- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.190
- 158
böyle durumlarda kadın doktor tercih edin..Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Ne bileceksin belki de kadın doktor lezbiyen?Doktorda olsa,profesörde olsa karşınızdaki erkek... sapık olma ihtimali var yani..ki sık sık gazetede orda burada çıkıyor tacizci doktor diye.taciz edildiğinin farkında olmayanlar,yada olup sesini çıkaramayanlar da var.sapık her yerde sapıktır.bakin bayanlara sarılma bahenesi ile sütyen kopcalarina dokunarak tahrik olan bir cins var karşımızda..yani bizlerin bu durumun neresinden tahrik olacak diye düşündüğümüz şeylerden daha beter durumlardan tahrik olan bir cins erkek cinsi.
Ne bileceksin belki de kadın doktor lezbiyen?
Çünkü yapılan muayene makat muayenesi,yani yapılması gereken bir muayene.Neden herkes üyeye saldırıyor? Tabii ki doktorlar da sapık olabilir. Bütün erkekler olabilir. Üzgünüm ama sevdiğiniz erkekler de tacizci olabilir.
Bir de neden tacizci gibi düşünüyorsunuz ki? Bir sapık nasıl davranır biz bilemeyiz. Mesleğini de düşünmeyebilir , çevresinde onlarca kız da olabilir , yanın da sekreter de olabilir. Bilemeyiz.
Çünkü anlattığı olay bir hekimin muayene esnasında yapması gereken neyse ondan fazlası değil. Belli ki muayenenin nasıl olduğunu bilmiyor, bilen de açıklama yapıyor.Neden herkes üyeye saldırıyor? Tabii ki doktorlar da sapık olabilir. Bütün erkekler olabilir. Üzgünüm ama sevdiğiniz erkekler de tacizci olabilir.
Bir de neden tacizci gibi düşünüyorsunuz ki? Bir sapık nasıl davranır biz bilemeyiz. Mesleğini de düşünmeyebilir , çevresinde onlarca kız da olabilir , yanın da sekreter de olabilir. Bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?