• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor problemi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar çocuk istediğimiz için bi doktora gittim gittiğim hastene kaliteli güzel bi hastane pahalıda tabi doktorada tesadüf gittim bayan doktor bu arada .neyse normal güzelce konuştuk smear testi yapmak istedi tamm dedim şimdi benim şöle bi sorunum var jinekologtan çok korkuyorum yapı olarak korkak bi insanım panik atak rahatsızlığım var ayrıca neyse ben kastım kendimi doktor başladı bunu Yen'i evliler bişe hiç sesini çıkarmadan yapıyo benim elim çok hafiftir sen nasıl ilişkiye giriyorsun falan dedi benim zaten güvenin Yok kendime hepten kastım kendimi doktor iyice suratını astı eşim de bana kızdı cocuk gibisin bilmem ne diye iyice kötü oldum sizce doktorumu değiştirmeli miyim ben mi haksızım doktorun böle yapması normal mi bütün jünekologlar bolemidir

Kızlar çocuk istediğimiz için bi doktora gittim gittiğim hastene kaliteli güzel bi hastane pahalıda tabi doktorada tesadüf gittim bayan doktor bu arada .neyse normal güzelce konuştuk smear testi yapmak istedi tamm dedim şimdi benim şöle bi sorunum var jinekologtan çok korkuyorum yapı olarak korkak bi insanım panik atak rahatsızlığım var ayrıca neyse ben kastım kendimi doktor başladı bunu Yen'i evliler bişe hiç sesini çıkarmadan yapıyo benim elim çok hafiftir sen nasıl ilişkiye giriyorsun falan dedi benim zaten güvenin Yok kendime hepten kastım kendimi doktor iyice suratını astı eşim de bana kızdı cocuk gibisin bilmem ne diye iyice kötü oldum sizce doktorumu değiştirmeli miyim ben mi haksızım doktorun böle yapması normal mi bütün jünekologlar bolemidir
her doktor farkli oluyor baska bi doktora daha gidebilirsin. bu süreçte doktorunla uyumlu olman doktorunu sevmen önemli

bayan jinekologları asla tercih etmiyorum.
Normal değil dr unm bu tavrı, rahatsız olsa da siz hastasısınız belli etmemeli aksine sizi rahatlatmalı

Doktorlarin neden cogu hasta psikolojisinden anlamiyor?
Zaten bahsettiginiz yontem yeterince rahatsiz edici oluyor, daha rahatlatmalari lazim.
Doktorunuzu degistirin bence de.

Bir cok kadin jinekolog gordum gayette naziktiler.

Arkadaslarimdan bir cok erkek jinekologtan sikayet de duydum.

Kadini erkegi yok bu isin.

Daha nazik olan bir doktor bulabilirsiniz.

Onceden anlatin doktora muayeneden korkuyorum diye.

Anlayisli olan bir cok doktor mevcut.

Bir cok kadin jinekolog gordum gayette naziktiler.

Arkadaslarimdan bir cok erkek jinekologtan sikayet de duydum.

Kadini erkegi yok bu isin.

Daha nazik olan bir doktor bulabilirsiniz.

Onceden anlatin doktora muayeneden korkuyorum diye.

Anlayisli olan bir cok doktor mevcut.
Anlattım zaten korkuyorum diye sen nasıl ilişkiye giriyorsun inanamıyorum falan diyor

Hayır kesinlikle değil çok istemedende olsa erkek doktora gittim ilk o kadar kibar saygılı bir bey ki muayene esnasında kafasını monitörden ayırmaz bilmem gerekenleri üstü kapalı detaylıca anlatır kibar davranır canm açıldığında çok az kaldı sabırlı ve yardımcı olalım diye beni telkin ederdi hep bence değiştirmelisiniz oraya yeterince stresle gidiyoruz sizi rahatlatacak ve destek olacak bir doktora ihtiyacınız var

Back
X