Doktor şikayeti

Benim gittiğim hastanede on gün içinde tekrar aynı doktora giderseniz kontrol olarak geçiyor ve ücret almıyorlar. Arayıp bilgi mi alsanız hastaneden acaba?

muayene için tekrar ücret almazlar 10 gün içinde ama kan tahlili için alıyorlar.

Devlet bana koca şehirde tek bir tahlil imkanı
Bile sağlamadı yalnız farkındaysanız. Direk özel hastanenin kucağına atmış oldu. Daha sonra baktığımda internette benzer pek çok şikayet okudum. Aynı doktorla ve aile hekimliği ile ilgili. Eğer devlet bu konuda hassas olsaydı şu anda ben tahlilimi yaptırmış, acilde türlü yalanlarla kendimi rezil etmemiş olurdum

Benim şu anda ne yazık ki ikinci bir 100 "TL yi verebilecek herhangi bir kaynağım yok. Bugün ayın 12 si. Maaş kartım 48 TL de. Sizin demek ki paranız varmış o anda. Banka mı soyayım ne yapayım.

Bu ayrıntıyı paylaşmamıştınız. Mesajlarınızda kapitalist sisteme başkaldırı yapıyorsunuz anlaşılıyor.

O zaman devlet hastanesi tabiki de

Tabii ki de misafir olarak ziyaret etme hakkın var
Benim kaydım Türkiyede bile değil yine de gidebiliyorum

Sonra acil durumu olan hastalar ne yapsın? Adı üstünde acil servis orası.

poliklinikteki doktor insan gibi muayene etmez ve beni sinir krizine sokar ise durum bu olur...
8.5 aylık hamileyim devlete bir kere randevu alabildim...
sıra bile verilmiyor gidince...
iş yerimizdeki temizlik görevlisi abinin eşi haftalarca acı içinde muayene olamadı doğuracak 3 4 haftaya...

bizzat yaşadım..
kadının babası/kp geldi doktora doğuruyor çok sancısı var lütfen bakın dedi acildeki doktor yolladı buraya bizi dedi...
ben uğraşamam acilde doğurturlar dedi..
e daha ne yapalım...

Bu ayrıntıyı paylaşmamıştınız. Mesajlarınızda kapitalist sisteme başkaldırı yapıyorsunuz anlaşılıyor.

O zaman devlet hastanesi tabiki de
Cebinde para bile olsa devlet hastaneleri bu tarz durumlarda kolay ulaşılabilir olmalı. Allah gerçekten ciddi rahatsızlığı olanlara yardımcı olsun. Günümüzde çok zor

poliklinikteki doktor insan gibi muayene etmez ve beni sinir krizine sokar ise durum bu olur...
8.5 aylık hamileyim devlete bir kere randevu alabildim...
sıra bile verilmiyor gidince...
iş yerimizdeki temizlik görevlisi abinin eşi haftalarca acı içinde muayene olamadı doğuracak 3 4 haftaya...

bizzat yaşadım..
kadının babası/kp geldi doktora doğuruyor çok sancısı var lütfen bakın dedi acildeki doktor yolladı buraya bizi dedi...
ben uğraşamam acilde doğurturlar dedi..
e daha ne yapalım...
Çok sıkıntıymış insan başına gelmeden bilemiyor.

Çok sıkıntıymış insan başına gelmeden bilemiyor.

aynen öyle...
yemin ediyorum ne zaman devlet hastanesine gitsem sinirlenip çıkıyorum...
Buraya mı özgü anlamadım ama gittiğim bütün poliklinikler aynıydı...
dahiliye, kadın doğum, cildiye, kalp damar, acil servis....
ilde bir tane özel hastane var o da olmasa yandık yani..

Evet maalesef aynı şeyi ben de yaşadım fethiyede beta hcg’yi yaptıramadım sağlık ocagında mecburen özelde yaptırdım. Öğretmenim her seyi şikayet eden veli toplulugu oldugundan ben de onlar gibi olmamak için şikayet etmemiştim. Bence bekleyin ultrasona gidin ve keseyi görün. Ben 3 hamilelik gecirdim yaşayan cocugum yok ama..hiçbirinde beta hcg’yi sürekli öçtürmedim doktorum böyle bir sey yap dememişti. Ultrasonda görmüştük hep. İçinizi rahat tutun hormonlarınız katlanır☺️

Pazartesi gününe kaldı artık. Buradaki bütün özelleri aradım 100 "TL dediler. Devlet hastanesi de önce doktora muayene, o istek yapacakmış. O kadar da yol yürüdüm sabah. Ne diyim hayırlısı
Devlet hastanesinde acilde bakmadılar mı, biz acile başvuran hastalara bakıyorduk

Misafir hasta girişi var ama almıyorlar, reçetemle iğne olmaya gittim iş yerimin hemen yanında var aile hekimliği, yapamayız oturduğunuz yere gidin dediler. Yahu dedim bitişiğinizde çalışıyorum iğne olmaya eve mi gideyim gidin dediler gayet rahat
Aynı şehirde olmuyor diye biliyorum.

Misafir hasta bakabiliyolar ama doktorun insiyitafine kalmis daha bugun oglumu baska sehirde muayene ettirdim ettirdim ama arkadasim yanimda misafir bakabilir misiniz dedi doktor kabul etti sagolsun etmeseydi yapacak bisey yoktu ama sizin ki baya saygisizmis şikayetten de bısey cikacagini sanmam cünku bakma zorunlulugu yok diye biliyorum

Back
X