Yok ya zaten isinden neden olsun? Sadece onu yapamam bunu yapamam demeseler diyorum. Aile hekimliginin kurulus amaci,ilac yazdirmaya gidenler, basi gozu disi agriyanlar ,enjeksiyon yaptiracak olanlar devlet hastanelerinde,tip fakultelerinde bosa yer kaplamasin,hiyerarsiye uygun sekilde basit seyler icin kendi mahallelerinde ugrayabilecekleri bir yer olsun,orada bu isler cozulsun,degil midir? Ben oyle biliyorum. İlk baslarda bu amaca uygun sekilde calistilar ama simdi herkeste bir kompleks,hemsiresi ayri tripte,doktor desen basit bir goz muayenesini yapamayacak durumda,ben renk koru muyum,gece korlugum var mi,ayagim topal mi ona bile bakmaktan aciz. Niye aciz yani? Cagirsinlar bu hekim arkadaslari sorsunlar mesela,doktorcum neden yapmiyorsun bunu desinler. Belki bu doktorlarin da soyleyecegi bir cift bir sey vardir anlatsinlar dertlerini,onlarin da derdi cozulsun,vatandas olarak da benim derdim cozulsun, benim talebim bu mesela. Sikayet edince ben cozum bekliyorum ama afedersin arkadasim bir moka yaramiyor sikayetler.