Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 15 haftalık hamileyim şimdiye kadar nuray hanıma gitmedim ama haftaya nuray hanıma başlayıp kısmetse yıldrım dorukta doğum yapmayı düşünüyorum sizlerle burda buluşalım ve bu güzel süreçlerimizi paylaşalım ne dersiniz belki birgün hastanede de karşılaşırız![]()
canım merhaba bende 19. haftamdayım ve bende nuray hanıma gidiyorum
memnunum şimdilik bakalım doğumda görcez maharetlerini :))
hoşgeldin cnm.inş bende memnun kalırım yorumlar genelde iyi ama bakalım
inş cnm 2 haftada bir çağırıyor beni muayeneye sen de ölemisin..
şimdiden bu kadar sık çağırması ilginç geliyor
ben daha hiç gitmedim ayın 20 sinde başlıcam kısmetse ama 15 te bi çagırırsa ben gidemem kusura bakmasın bütçe meselesi saglıklı bi gebelikse gerekte yok zaten bence.seni neden 15 te çagırıyo ki merak ettim diğer arkadaşada alıntılı msj at belki o bilir.
canım zaten her gittiğinde ücret ödemiyorsun..
ayda bi kere ücret ödüyorsun 2 kere gitmiş oluyorsun..
muayene ücretleri değilde doğum ücretleri fazla geldi bana ya 1650 çok gerçi burda öle okudum daha hastaneyle konuşmadım ama
eğer öleyse beni zorlayabilir![]()
2 sınıf odalarda 650 normal 900 sezeryan yazmıştı bi arkadaş daha çok yeni ben gittigimde sorucam bi bakalım fiyatlar dediğin gibiyse benide aşar ama geneldede bütün hastaneler aynı diolar.
2. sınıf odalar derken 2 kişi falan mı kalınıyor o odalarda
öleyse ben kıçımın dibindeki şevkette yaparım doğumumu
çünkü tek yatmak için özele gidiyorum..
tabii ilgide var ama off yaa çok zor okadar para vermek istemiyorum :'(
2 kisilik oldugunu sanmiyorum cunku hastanenin tanitim resimlerinde hep tekkisilik odalar var standart ,ozel ,suit olarak 3 cesit oda varmis die biliyorum ogrenicez sorucaz artik.
eğer tek kişilikse ben tercih ederim birgün kalcam fazla gelen gidende olmaz suite bilmem neye gerek yok :)
merhaba kzlarr 6 marta nuray hanimda dogum yaptim bastan beri ona gidiodum cok cok memnun kaldim yine olsun yine ona giderim cok ilgiliydi herzamn ayda iki kere giderdim bikere ucret odeyerek son ayimda her hafta gittim hic ucret odemiodum.benle coj ilgilendi normal dogum olmasini coj istedi ama ben yapamadim epidural sezeryan oldum kaydimi 2.sinif odalara yaptirmistim 1 miyar odedim fakat ucuz odalar doluydu luks odada kaldim ama ucuz olan oda fiyatini odedim cunku bastan oyle kayit yaptirmistim ben cok memnun kaldim dogumumu muhabbet ede ede yaptirdi nuray hanim dogum gibi degildi hic.allah hepinizi kurtarsin nuray hanim iyi bi secim