Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun neyin var? Bende 4 aydir cekiyorum anal fissur var.ameliyat olucam.suan emzirdigim icin ve bebegim küçük olduğu icin beklemedeyim.cok kötü birsey Allah dusmanimin basina vermesinMakata parmak sokarak haz alacak bir zihniyet var mıdır bilemem ama doktorun da sapığı mevcut her meslekte olduğu gibi ..
Adama yüzde yüz ne sapık ne de değil diyebiliriz bunu sadece hasta bilebilir ..
Üfff zaten aynı durumdan muzdaribim çarşamba günü muayene olucam![]()
aaa aynı şikayet bende de vardı daha geçen haftaya kadar. bi kaç gün önce kolonoskopi yaptırdım. ishal veya kabızlık gibi bi durumunuz var mı?Doktorda olsa sonuçta bir erkek...cin
Makatimda şişlik var.surekli tUvalet hissi ve ağrı sikayetim
Makata parmak sokarak haz alacak bir zihniyet var mıdır bilemem ama doktorun da sapığı mevcut her meslekte olduğu gibi ..
Adama yüzde yüz ne sapık ne de değil diyebiliriz bunu sadece hasta bilebilir ..
Üfff zaten aynı durumdan muzdaribim çarşamba günü muayene olucam![]()
Gecmis olsun neyin var? Bende 4 aydir cekiyorum anal fissur var.ameliyat olucam.suan emzirdigim icin ve bebegim küçük olduğu icin beklemedeyim.cok kötü birsey Allah dusmanimin basina vermesinmakat diyip gecmemek gerekiyormus megerse
Gecmis olsun neyin var? Bende 4 aydir cekiyorum anal fissur var.ameliyat olucam.suan emzirdigim icin ve bebegim küçük olduğu icin beklemedeyim.cok kötü birsey Allah dusmanimin basina vermesinmakat diyip gecmemek gerekiyormus megerse
aaa neden bugünlerde herkeste aynı şikayet var? çok ilginç yediğimiz ortak bi şeylerden mi kaynaklı acaba? bende de vardı 1 ay önce başladı yeni yeni azalmaya başladı şikayetler. 3 gün önce de kolonoskopi yaptırdım
Peki ben daha önce de makat muayenesi oldum..yine erkek doktor.ama bu kadar güvensiz hissetmedim.doktor,gayet işini yaptığının hissini bana ulaştırdı.eldivenini giydi.tek bir parmak teması ile muayenesini yapip,giyinebilirsiniz diyerek gitti.zaten böyle bir tecrubem olmasa bu iş böyle oluyor demek ki şüphe duymayacagim .daha açık yazayım..adam makatima parmağını soktu.ve diğer elinin avcu kalcamin üzerinde öylece durdu..yani o avcun orda durmasının onun muayenesine hiçbir etkisi yoktu.daha nasıl anlatayım acaba?
fistul başlangıcı olabilir mi acaba? Erkenden önlemini al mutlaka.doktora muhakkak git.gec kalirsan iste o zaman geri dönüşü olmuyor.fistul fissur ameliyatlari da cok zor (muş) öyle diyorlar.fistul de bu sikayetlerle basliyormus.zaman icinde akıntı da oluyormuş.aynayla bi bak oraya,bi kirmizilik bi sislik var mi.apse olusmus olabilirBilmiyorum ki neyim var
Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum ..
Canımdan bezdim inan .
oturdugumuz yerde makattan bi iki cm solunda dışta bir ağrı var .
Elliyorum şişlik yok .
Akıntı yok
Ne Allah 'ın cezası ise bütün korkularımdan arınıp baktiricam .
Gerçekten şu an doktor popo fetişisti çıksa bile umrumda değil...
O kadar canım yaniyo
Allah razi olsun.sicak suya hep oturuyorum ama papatya denemedim hic.hatta bebegim oldugu icin cok oturamiyorum artik sicak su torbasina oturuyorum.doğumdan sonra oldu bende,beebgimin basi inmedi cok ikinmak zorunda kaldim.catlatmisim.dogumdan sonra da anlayamadim dikislerden sandim.zaman icinde kroniklesmis.simdi ameliyatsiz gecmiyor.kremler fitiller hak getire.teramisin diye bi krem kullaniyorum.küçükken hepimizin evinde vardi etkili bi krem.o rahatlatiyo biraz.tam tarif ettigin gibi cam kesigi çıkarır gibi cok kötü.hele sonrasi 12 saat boyunca zonklama daha kötü dayanilacak gibi degil.eski saglikli gunlerimi ozledim.donerler hamburgerler borekler kekler bunlara hasret kaldim :/Bu arada sana bi onerim var o derdi bende cektim ..
Şimdi bir leğen alıyorsun ve dayanabileceğin kadar sıcak suyu içine dolduruyorsun beline kadar gelsin.
Içine bir avuç kuru papatya at .
Bunu günde 3-4 defa tekrarla 5 -10 dk dur .
Özellikle büyük abdestten sonra çok önemli.
Bir de kabız olmamaya çalış o çok önemli.
Bu sıcak su inşallah seni ameliyat a kadar rahatlatir .
1 ay kadar uygula bunu ağrıların hafifleyecek
Bilirim cam kesiği gibi lanet giresice![]()
fistul başlangıcı olabilir mi acaba? Erkenden önlemini al mutlaka.doktora muhakkak git.gec kalirsan iste o zaman geri dönüşü olmuyor.fistul fissur ameliyatlari da cok zor (muş) öyle diyorlar.fistul de bu sikayetlerle basliyormus.zaman icinde akıntı da oluyormuş.aynayla bi bak oraya,bi kirmizilik bi sislik var mi.apse olusmus olabilir
Allah razi olsun.sicak suya hep oturuyorum ama papatya denemedim hic.hatta bebegim oldugu icin cok oturamiyorum artik sicak su torbasina oturuyorum.doğumdan sonra oldu bende,beebgimin basi inmedi cok ikinmak zorunda kaldim.catlatmisim.dogumdan sonra da anlayamadim dikislerden sandim.zaman icinde kroniklesmis.simdi ameliyatsiz gecmiyor.kremler fitiller hak getire.teramisin diye bi krem kullaniyorum.küçükken hepimizin evinde vardi etkili bi krem.o rahatlatiyo biraz.tam tarif ettigin gibi cam kesigi çıkarır gibi cok kötü.hele sonrasi 12 saat boyunca zonklama daha kötü dayanilacak gibi degil.eski saglikli gunlerimi ozledim.donerler hamburgerler borekler kekler bunlara hasret kaldim :/
Cok sagol canim, bunları da yasamak varmis rabbim beterinden korusun tabi buna da şükür.insallah gecerKiyamam yaaa
Onu düşmanım bile yaşasın istemem sokak ortasında hüngür hüngür ağladığımı biliyorum ben onun acısından...
Çok zor çeken bilir ..
Sabahları zeytinyağında bekletilmiş incir yiyordum kabız olmamak için.
Benimkini papatyali su geçirdi .
Torba olmaz ki temas etmesi lazım pusetle götür bence çocuğu of ne zor ya
Gecmis olsun