Doğuma Hazırlık Doktor mu haklı ben mi :P

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kız mı erkek mi?

• kiz

• erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Once_upon_a_time

Nirvana
Pro Üye
20 Ekim 2009
4.522
5.211
723
Nub teorisine göre yuzde yuz kız gibi göründüğünü düşündüğüm bebeğime doktor bugün büyük olasılıkla erkek dedi.. bizim icin hic farketmez ilk bebisimiz ama sadece meraktan catliyorum azicik sizce kızlar? :)) tahminlerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• 20150914_130413.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 903
Biraz araştırdım da evet nub teorisi genelde yanılmıyor ve böyle birşey var. Ancak ultrason resminde o düz cizginin ucundaki çıkıntı nin yakalanmamasi ihtimali yüksekmis. Dolayısıyla doktorunuz ne derse güvenin diyorlar. Her iki türlü de dünyanın en mutlu insanı olucam :)) cuma günü ogrenicez artık... teşekkür ederim yorumlar için.

Ben hicbir cinsiyet yontemine inanmiyorum,benimde ilk bebegim olacak kendimde cinsiyeti ogrenene kadar da hicbirini denemedim.zaten 2 olasilik var atip tutturma olasiligi bile cok yuksek boyle seylerle ugrasip kendinizi sartlandirmayin bence

Yok kimse çok net bi tahmindd bulunamadı kız diyende oldu erkekte ama eğer nub resimlerdeki gibiyse yatay gidiyorsa benmki şuan yatay ve kız, dik duruyorsa oplumda ve sende oldugu gibi erkek ...bakalım en iyisi ayrıntılıya girmek bende salı günü gidicem doktora normal ultrasona 28indede ayrıntılı olucam...bakalım ne dicekler

Bebeğin nubu yukarda ve dike yakın. Kız bebeğin daha aşağıda oluyor bende erkek gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…