Halevcim hoşgeldin kuzum bugün aklımdan geçmiştin napıyo aaba diye.. Demek ümitlendirmeden geldi geçen ay kırmızılar.. İşallah bu ay gelmez. Artık beklete beklete bi hal oldular..
Senin eşin gittimi canım üroloğa benimki gitmedi daha. Belki ankaraya denk düşersek kaan aydosamı götürsem kocişimi diyorum
kızlar bu otomatik hesaplayıcılara geçen ayın ve önceki aynın son adet tarihini yazınca bana 31. günde adet oluyorsunuz dedi. geçen ay progestan kullandığım için gecikmişti ya , galiba düzenim değişti benim birazcık
oradaki hesaba göe beklenen adet tarihim 5 şubat. yani henüz geçmiş sayılmıyormuş benim adetim.
bunları okuyunca testi ertelemeye karar verdim bekleyelim bakalım biraz daha
kızlar bu otomatik hesaplayıcılara geçen ayın ve önceki aynın son adet tarihini yazınca bana 31. günde adet oluyorsunuz dedi. geçen ay progestan kullandığım için gecikmişti ya , galiba düzenim değişti benim birazcık
oradaki hesaba göe beklenen adet tarihim 5 şubat. yani henüz geçmiş sayılmıyormuş benim adetim.
bunları okuyunca testi ertelemeye karar verdim bekleyelim bakalım biraz daha
Günaydın kızlarrr aman yağmurlu hava içim şişti bi bahar gelemedi
dün akşam eşime dedim ne zaman üroloğa gitcez diye kıvırıyo hemen biraz daha sonra diyo. Dedim bişey değişmicek bi mucize bekliyosun ama.. Ama elle muayene yapıomuş diyo dedim uzaktan bakarakmı yapcaktı sanki ilk seninkini görüyo adam :) kızdımda azcık nası istiyosan öle yap dedim dahada demem artık git diye oturdu düşündü biraz kendi kendine sindirmeye çalıştı. Aman ne kıymetli bi tarafları bu erkeklerin bizi kurcalamayan kalmadı.. Bide ben artık o doktora güvenmiorum diyo dedim onla ne alakası var ona gitmicez zaten.. O dedi ya üroloğa yönlendircem diye ordan kıvırcak. Valla test sonucunu o vermedi dedim testte belli değerler. Amann işte böle canlarım kocamın utangaçlığı ne zaman geçerse o zaman gitcek üroloğa artık baskı yapmayada dermanım yok açıkçası uğraşamıcam
canım bekle istersen tabi sen karar vercen sonuçta ama progestan senin düzenini öle bozmaz. Otomatik hesaplayıcılar her ay adet döngüsü aynı olan insanlar için belirleyici oluyo. Senin normal adet döngün neyse onu saycan geçen ay 31. Günde olmuş olması bu ayı etkilemez kuzum. Ama dediğim gibi sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yap.. Bu arada bugün adetin geçmiş oluyo bu durumdada :)
herkese günaydın hayırlı sabahlar
canım bence o hesaplamalara takılma çünkü tutmuyor ama genede sen bilirsin o zaman 1 gün geçti adetin
günaydın canım
yaaa bu adamlar nasıl utangaç yaaa anlamıyorum elalemin adamı geliyor elini daldırıyor içer bizde ses yok ama onlar nedense böyleler
neyse yaa birşey deme artık biraz da o düşünsün yaa hep bizim üstümüze kalıyor düşünmek birazda o istesin yaa
anaa kimsecikler yok
ivittttsevdede test yapmadıki heralde ses seda çıkmadı..
iyi akşamlar canlarım naılsınız bakalım bizim blgisayarda sorun vardıya gündüz giremedim perşembeyede m,safirim var yarın öbür gün hazırlıklarla takılırım
sevdecim adetn geçmeye başlamış canım inşl bu sefer sebebi bi bebişin içinde filizlemesindendir canımbizi merakta koyma emi bide dikkat et kendine ne olur ne olmaz
narcım benimde fikrim eşinin bi an önce ürologa gitmesiydi sende zaten konuşmuşsun eşinle ama malum utangalıktan dolay durumu netleştirememişsiniz ama bi şekilde bi yerden başlanması geerkiyor senin dediğin gibi bir mucizemi bekliyor eğer öyleyse birazcık gayter göstermesi gerekir ilaçlarını kullanıyor muayenden sonra belki takviye gerekecek ve kısa süredesonuçlar normale dönecek bizde utanıyoruz doktora gitmekten ama gitmemezlişkte yapmıyoruz
halecim hoşgeldin canım sendede durumlar aynıymış inşl gelmez canım adetinde artık bir süpriz yapar eşinde geceye geçmiş yanlızları oynuyosun evde eşinde gitmemiş hala ürolojiye vardıyanız dönünce gider umarım daha fazlaertelenmez
ranacım sizde gönlünüze göre bir araba bulursunzu inşl çocuk olunca arabasızlık daha zor bizde bakınıyoruz ama kafamıza göre bulamadık henüz
Günaydın kızlarrr topiği bugünde ben açıyorum ranadan rol çalarak :)
esincim demek gene misafirler bascak evini ayol nasıl ağırlıosan artık duyan geliyo kız :) adada yok bu ara onuda bastılar heralde. Valla kuzum ürolog meselesini anlatcam şimdi sizlere..
Ranacım aman yaaaaa bunlar ne güzel şeyler böle akşam eve gidince big.dan da bakıyım detaylı bazıları flu çıkıyo. Güle güle giysin hem anası hem kızı. Boşver kuzum yaa yaza doğum yapcan nede olsa sıcak olcak evde siz size otururken giyersin tiril tiril.. Hepsini güzel günlerde giyin işallah
kızlar dün akşam eşim otururken dediki kime gitcez doktora dedi. Ne doktoru dedim salağa yattım. Ürolog dedi ahaa dedim kendi haline bırakmak işe yaradı. Dedim ben araştırır bulurum merak etme dedim yaşlı bi amca bulurum sana utanmazsın ondan dedim :) işte bölelikle ürolog araştırmalarımıza start vermiş bulunuyorum tabi ilk hedefim kk doğal olarakbugün işallah vakit bulurumda araştırabilirim
bu arada sevde naptıki yaa test aldımı acaba nalanıda merak ediyorum yarın test günü
kızçelerimmmmm ben adet olmadım. dün gün boyu dışardaydık hiç gelip bakamadım size. akşamda yemekten sonra toparlayamadım kendimi, erken yattım yazamadım kusura kalmayın..
eşime test aldırdım nihayet, biraz sonra kahvaltı yapıcaz eşim dışarı çıkacak,
o gidince testi yapıcam boşuna onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum :18:
yolcu edeyim hemen gelicem canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?