sevdem içim kıpır kıpır oldu kız bekliyoruz valla bugün rüyamda bebek gördüm bi arkadaşım doğum yapmış okula getirmiş bebeği hemde lisedeyiz
senin müjdene çıksın inşallah.
Nar kuzum adet oldun demek kuzum ya, kafanız karışıkmışs anırım bu konuda bi gelişme oldumu kuzum eşin gidecekti ürologa , bi gitsin istersen neyde hayır var bilinmez tatlım, ondan sonra önünüzü görürsünüz, ayy diş içinde bi sürü işlem çıkmış ya, birde ne kadar pahalıymış öyle yaa çok iyi bakmamız lazım aslında dişlerimize ama bende bi başlasam kaç ay bitmez işim sanırım bi kaç dişim sızlıyor :26:
Nalan canım yarın test günün senin gelmemişsin kuzum.
Halevcim bi ara gelmişsin kuzum tam okuyamadım bekletmeden gelmiş senin kızrmızılar da eşin gittimi dra
Esincim canım aynen dediğin gibi bizde de eşim yiyor cicibebeyi, hemde nasıl iştahlı , sende çok seviyormuşsun baksana, bi araştır istersen canım pek hoş şeyler söylenmedi bende artık zorlamıyorum k.validenin yaptığı gibi her türlüsünü yaptım sevmedi, ıhlamurla ıslattım olmadı, hele portakal suyuyla falan çok güzel oluyor çoğu bebek seviyormuş ama bizimki yemedi muzla yaptım yemedi , sütü de 1 yaşından küçüklere tavsiye etmiyortlar ya o yüzden vermedim sütle ama onu da yemez sanırım.
Kahvaltı yapıyoruz canım bazen hepsii bitiriyor bazen az yiyor mesela bugğün yarısı kaldı uykusu olunca eziyet etti , öğlen yoğurt veriyorum, ikindi saatlerinde meyve püresi veriyorum bazen yoğurtla karıştırıyorum az yediyse.Akşama doğru sebze çorbası yapıyorum canım, patates, havuç, ıspanak ( 1 yaştan önce verilmez diye araştırdım netten pek vermiyorum , ama dr ver dediği için haftada 1 felan), içine irmik ve zeytinyağı yada pirinç koyuyorum, bazen brokoli bazen kereviz koyuyom, hatta yeşillik koyuyorum bazen soğan sarımsak koyuyorum antibiyotik görevi görsün diye , bunları 3 lü gruplar halinde veriyorum canım.
Muhallebi olarak da arımamayı sevmiş seninki bende bi deniyim canım bakalım sevecek mi, tek marka var dimi üstünde arı mama yazıyor ondan olacak değil mi ? Ben bi ara kendim yaptım canım pirinç ununu su ile pişirdim içine azcık pekmez koydum öyleverdim doğal olsun diye. Sonra bebelac muhallebiler var ya ondan yedi bi ara , şimdi kahvaltısını aldım onu yiyor , meyve suyu veriyorum böyle kuzum, , eymen paşanın öğününden alacağımız şeylerde olabilir kuzum, ha bazende alışsın diye köfte yersek ondan, balık tavuk onları da veriyorum ayrıyeten az veriyorum şimdilik 1 ay sonra vermeye başlayacagım tam olarak