Doktor sapık olabilir mi?

off buradaki "doktor şöyle doktor böyle" konularından gına geldi ya. doktor sapıksa şikayet et, doktor kötü davrandıysa şikayet et, muayene etmediyse şikayet et. yap şikayetini sonra süreci takip et yani.

siz emin değilsiniz ki neye dayanarak doktoru suçluyorsunuz? adam sanki göz muayenesi yaparken birden kalçanıza dokunmuş gibi konuşuyorsunuz. yahu zaten muayene orada gerçekleşiyor ne yapsın adam?

gerçekten hayret ediyorum ya bu ülkede neden siz doktor karalamayı bu kadar seviyorsunuz.

Doktor sapık değildir. 1 ay önce muayene oldum. Doktor çok üstün körü muayene etti. Çekingendi ve parmak ucuyla muayene etti sadece. Bir kaç saniye sürdü. Verdiği ilaç da etki etmedi. Bugün başka bir Dr a gittim. eldivenliydi iki doktor da bu arada. Bu arada aynen sizinki gibi diğer eliyle kalçamı araladı ve daha iyi muayene ettiğini düşünüyorum. Daha derini muayene etti. çok da rahatsız olmamak gerek aslında. Biraz dayanmak gerek aslında. sonuçta iyi teşhis için bu gerekli ve ona göre de ilaç verecek doktorlar. 3 farklı ilaç verdi bu doktor. Bu kez daha umutluyum. Geçecektir inşallah. emin olun ki dr lar kaç hastayla karşılaşıyordur günde. Aklına hiç de başka şey gelmez. Sadece hasta olarak bakıyorlar bize. Ben bir ara bir Dr yanında çalıştım. Hiç de bayılmıyorlar böyle hasta bakmaya emin olun. Haa sapık Dr yokmudur, vardır. ama sizin Dr u uzun öyle olduğunu düşünmüyorum. Haksızlık yapmışsınız.

böyle durumlarda kadın doktor tercih edin..

Ne bileceksin belki de kadın doktor lezbiyen?

Ne bileceksin belki de kadın doktor lezbiyen?

aklıma sınav salonuna girerken arama yapan polis kadının memelerimi mıncırması geldi de. hayatımda hiç öyle tacize uğramamıştım öyle bir arama yöntemi olmadığına eminim. sınava girerken ayaküstü taciz edildiğime mi yanayım sinirim bozulduydu lezbiyendi heralde diye.

aklıma o geldi. taciz gibi taciz diye buna derim

Neden herkes üyeye saldırıyor? Tabii ki doktorlar da sapık olabilir. Bütün erkekler olabilir. Üzgünüm ama sevdiğiniz erkekler de tacizci olabilir.

Bir de neden tacizci gibi düşünüyorsunuz ki? Bir sapık nasıl davranır biz bilemeyiz. Mesleğini de düşünmeyebilir , çevresinde onlarca kız da olabilir , yanın da sekreter de olabilir. Bilemeyiz.

Çünkü yapılan muayene makat muayenesi,yani yapılması gereken bir muayene.
Ve doktorun yaptığı okşama,dokunma gibi birşey yok. Sadece parmağıyla muayene ederken diğer elini kalçasına koymuş,bunu aralamak için de yapmış olabilir görmek için de yapmış olabilir. Konu sahibi de olayı sanki doktor muayene ederken kalçasına değil de memesine dokunmuş gibi anlattığı için insanlar tepki gösteriyor.

eseseslem Ayrıca her doktorun muayene etme şekli farklıdır,herkes aynı pozisyonda muayene edemez,göremez,anlayamaz. Kısacası her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.

siz bu konuyu niye buraya açtınız ki? muayene uzmanı mı buradakiler?
makattan rahatsızmışsınız, makat rahatsızlıklarını kaç kişi biliyor tam olarak nasıl muayene edilmesi gerektiğini burada da size tacizdir ya da değildir diyecek?
bilip bilmeden bir insanın zan altında kalmasına sebep olabilirsiniz, doktorlara karşı ikiye bölünmüş bit toplumun içinde kamuya açık bir sitede bu kadar hassas bir şeyin paylaşılması saçma sapan.hayır şüpheleniyorsan konuyla ilgili olan muhataplarına danış, ilgili mercilere şikayet et?sonra da konunun takipçisi ol?
hayır ne oluyor biliyor musunuz,hassas bi tarafınızdaki şikayetle doktora gittiğinizde adamlar şikayet ve yanlış anlaşılma korkusundan doğru düzgün muayene etmiyor, iyileşemiyorsun

Son düzenleme:
Çünkü anlattığı olay bir hekimin muayene esnasında yapması gereken neyse ondan fazlası değil. Belli ki muayenenin nasıl olduğunu bilmiyor, bilen de açıklama yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…