Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Sevdem ayy 4 gün olmuş yarın sabah yapsana artık bi test hem senin daha önce düşüğün oldu erken öğrenmen lazım varsa..
İyi olmuş çaya gelmeleri daha az zahmetli olur sana ama kendinize kolay bişeyler yap bari yemeğe fazla yorma kendini

ranacım annenlere uzak oturuyosanız bu şekilde yapmak daha kolay oluyodur tabi araba ne zaman alcaksınız bellimi

yemek yiyim yazcam size kızlar

aaaa hemen bir test yap o zaman kızzz erkenden birsey çıkarsa hemen doktora gidersin
mantıyı dün yaptıysan olmaz tabi neyse çay hazırlığına kalmışssın zaten

afiyet olsun prensesimize yarasın inşallah canım

amin teyzesi

yok canım uzak oturmuyoruz ama işte araba olmadığı için artık sık gidemiyorum birde kış zor oluyor
ayy hiç belli değil yaa sanırım bizimki doğumdan sonraya kalacak:26:

nar canım kasıklarımda ağrı ve batma var.. acaba test alsam sabahı beklemek zorunda mıyım.

Sevdem çıkar tabi varsa 4 gün geçmiş sonuçta aldır eşinede merakta bırakma bizi daha. Varsa var yoksa yok dersin en azından

ranacım bebeklede arabasız zor. İşallah gönlünüze göre bi araba alırsınız doğuma kadar

Sevdem çıkar tabi varsa 4 gün geçmiş sonuçta aldır eşinede merakta bırakma bizi daha. Varsa var yoksa yok dersin en azından

ranacım bebeklede arabasız zor. İşallah gönlünüze göre bi araba alırsınız doğuma kadar

Anaaaa amma çok gitmiş mesajım. Sevdem naptın karar verebildinmi

bu arada kızlar size bişey danışcam dedimya.. Biz şimdi bekleme dinlenme sürecindeyiz yaa neyi bekliyoruz tam olarak onu bilemiyorum açıkçası yani tamam kafamız dinlensindee neye hazırlık bu.. Sonraki aşama nedir. Eşim daha üroloğa gitmedi biliyosunuz ama morfoloji hız sayı gibi bi ilaçla yükselcek bişey diil. Yani acaba üroloğamı gitsin yakın zamanda. Yoksa yaz gibi tüp bebek için görüşmeyemi gitsek direk o zamanmı baksalar durumuna. Çok kararsızım açıkçası yatırım için aldığımız evi satmadanda tüp bebeğe para ayıramayız. Bundan sonra napcaz hiç bilmiyorum. Eşime sölicem preseed alalım bu arada onuda kullanalım bi yandan. Kimyasal olduğu ay preseed kullanmıştım ben. Belki işe yaramıştı. En azından tüp olcaksada öncesinde herşeyi denemiş olalım. Başlada bi çözüm görünmüyo gözüme yani morfoloji yükselmediği sürece tüp bebek dışında bi tedavinin bize faydası olmıcak

nar canım benim kanaatim önce eşinin vakit kaybetmeden üroloğa gitmesi. hem ne var ne yok bi sorun çözülsün bakalım canım. yaza filan demeyin baksana zaman nasıl geçip gidiyor hiç değilse yaza kadar ilaçlarını kullanır yada ne gerekiyorsa o yapılır, belki değerler normale çıkarda hamile kalırsın tüpe gerek kalmadan canım. ama bu ürolog meselesi çözülmedikçe nasıl bi yol takip edeceğiniz hep muamma kalacak canım.
bak senin tüpte sorun vardı sen ertelemedin hemen gereken neyse yaptırdın ameliyatını oldun. bence eşin kendi lafını yapmıyorsa bile sen onu teşvik et canım. kendiliğinden olsun diye bekledikçe ay kaybediyoruz.
bak bende eşime bişi diyemiyorum. oluruna bıraktı iyi de oluru yoksa neyi bekliyoruz diye ağlayasım geliyor bazen

ah kuzum ne kadar haklısın onu bekle bunu bekle.. Neyi bekliyosak artık. Dediğini yapıyım ben canım bugün eşime söliyim önümüzdeki ay preseedide alırız belki bu ay bile olabilir. Aay zavallı kocişim hem hemoroidi hem üroloğu hem dişçisi.. Bu ara çok arıza verdi herifim :)

eee noldu test işi

evde hiç yok canım. eşim dışarda. ona aldırmam lazım
aslında benim düşüncemde bugün yapmaktı ama bi yandan da korkuyorum galiba

canım korkma yaaa yap bakalm merak içindeyiz bizde

aynen canım inşallah nasip olurda alırız:26:

yaaa valla güzelim bu beklemek olayı bizim kendimize çıkardığımız bir olay çünkü beklerken o kadar çok yıpranıyoruz ki artık her ay hüsrana uğramak umutsuzluğa kapılmamıza ve hevesimizin azalmasına neden oluyor beklenen bebeğimize küsüyoruz nerdeyse ama elimizde olmadan da hala çırpınıyoruz allahım tüm isteyen herkese en kısa zaman da bebeklerini nasip etsin sağlıkla inşallah
ama bak sevdede demiş öncelikle eşinin bir üroloğa gitmesi lazım bu durumlarda önce ilaç tedavisi sonra düzelmezse ameliyat olunuyor en azından o kısımları geçmiş olursunuz bu bekleme aşamasında
tüp bebek de gerçekten maaliyetli allahım inşallah bu hamile halimle dua ediyorum kabul olur inşallah bunlara gerek kalmadan bebeğine kavuştursun seni, sevdeyi, halevi, nalanı canım:26:

evet yaa bu aralar error verdi şak bir yana geldimi üst üste gelir preseedi de dene bakalım yaa işe yarar belki

aminnnn canım allah razı olsun işallah allahım tüm bu duaları duyar. Zaten o kadar kararsız isteksiz çaresizimki tedavi konusunda en büyük duam hiçbişeye gerek kalmadan allahın mucizesini göndermesi kendiliğinden. Sizleri dinleyip bu akşam eşime sölicem tekrar ürolog konusunu. O da çekiniyo tabi erkekler alışkın diil bizim gibi zırt pırt açmaya taamen utanma duygusu yüzünden sallıyo bu işi birazcık

allahım seninde gönlüne göre versin canım
evet erkekler o konuda maalesef biraz utangaç oluyorlar
ama sağlık bu sonuçta işte eskiden beri erkeklerin bu konuda korkuları var nedense inşallah olumlu yaklaşır akşam söylediğinde

selam canlarım nasılsınız bakayımmmmmm bende durumlar aynı değişen bişi yok geçen ay adetim sürpriz yapıp belli etmeden geldi bu ayda beli etsede gecikme yaşatıyor hayır olsun bakalım, kocişim bu ay geceye geçti yalnız kalmak kötü bişi yaaaaaaaa Allahım sabır versin

Ranacım prensesin oluyormuş face de okudum ama cevap vermeye vaktim olmadı hayırlı olsun tatlım seninkinin kız olduğu belliydi göstermeyişinden Allahım sağlıkla kucağına versin inşallah

hepinizi öpüyorum canlarım

canım benim hoşgeldin özledik kızzz
demek adetin sinsice erkenden geldi hayırlısı diycez artık ne yapalım kocişinde biran evvel gündüze dönsün yaaa havalar zaten soğuk

evet canım kızımız oluyor hayırlısıylaa teyzesi teşekkür ederiz

hoşgördük tatlım geçen ay ki adetim sinsice gelmişti bu ay ki henüz gelmedi tatlım beklemelerdeyim (istenmeyen kırmızıları)

Halevcim hoşgeldin kuzum bugün aklımdan geçmiştin napıyo aaba diye.. Demek ümitlendirmeden geldi geçen ay kırmızılar.. İşallah bu ay gelmez. Artık beklete beklete bi hal oldular..

Senin eşin gittimi canım üroloğa benimki gitmedi daha. Belki ankaraya denk düşersek kaan aydosamı götürsem kocişimi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…