• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Doktor önerileriyle ilgilidir

elgatohamlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
3
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, bir yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz. İlk tüp bebek deneyimimiz başarısızlıkla sonuçlandı. Başka yer ve dr. araştırıyorum. Bir arkadaşımın akrabasında da çiftlerin ikisinde de sorun olmamasına rağmen çocukları olmuyormuş ve bir dr.a gitmişler.Dr. Celalettin Örnek. Bir kızları olmuş şimdi.Ama ne bileyim ben yine de konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. İkinci denememde hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü. İşinde ehil bir dr. olduğu söyleniyor.Bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?Şimdiden teşekkür ederim.

Çok fazla araştırma yaptım temmuzdan beri. Sonunda salı günü Kalamış Tüp Bebek merkezine gittim. Biraz da arkadaşımın tavsiyesine uyarak açıkçası. Dr. Celalettin Örnek'le görüştüm. Çok cana yakın ve samimi davrandı. İlk kontrolde o da bir sorunumun olmadığını söyledi. Önümüzdeki hafta başlayacağız çalışmalara.Umarım bu kez olur. Ha bir de iyi tarafı ilk muayenede ücret almadılar =))))) Bakalım ne olacak....

Merhaba arkadaşlar, bir yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz. İlk tüp bebek deneyimimiz başarısızlıkla sonuçlandı. Başka yer ve dr. araştırıyorum. Bir arkadaşımın akrabasında da çiftlerin ikisinde de sorun olmamasına rağmen çocukları olmuyormuş

Bizde bu bahsettiğin çift gibiyiz maalesef 3 negatiften sonra artık bunun sadece doktorlada ilgili olmadığını anladık. Bir süre ara verdik ve maddi ve manevi açıdan kendimizi toparladık ve araştırdık. embriyoların sürekli izlenebildiği,spermlerin daha iyi seçildiği sistemlerin olduğunu öğrendik ve merkezi ona göre seçtik. Şu anda bahçeci'den dr.Aytun Aktan'la devam ediyoruz. kendisi çok cana yakın sağolsun bıkmadan bizim sorularımız yanıtlıyor. Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

Bizde bu bahsettiğin çift gibiyiz maalesef 3 negatiften sonra artık bunun sadece doktorlada ilgili olmadığını anladık. Bir süre ara verdik ve maddi ve manevi açıdan kendimizi toparladık ve araştırdık. embriyoların sürekli izlenebildiği,spermlerin daha iyi seçildiği sistemlerin olduğunu öğrendik ve merkezi ona göre seçtik. Şu anda bahçeci'den dr.Aytun Aktan'la devam ediyoruz. kendisi çok cana yakın sağolsun bıkmadan bizim sorularımız yanıtlıyor. Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

Sana bol şanslar.Bende Bahceci UMUTta tedavi oldum.Pazartesi transferim oldu.Çok araştırmak lazım merkez secerken benim için sonuç almak önemli.O yüzdem köklü uzman kişlerin olmasına dikkat etim.Bakalım sonuç ne olacak.

Umarım sonuç alırsınız. Eşimi açıkçası ikinci deneme için ikna etmem çok zor oldu. "İkimizin de sorunu yok, bundan sonra tüp bebek deme bana" dedi durdu uzun süre. Ama artık bir bebek almak istiyorum kucağıma ve bu evliliğimizi de etkileyecek noktaya gelmeye başladı. Hayli konuştuktan sonra ikinci deneme için ikna edebildim.

İkinci olacağı için çok fazla araştırma yaptım, açıkçası tavsiye üzerine gittim biraz da ben doktoruma. Dün puregon kullanmaya başladım. Kalamış Tüp Bebek Merkezi'ni açıkçası yaz başı duydum,detaylı arama yapmaya başlayınca. Doktorum Celalettin Bey çok ilgilendi. Bıktırıncaya kadar soru sordum adama ilk gittiğimde.Sağolsun usanmadan yanıtladı her sorumu.Eşim de doktorumla tanışınca ikinci deneme için beklemeden başlamak istedi o da. İnşallah bu kez tutar =((((...Bu kez de olmazsa hakikaten bundan sonra eşimi ikna etmem mümkün olmayacak çünkü =((((

Evlilik çocuksuz olmuyor ki......=(

Back
X