- 20 Ekim 2009
- 4.522
- 5.211
- 723
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 13. Haftaya ait ultrason görüntünüz varsa kolayinizda paylasabilirmisiniz? Çok merak ettim.Daha erken tahminde bulunmak.
Doktorların da yanılma payı olabiliyor.
Nub teorisine göre benim de kızdı ama erkek olacak bebeğimiz.
Sizinde hayırlı ve sağlıklı olsun.
Yok kendimi sartlamiyorum sadece egleniyorum:)))Ben hicbir cinsiyet yontemine inanmiyorum,benimde ilk bebegim olacak kendimde cinsiyeti ogrenene kadar da hicbirini denemedim.zaten 2 olasilik var atip tutturma olasiligi bile cok yuksek boyle seylerle ugrasip kendinizi sartlandirmayin bence
canım anlıyorsan banada bakarmısın 13.hafta12 13. Haftaya ait ultrason görüntünüz varsa kolayinizda paylasabilirmisiniz? Çok merak ettim.
İşte bu bebeğin erkek olma ihtimali daha fazla bence.:)Eki Görüntüle 1632980 canım anlıyorsan banada bakarmısın 13.hafta
Canim bir fotoğraf var mı bu haftalara ait??Buarada bebeğiniz nubu oğlumunkine çok benziyor erkek olabilir
oğlumunki bu senin resme benzeyenİşte bu bebeğin erkek olma ihtimali daha fazla bence.:)
Neden peki?
Canim bir fotoğraf var mı bu haftalara ait??
Aynen canim böyle olması lazım zaten işte bakalim... cuma ogrenicez fotolarda mi çıkmadı yoksa yanlış tahmin mi:))Neden benimki daha çok erkeğe benziyormuş ben görmedim nub düz gidiyor
Hayırlı olsun balım prensesimiz oluoyr hee ayyy pembiş pembiş giydirir annesi onu simdiBen haklıymışim bebisim kizmis:))şimdin gittim bakti ve kız dedi çok emin bir biçimde. İnşallah değişmez daha :)