- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
Merhaba kızlar cuma günü keseyi görmeye gidicez gideceğimiz gün 5+6 haftalık oluyorum belki kalp atışıda duyulur eşimide istiyorum yanımda acaba alıyolarmı içeriye bu arada devlet hastanesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçma bence ya ne alaka niye koymuyorlar kiDevlette içeri almıyorlar hatta bazilarinda o kata bile sokmuyorlar canım.
Bunun için tek seferlik özele gidebilirsiniz.
Ayrıca haftası küçük kalp atışını duymak için biraz erken geldi bana ama bebeğin durumuna göre de değişiyor tabii her şey.
O zaman eşim hiç göremeyecek çocuğu falanDevlette içeri almıyorlar hatta bazilarinda o kata bile sokmuyorlar canım.
Bunun için tek seferlik özele gidebilirsiniz.
Ayrıca haftası küçük kalp atışını duymak için biraz erken geldi bana ama bebeğin durumuna göre de değişiyor tabii her şey.
Herkesin kendince nedenleri var. Kimi yok biz muayene olurken bakıyor diyorlar, halbuki kapat kapını kimse görmesin. Kimisi e biz hamileyim sırada beklerken sıkıntı oluyor diyor. E sokağa da çıkmayın o zaman demi evde yasa...Saçma bence ya ne alaka niye koymuyorlar ki
Çok saçma yani eşimle giricem görğcez gidicez yani acaba bu korona yüzünden mi almıyorlar içeriHerkesin kendince nedenleri var. Kimi yok biz muayene olurken bakıyor diyorlar, halbuki kapat kapını kimse görmesin. Kimisi e biz hamileyim sırada beklerken sıkıntı oluyor diyor. E sokağa da çıkmayın o zaman demi evde yasa...
Yok canım önceden beri öyle. İstisna yapan hastane varmıdır bilmiyorum ama ben çok hastane gezdim zamanında hepsi aynı. Bir de ulturasyon fotosu Alaçam diye sevinme ne yazık ki onu da ilk sefer veriyorlar sonra bir daha yok.Çok saçma yani eşimle giricem görğcez gidicez yani acaba bu korona yüzünden mi almıyorlar içeri
Şuan ultrason resmî vermiyorlar mıYok canım önceden beri öyle. İstisna yapan hastane varmıdır bilmiyorum ama ben çok hastane gezdim zamanında hepsi aynı. Bir de ulturasyon fotosu Alaçam diye sevinme ne yazık ki onu da ilk sefer veriyorlar sonra bir daha yok.
Bu yüzden ben özele gidiyorum.
3 yıl önce de vermiyorlardı ki. Ama bizim burada istisna yapan bir hastanenin semt polikinligi var sadece, o her gidişte verir. Sizin oralar nasıl bilemem.Şuan ultrason resmî vermiyorlar mı
E millet hep İnternetlere atıyo görüyoruz nasıl vermiyorlar anlamadım ki onu niye vermiyorlarmış acaba dertleri ne3 yıl önce de vermiyorlardı ki. Ama bizim burada istisna yapan bir hastanenin semt polikinligi var sadece, o her gidişte verir. Sizin oralar nasıl bilemem.
Zamanında vermek zorunlu değil diyip hastanelere bırakmış sağlık bakanı. Onlar da artık kağıt israfı diye mi düşünüyor acabaE millet hep İnternetlere atıyo görüyoruz nasıl vermiyorlar anlamadım ki onu niye vermiyorlarmış acaba dertleri ne![]()
Onların da görmeye duymaya hakkı var ama yaMerhaba bende hamileliğim boyunca hep devlete gittim eşimi hiç almadılar içeri ne yazık kiultrason resmi verdiler bana hep her gidişim de
Evet kaynanamla gitmiştim almadılarCanm özele gitsen bile gitmeden önce sor özellerin de bazıları pandemi sebebiyle almıyo eşleri ama devlet hastanesinde eminin almazlar yani sadece eşi değil yanında gelen kişi kadın bile almıyolar
Özele gitmem ya anca doğum da özele giderimCanm özele gitsen bile gitmeden önce sor özellerin de bazıları pandemi sebebiyle almıyo eşleri ama devlet hastanesinde eminin almazlar yani sadece eşi değil yanında gelen kişi kadın bile almıyolar
Çok saçma bence ya o zaman kimseyi almasınlar içeriye kimse çıkmasın dışarı kimse gitmesin hastaneye yapacak bişey yok artık peki ultrason kağıdını veriyolarmıDevlet hastaneleri şu an pandemiden dolayı sadece kadın doğuma değil diğer bölümlere de hasta dışında kimseyi almıyor. Bazı özeller de yine pandemi sebebiyle kadın doğumda babayı bile kabul etmiyor. Ben 3 farklı özele gittim, ikisi aldı eşimi biri almadı.
Saçma değil aslında, küçücük odada sayıyı azaltmaya çalışıyorlar, onlar da kendini korumaya çalışıyor. Ben bir şey diyemiyorum. Ha ama üzülmüştüm eşim göremiyor diye, hastane değiştirdim.Çok saçma bence ya o zaman kimseyi almasınlar içeriye kimse çıkmasın dışarı kimse gitmesin hastaneye yapacak bişey yok artık peki ultrason kağıdını veriyolarmı
Aynen arkadşm özellikle il değiştirdi gelip benim bulunduğum il de özele gitti eşinin de girebilmesi için kendi bulunduğu il de özellerin hiç biri.almamıştı zaten devlet hastaneleri önceden beri öyle kimseyi almıyolar ilk doğumumu 7 sene önce yaptım o zamanda alınmıyodu ama ultrason kağıdı verdiler bana hep 2 gebeliğimde deDevlet hastaneleri şu an pandemiden dolayı sadece kadın doğuma değil diğer bölümlere de hasta dışında kimseyi almıyor. Bazı özeller de yine pandemi sebebiyle kadın doğumda babayı bile kabul etmiyor. Ben 3 farklı özele gittim, ikisi aldı eşimi biri almadı.