versin
benimkisi bir görüş sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…