Doktor sapık olabilir mi?

eseseslem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
175
60
103
Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?

Tabiki tacize giriyor ayyy uyuz oldum

Yüz üstü mü yoksa secdeye varır gibi mi uzandınız? Bir de yanında ona eşlik eden hostes hemşire vs var mıydı?

enteresan bir konu şuraya alıyım da sonra silinirse,niye alıntı yapılmamış denmesin.

cevaba gelirsek,eldiven giymemenin neresi taciz.olsa olsa,doktor açısından hijyen olmayan bir durum.

Benim gittiğim yaşlıca kadın doktor da eldiven kullanmıyor. Muayeneden sonra ellerini yıkıyor. Eldivenle his kaybı olduğu için kullanmayı tercih etmiyor olabilirler. Eldivensizliğin taciz olduğunu düşünmüyorum.
Ama kalçanıza dokunması normal değil.

Tabiki tacize giriyor ayyy uyuz oldum
enteresan bir konu şuraya alıyım da sonra silinirse,niye alıntı yapılmamış denmesin.

cevaba gelirsek,eldiven giymemenin neresi taciz.olsa olsa,doktor açısından hijyen olmayan bir durum.
Doktorda olsa sonuçta bir erkek...cin
Eldivenin tacizle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ne muayenesi oluyorsunuz ki kalçanızı tutuyor orayı anlamadım.
Makatimda şişlik var.surekli tUvalet hissi ve ağrı sikayetim

Her doktorun farklı Bi muayene şekli var fakat pek doğru olmamış. Kanıtlayabileceğiniz bişey yok gibi çok çok uyarı alır. Bir daha tercih etmeyin

Maalesef ki sapıklar her yerde statü sahibi eğitimli insan olmaları da farketmiyor.jinekologun bile sapığı var bütün gün onlarca kadın muayene etmesine ragmen.eldivensiz muayene etmesi düşündürüyor...

Makat yazıyormuş yazınızda, ben mide okumuşum. E o zaman nereye dokunup bakacak adam oraya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…