Doktor Seçememe Sorunsalı :D Lütfen Yardımmmm

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Arkadaslar 3 doktor arasında kaldım lütfen yardımcı olun hiç kimse açtıgım konulara cevap yazmıyorrr :(
İstanbul anadolu yakasında 5000 - 6000 civarında iyi bir doktor arıyorum
Aklımdaki Doktorlar,
Hüseyin Altun, Ercan Demiray, Ali Dursun Kan.
Başka önerebilceğiniz doktorlar varmı ?
Yada bu Doktorlar arasında bildikleriniz varmı. Önerirmisiniz ? Önermezmisiniz ?
Yardımlarınızı bekliyorum... Lütfen Cevap Yazın.
:)))

Arkadaslar 3 doktor arasında kaldım lütfen yardımcı olun hiç kimse açtıgım konulara cevap yazmıyorrr :KK43:
İstanbul anadolu yakasında 5000 - 6000 civarında iyi bir doktor arıyorum
Aklımdaki Doktorlar,
Hüseyin Altun, Ercan Demiray, Ali Dursun Kan.
Başka önerebilceğiniz doktorlar varmı ?
Yada bu Doktorlar arasında bildikleriniz varmı. Önerirmisiniz ? Önermezmisiniz ?
Yardımlarınızı bekliyorum... Lütfen Cevap Yazın.
:)))
Karar verme kriteriniz dr.ların istedikleri ücretler değil yaptıkları işler olsun.geç olur bu süreçte para biriktirirsiniz ama içinize siner
Sonuçta ameliyat bu, eskisinden kötü hale gelen yığınla insan var..
Dr.un yaptığı işleri görmelisiniz öncesi sonrası, sadece instegram fotolarına da bağlı kalmayın çoğu photoshoplu, biçoğu da tek bi hastanın fotoğrafını evirip çevirip koyuyo farklı açılardan
Farklı insanların gerçek fotoları olmalı.Güven vermiyosa kesinlikle ameliyat olmayın..

Karar verme kriteriniz dr.ların istedikleri ücretler değil yaptıkları işler olsun.geç olur bu süreçte para biriktirirsiniz ama içinize siner
Dr.un yaptığı işleri görmelisiniz öncesi sonrası, sadece instegram fotolarına da bağlı kalmayın çoğu photoshoplu, biçoğu da tek bi hastanın fotoğrafını evirip çevirip koyuyo farklı açılardan
Farklı insanların gerçek fotoları olmalı.Güven vermiyosa kesinlikle ameliyat olmayın..
Evet bence de instagrama güvenmemek lazım en güzeli mümkün oldukça çok hastasıyla iletişim kurmak ben bi kaç kere olumsuz yorumlar istedim özellikle başlık açtım ama kimse yanaşmadı korkuyo insanlar yaaa nasıl bi piyasa haline geldiyse davalar havada uçuşuyo :sinirli:

Çok haklısınız ücretten cok doktor onemli ama 2 ay içinde yaptırmazsam birdaha zor görünüyor. Ayrıca 10 bin verilen doktorlarda da hata payı var :( Bilemiyorum kafam cok karısık. Bu dediğim 3 doktora ameliyat olan tanıdıklarım var. Ondan dolayı soruyorum. Cevap verdiğiniz için tesekkur ederm.

Back
X