Doktor seçimi, siz olsanız ne yapardınız?

Esoskirec

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
457
475
23
30
Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim. İlk iki kontrolümü başka bir doktora yapmıştım memnun kalmadım diyemem fakat biraz soğukkanlı bir doktordu. Bugün bebeğimin kalp atışları için gittim doktor izinli olduğu için farklı bir doktora göründüm. O kadar sıcakkanlı Güler yüzlü bir kadındı ki çok hoşuma gitti ama kendisi meslekte yeni sanırım çok genç. Siz olsanız tecrübeli ama kalabalık bir doktora mı giderdiniz yoksa ilgili sakin ama genç bir doktora mı? Bu konuda kafam çok karışık

Ben olsam ilgili sakin ve genç doktora giderdim

Benim doktorumda prof ama genç adam nasıl prof olmuş bilmiyorum . Yaşla alakası yok bilgili tecrübeli olmanın. Benim doktorum prof ama doğum yaptırmıyormuş. Başım çok kalabalık o hastadan o hastaya geçiyorum normal doğum asla yaptıramam sezaryene giriyorum o da bir sorun olursa dedi. Bizde iki doktorla devam ediyoruz. Başı kalabalık olan doktorlar fazla ilgilenmiyor ve ayrıntıyı kaçırabilir ( Allah ı var kendi doktorum çok ilgili o ayrı ) . Şöyle bir şey de var doğumu da onda düşünüyorsan sağlıklı doğum geçirtsin güler güzü olmasa da olur. Vallahi bilemedim

Ben olsam ilgili sakin ve genç doktora giderdim
Benim de içimden o geçiyor öylesine gitmiştik kalp atışı için ama çok ilgilendi çok cana yakın davrandı ister istemez hoşuma gitti. Şey düşünüyorum olur da sezaryen olmak gerekirse tecrübe önemli değil midir bu konuda? Çünkü internette falan da hiç yorum bulamadım doktora ait

Şöyle düşünüyorum normal doğumda da böyle ilgili ve güler yüzlü davranırsa aslında beni rahatlatır. Ama sezaryen olmam gerekirse tecrübe önemli midir sonrasini da düşünmeli miyim kafam çok karıştı fikir almak istedim sizlerden

Sezaryen dediğiniz çok basit bir ameliyat. Bunun için endişe etmezdim ben. Riskli bir gebeliğim yoksa tabi

Ben iyi muamele gördüğüm yeri seçiyorum kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…