Benim öyle bir takintim olsa,erkek doktora gitmezdim zaten...ama bir kadın olarak taciz edilip edilmediginizi anlarsınız...lütfen bilincsizce doktor savunuculuğu yapmayinNe tacizi arkadasım ya
Offf yani
O durumda adam seni taciz mi edicek
Kadın dr ye git bu kadar takıntısıysan
Paravanin arkasında sekreteri vardı sadeceYanında hemşiresi vs yok muydu?
Yüz üstü...sadece paravanin arkasında sekreteri vardı.Yüz üstü mü yoksa secdeye varır gibi mi uzandınız? Bir de yanında ona eşlik eden hostes hemşire vs var mıydı?
Bence siz şu doktor savunuculuğunu birakip,kadınlık hissinin savunuculuğunu soyunun...Hem makat muayenesi yaptiriyorsunuz hem poponuza dokunmasin istiyorsunuz.
Makat muayenesi sadece yan yatarak olmuyor. Farklı bikaç şekli var ve yuzu koyun yatırmak da bunlardan biri. Her doktorun yöntemi aynı olacak değil. Milletin başını agritacaksaniz gitmeyin erkek doktora.
Ya seni niye taciz etsin kiBenim öyle bir takintim olsa,erkek doktora gitmezdim zaten...ama bir kadın olarak taciz edilip edilmediginizi anlarsınız...lütfen bilincsizce doktor savunuculuğu yapmayin
Yüz üstü...sadece paravanin arkasında sekreteri vardı.
Yahu feminizm körü körüne cinsi kadın olanı savunmak mıdır?Bence siz şu doktor savunuculuğunu birakip,kadınlık hissinin savunuculuğunu soyunun...
Napıcaktı aynı odada işte sekreterde mi gelip bakıcaktı bu mi normal olanHemoroid değil mi şikayetiniz? Yani bana garip geldi. Ya, yan uzanıp bacakları çekersiniz, ya da secdeye varır gibi iki büklüm olursunuz. Ki o bölgeyi muayene edebilsin. Defalarca cerrahla bu muayeneye girdim çünkü. Eldiven her türlü takılır mutlaka. Sekreterin paravan arkasında olması hoş olmamış. Çünkü bu tip muayenede asla doktor hastayla baş başa kalmak istemez töhmet altında kalmamak için. Bana garip geldi. Bilemiyorum
Bence siz şu doktor savunuculuğunu birakip,kadınlık hissinin savunuculuğunu soyunun...
Nasıl yani??Olabilir .Doktordan sapik olmuyormu .Asistanlarin kadin dogumdaki hallerini bir anlatsinlar da dinleyin .
Hem makat muayenesi yaptiriyorsunuz hem poponuza dokunmasin istiyorsunuz.
Makat muayenesi sadece yan yatarak olmuyor. Farklı bikaç şekli var ve yuzu koyun yatırmak da bunlardan biri. Her doktorun yöntemi aynı olacak değil. Milletin başını agritacaksaniz gitmeyin erkek doktora.
Napıcaktı aynı odada işte sekreterde mi gelip bakıcaktı bu mi normal olan
Peki ben daha önce de makat muayenesi oldum..yine erkek doktor.ama bu kadar güvensiz hissetmedim.doktor,gayet işini yaptığının hissini bana ulaştırdı.eldivenini giydi.tek bir parmak teması ile muayenesini yapip,giyinebilirsiniz diyerek gitti.zaten böyle bir tecrubem olmasa bu iş böyle oluyor demek ki şüphe duymayacagim .daha açık yazayım..adam makatima parmağını soktu.ve diğer elinin avcu kalcamin üzerinde öylece durdu..yani o avcun orda durmasının onun muayenesine hiçbir etkisi yoktu.daha nasıl anlatayım acaba?Ya seni niye taciz etsin ki
Adam işini yapıyor
Boşu boşuna ortalığı ververeye verme
Adamın günahını alma
Somut kanıtın var mı?
Bana öyle geldiyle olmaz bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?