Tabiki tacize giriyor ayyy uyuz oldumMakat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Eldivenin tacizle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ne muayenesi oluyorsunuz ki kalçanızı tutuyor orayı anlamadım.
Tabiki tacize giriyor ayyy uyuz oldum
Doktorda olsa sonuçta bir erkek...cinenteresan bir konu şuraya alıyım da sonra silinirse,niye alıntı yapılmamış denmesin.
cevaba gelirsek,eldiven giymemenin neresi taciz.olsa olsa,doktor açısından hijyen olmayan bir durum.
Makatimda şişlik var.surekli tUvalet hissi ve ağrı sikayetimEldivenin tacizle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ne muayenesi oluyorsunuz ki kalçanızı tutuyor orayı anlamadım.
Onu görmemişim pardon.Hemoroid sanırım
Makat yazıyormuş yazınızda, ben mide okumuşum. E o zaman nereye dokunup bakacak adam oraya?Benim gittiğim yaşlıca kadın doktor da eldiven kullanmıyor. Muayeneden sonra ellerini yıkıyor. Eldivenle his kaybı olduğu için kullanmayı tercih etmiyor olabilirler. Eldivensizliğin taciz olduğunu düşünmüyorum.
Ama kalçanıza dokunması normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?