Doktor sapık olabilir mi?

Hem makat muayenesi yaptiriyorsunuz hem poponuza dokunmasin istiyorsunuz.
Makat muayenesi sadece yan yatarak olmuyor. Farklı bikaç şekli var ve yuzu koyun yatırmak da bunlardan biri. Her doktorun yöntemi aynı olacak değil. Milletin başını agritacaksaniz gitmeyin erkek doktora.

Bence siz şu doktor savunuculuğunu birakip,kadınlık hissinin savunuculuğunu soyunun...

Benim öyle bir takintim olsa,erkek doktora gitmezdim zaten...ama bir kadın olarak taciz edilip edilmediginizi anlarsınız...lütfen bilincsizce doktor savunuculuğu yapmayin
Ya seni niye taciz etsin ki
Adam işini yapıyor
Boşu boşuna ortalığı ververeye verme
Adamın günahını alma
Somut kanıtın var mı?
Bana öyle geldiyle olmaz bu iş

Eldivensiz yapması tuhaf olmuş kendi hijyenini de düşünmemiş. .Taciz değildir diye düşünüyorum.

Yüz üstü...sadece paravanin arkasında sekreteri vardı.

Hemoroid değil mi şikayetiniz? Yani bana garip geldi. Ya, yan uzanıp bacakları çekersiniz, ya da secdeye varır gibi iki büklüm olursunuz. Ki o bölgeyi muayene edebilsin. Defalarca cerrahla bu muayeneye girdim çünkü. Eldiven her türlü takılır mutlaka. Sekreterin paravan arkasında olması hoş olmamış. Çünkü bu tip muayenede asla doktor hastayla baş başa kalmak istemez töhmet altında kalmamak için. Bana garip geldi. Bilemiyorum

Makat muayenesinin birçok farklı şekilde muayene şekli var. Hangisini kullanacagini secmek doktordan doktora göre değişir. Makat da mecburen kalça tarafını gözlemlemek zorunda. Tabii oradaki kişi sizdiniz nasıl olduğunu bilemeyiz ama rahatsız olduysanız bir sonraki muayenede kadın doktor secersiniz.

Eldiven kullanmalı bence doktor

Doktordan sapık olur olmasına ama

Sizin bahsettiğiniz muayenede doktora "sapık" gibi ağır bir suçlamayı yapacak bir durum yok .

Makat muayenesine gidiyorsam her pozisyonu peşinen kabul etmiş sayılırım. Çünkü makata bakmak için sizin secde pozisyonunda durmanız icap eder. Bu böyledir zaten. Ve adam o kısmı incelemek için elini kalçalara koyup aralamaya çalışmış olabilir.

Yanılma payınız olabilir.

Bir insana bu tür ağır ithamlarda bulunmak için ihtimaller bencr yeterli değildir,kesinlikle emin olmak gerekir.

Napıcaktı aynı odada işte sekreterde mi gelip bakıcaktı bu mi normal olan

Bence siz şu doktor savunuculuğunu birakip,kadınlık hissinin savunuculuğunu soyunun...

Ne hissi yahu başlıkta bile sapık olabilir mi? Yazmışsınız. Olabilir mi????
Öyle hissettiniz diye birine böyle bir etiket yapistirmak kolay mı? Onunda ailesi çolugu çocuğu vardır. Ya niyeti öyle değilse? Ne olacak?

Kadınlık hissi herseyden üstün değil şu durumda. Proseduru biliyorum diyip yüz üstü yatırmasini bile garipsemissiniz ki oyle bir prosedur yok illa yan yatiracak degil ve siz taciz için öyle yatirdigini dusunmussunuz ancak bahsettiginiz sekilde bir muayene biçimidir.

Ya o anki durumda siz de olabilirdiniz. Tamam konu sahibine inanmayın ama karşı tarafı kötü körüne savunmak neden? Orda mıydınız ? Daha geçen meme muayenelerini kötü rus sitelerine atan kadın doğum doktorunu sanırım görmediniz?

Ben de bu gün makat muayenesi oldum iki tarafa doğru açarken kalçama dokunmak zorunda kaldı hemoroid muayenesinde taciz olacağını sanmıyorum

Napıcaktı aynı odada işte sekreterde mi gelip bakıcaktı bu mi normal olan

Tabi ki. Ben yıllarca kadın doğum ve cerrahide doktorların yanında durdum. Böyle bi durumla karşılaşmamak için doktor özellikle ister yanında ki yanlış anlaşılma ve suçlamalar olmasın. Bir nevi şahitlik

bende makat muayenesi oldum evet yüz üstü yatmak gerekiyor ve illaki kalçaya dokunmak zorunda kalıyorlar .. taciz değil ama eldiven takmaması saçma mikrop kapma ihtimaliniz var, o yüzden şikayet etseniz anlarım ama taciz diye kendinizi yemeyin ... ha tabi insan normal dokunmayla taciz dokunuşunu da anlar bence ... okşama gibi birşeymiydi ki

Ya seni niye taciz etsin ki
Adam işini yapıyor
Boşu boşuna ortalığı ververeye verme
Adamın günahını alma
Somut kanıtın var mı?
Bana öyle geldiyle olmaz bu iş
Peki ben daha önce de makat muayenesi oldum..yine erkek doktor.ama bu kadar güvensiz hissetmedim.doktor,gayet işini yaptığının hissini bana ulaştırdı.eldivenini giydi.tek bir parmak teması ile muayenesini yapip,giyinebilirsiniz diyerek gitti.zaten böyle bir tecrubem olmasa bu iş böyle oluyor demek ki şüphe duymayacagim .daha açık yazayım..adam makatima parmağını soktu.ve diğer elinin avcu kalcamin üzerinde öylece durdu..yani o avcun orda durmasının onun muayenesine hiçbir etkisi yoktu.daha nasıl anlatayım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…