Doğuma Hazırlık doktor kız herkes erkek diyor ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hfbm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hfbm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
56
3
26
Rize
kızlar aranıza yeni katıldım baska yere yazmıştım ama cevap alamadım ben 5 aylık gebeyim 17. haftamda doktorum kız dedi ama herkes erkek bu bebek diyor istemeyerekte olsa kafamda soru işareti oluştu cinsiyetten sonra daha gimedim 11 ocak ayrıntılı ultrasonum var..benim 3 yasında bir kızım var kızıma hamileyken 3 ay yemek yemedim sürekli kustum ekşi yedim bunda hiç midem bulanamdı kusmadım ve sürekli tatlı yemek istiyorum ve yiyorum rüyamda hep kız bebek gördüm ben

Canım Allah ne verirse güzel verir.. Erkek yada kız senin için çok farketmemeli.. Sağ salim doğsunda inşallah.. Artık Doğunca kesinleşir.. İyi hamilelikler dilerim..

canım benimde biri 4.5 yaşında biride 6 aylık bir kızım var 2 hamileliğimde inan herşey farklıydı hiç miğde bulantısı olmadı et ve peynir tükettim bolca karnım sivriydi hiç kilo almadım desem yeri doğuma kadar herkez erkek bu dedi doktorumda 7 aylıkken kız olduğunu söğlemişdi ama kızım oldu 2 kız annesi olmak gerçekten çok güzel bi duygu allah sağsalim yavrunu kuçağına almayı nasip etsin

tabi önce sağlık diyorum rabbim anlıma ne yazmışsa o sadece dışarıdan öyle şeyler duyunca kafam takılıyor acaba oluyomu böyle seyler diye bende babasıda çok mutluyuz rabbim hayırlı evlat olarak yetiştirir insallh hepimizin yavrularını

Doktorunun dediğine inanmıyorsan başka bir doktora daha baktır derim ama dışarıdan denilenlerle olmuyor bu iş o yüzden onları pek takma

cinsiyeti söyledikten sonra daha gitmedim zaten 17. haftada söyledi 20. haftamda ayrıntılı ultrasonum var 11 ocak ta bakalım hayırlısı ama ben halimden memnunum önce sağlık cevaplarınız için çok teşekkür ederimm...

canım banada seninki erkek diyorlardı,belirtilerim farklı,karnım sivriydi,hatta idda konusu bile olduk,ama güzel kızım doğdu...

evet benim bebeğimde iddia konusu oldu artık ama ben hep kız hissettim ve öle de olacak hayırlısıyla

Back
X