Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızçelerim eşim bi telefon bekliyor ona göre çıkacak. öğleye kaldı bizim iş.
hemen gelicem çıkınca

Aha da yakaladım nettin bacım yaptınmı testi valla bak bütün işi gücü bıraktım sana odaklandım patlat bi mücdee

Ayyy hadi yaaa neyse bekleriz napalım hemen yap ama gidince çişinide tut emi zırt pırt tuvalete gitme :)

yettin kız valla
sevde test yapacak eşinin dışarı çıkmasını bekliyoruz
narın kırmızılar maalesef geldi canım

tam zamanında gelmişim ranacım desene, başları biraz okudum kuzuk sıpayı uyuyttum ama heran kalkabilir bi bakayım dedim, seninde mide ağrın mı başladı kuzum ya zor olur, benim doğum sonrasıda ağrımaya başladı kuzum o yüzden hep tam b. ekmeği yiyorum mayalı şeyler fena yapıyor, sende bunlara dikakt et istersen birde yudum yudum süt iç oda iyi gelir, birde muz ye canım biraz rahatlatıyordu benimkini,

canım midem ağrıımıyorda yanıyor
bende dediğin gibi süt içiyorum yudum yudum birde muz iyi geliyor dediğin gibi

sevdem içim kıpır kıpır oldu kız bekliyoruz valla bugün rüyamda bebek gördüm bi arkadaşım doğum yapmış okula getirmiş bebeği hemde lisedeyiz senin müjdene çıksın inşallah.

Nar kuzum adet oldun demek kuzum ya, kafanız karışıkmışs anırım bu konuda bi gelişme oldumu kuzum eşin gidecekti ürologa , bi gitsin istersen neyde hayır var bilinmez tatlım, ondan sonra önünüzü görürsünüz, ayy diş içinde bi sürü işlem çıkmış ya, birde ne kadar pahalıymış öyle yaa çok iyi bakmamız lazım aslında dişlerimize ama bende bi başlasam kaç ay bitmez işim sanırım bi kaç dişim sızlıyor :26:

Nalan canım yarın test günün senin gelmemişsin kuzum.

Halevcim bi ara gelmişsin kuzum tam okuyamadım bekletmeden gelmiş senin kızrmızılar da eşin gittimi dra

Esincim canım aynen dediğin gibi bizde de eşim yiyor cicibebeyi, hemde nasıl iştahlı , sende çok seviyormuşsun baksana, bi araştır istersen canım pek hoş şeyler söylenmedi bende artık zorlamıyorum k.validenin yaptığı gibi her türlüsünü yaptım sevmedi, ıhlamurla ıslattım olmadı, hele portakal suyuyla falan çok güzel oluyor çoğu bebek seviyormuş ama bizimki yemedi muzla yaptım yemedi , sütü de 1 yaşından küçüklere tavsiye etmiyortlar ya o yüzden vermedim sütle ama onu da yemez sanırım.
Kahvaltı yapıyoruz canım bazen hepsii bitiriyor bazen az yiyor mesela bugğün yarısı kaldı uykusu olunca eziyet etti , öğlen yoğurt veriyorum, ikindi saatlerinde meyve püresi veriyorum bazen yoğurtla karıştırıyorum az yediyse.Akşama doğru sebze çorbası yapıyorum canım, patates, havuç, ıspanak ( 1 yaştan önce verilmez diye araştırdım netten pek vermiyorum , ama dr ver dediği için haftada 1 felan), içine irmik ve zeytinyağı yada pirinç koyuyorum, bazen brokoli bazen kereviz koyuyom, hatta yeşillik koyuyorum bazen soğan sarımsak koyuyorum antibiyotik görevi görsün diye , bunları 3 lü gruplar halinde veriyorum canım.

Muhallebi olarak da arımamayı sevmiş seninki bende bi deniyim canım bakalım sevecek mi, tek marka var dimi üstünde arı mama yazıyor ondan olacak değil mi ? Ben bi ara kendim yaptım canım pirinç ununu su ile pişirdim içine azcık pekmez koydum öyleverdim doğal olsun diye. Sonra bebelac muhallebiler var ya ondan yedi bi ara , şimdi kahvaltısını aldım onu yiyor , meyve suyu veriyorum böyle kuzum, , eymen paşanın öğününden alacağımız şeylerde olabilir kuzum, ha bazende alışsın diye köfte yersek ondan, balık tavuk onları da veriyorum ayrıyeten az veriyorum şimdilik 1 ay sonra vermeye başlayacagım tam olarak

Adacım hoşgeldin kuzum yoksun kaç gündür

rananın dediği gibi benim kırmızılar gecikmenin 3. Gününde geldi. Bu ay kısmetse bi üroloğa gitcez

sen neler yapıosun misafirinmi vardı gene

Adacım hoşgeldin kuzum yoksun kaç gündür

rananın dediği gibi benim kırmızılar gecikmenin 3. Gününde geldi. Bu ay kısmetse bi üroloğa gitcez

sen neler yapıosun misafirinmi vardı gene

demek bu ay dr yolu görünüyor eşine hadi bakalım baharda güzel haberler alalım hoşbuldum kuzum ivet ya pazar akşamı yine misafir vardı ama bebek görme değildi arkadaşlar vardı yemeğe geldiler sabah alışverişe gittik geldik hzırlık yaptım akşam her yer dağıldı ptsi yine temizlik yaptım, birde alperren çok huysuzlanmaya başladı tek başına oynamıyor illa yanında olacağım ya da kuçağımda oturup oynayacak babası kılıklı temassız kalamıyor
sürüne sürüne gidip çekmecelerri açıyor tek bırakmaya gelmiyor zaten günde 3 defa üst değişiyor mama yerken hop ya kaşığa saldırıyor döküyor ya da yoğurrt kasesini tepiyor, yeni baştan dökülenleri topla sil, üstünü değiş derken bi bakmışım akşam olmuş

Bende öldüm meraktan yaa yemek yicem şimdi .işlerimde bi çokki bugün doğru dürüst bakamıorum

Ayyy sevdemmm nihayet yaaa naptın kuzumm

adacım demek alperen artık sıkılma huyunu edindi. İlgi bekliyo erkek diilmi iştee valla ayaklanmalar başlayınca çok zor adacım yaaa allah kolaylık versin size. Evet canım bahara yetişiriz belkim doktora gidersek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…