Doktor olan biri var mi?

Bilemeyorrr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
321
213
18
41
Ben tahlil sonuclarina baktim anladigim cok ic acici degil.pct degeri yuksek cok annemin.doktora tek gitmis hep kadin arastiriyor tahliller veriyor.var mi icinizde doktor ya da tahlil sonuclaeina bakabilecek moralim cok bozuldu

Geçmiş olsun, hapla falan tedavi edilir. Yada başka bi yöntem ile. Vardır bi çaresi sıkma canını.

babam doktor,şimdi babama sordum pct değeri 5'ten düşükse canını sıkmasın net bir şey demek değil yine de kültür sonucu alsınlar diyor. Yine de sormak istediğiniz bir şey olursa ben babama sorarım müsait oldukça ama tabi kendi doktoruna görünmesi daha iyi olur. Geçmiş olsun annenize.

babam doktor,şimdi babama sordum pct değeri 5'ten düşükse canını sıkmasın net bir şey demek değil yine de kültür sonucu alsınlar diyor. Yine de sormak istediğiniz bir şey olursa ben babama sorarım müsait oldukça ama tabi kendi doktoruna görünmesi daha iyi olur. Geçmiş olsun annenize.
Ya cok tesekkur ederim ozelden yolluyorum tahlili simdi Allah razi olsun

Kendi doktoru da goruyor ama pek aciklama yapmamis ben simdi degerlerine bakinca bi sok oldum pct ile ilgili netten okuduklarima.devtelt hastahanesine gitmis eger ciddiyse baska hastaneye gotureyim netten okuduklarim cok moralimi bozdu sabah nasil olacak bilmiyorum

Back
X