Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sevdecim bencede bi dra git hemen, darısı inşallah narın, halevin, nalanın olsun inşallahh yaa Rabbim tez zamanda herkese nasip etsinnn, inanmak ne kadar zor dimi yaa mucize işte

ranacım eşim gelecek birazdan . nasıl kendime gelicem ne dicem bilemiyorum doktoruda ararım eşim gelince

ranacım eşim gelecek birazdan . nasıl kendime gelicem ne dicem bilemiyorum doktoruda ararım eşim gelince

aman ihmal etme kuzum hemen gidin eşinle ayy oda nasıl sevinecek kimbilir hele kızın

bak benim kızçemin içine doğmuş demekki arkadaş geliyor ona diye tekmeler atıyormuş içerde

adacım evet sürekli teste bakıyorum şu anda saf saf
inanmak çok zor . hani hastanede filan yapılsa başkasının çişi karıştı dicem

3 yıldan sonra gözlerime inanamıyorum. bu test benim mi

Kendim gibi sevindim inanın. Sizi tanımıyorum ama arkadaşlarınızla birlikte bende heyecanla beklemiştim resmi yüklemenizi :) Rabbim sağlıcakla kucağınıza almanızı nasib etsin. Sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah. Darısı isteyen bütün arkadaşlarımıza olsun. Amiiiin =)

Son düzenleme:

Allah razı olsun, gelmeyecek sanılan gün birgün geliyormuş. bu zamanı çok bekledik çok aşamalardan geçtik, hayal kırıklıkları üzüntüler acılar.. en sonunda saymadığım ve üstüne düşmediğim bi ayda bu sonucu aldım. Mevlamın lütfundan başka birşey değil.. Allahıma nihayetsiz şükürler olsun. gönlünde bu acıyı taşıyan herkese acilen nasib ersin rabbim.. sizlerede nasib olsun inşallah
duygularımı paylaştığınız için teşekkür ederim

ranacım senin kızçenede selam söyle dua etsin arkadaşına. mümkünse ruhlar alaminden haber salsın bebeğime. bu sefer gitmek yok desin

simgecim demirbaşların çaktığı kazığı yıkmak bana kısmet oldu canım.... hendek açıldı gelin peşimden
.
.
.
.
.
.

Son düzenleme:
ranacım senin kızçenede selam söyle dua etsin arkadaşına. mümkünse ruhlar alaminden haber salsın bebeğime. bu sefer gitmek yok desin

hiç öyle düşünme canım bu sefer bebeğin seninle olacak hiç canını sıkma allahın izniyle
bak demekki rahim filmi senin bahanen miş çektirdin geldi minik

Tahmin edebiliyorum. Ben 6 aylık evliyim. Son iki aydır kendimi 6 senelik evliymişimde çocuğumuz olmuyormuş gibi hissetmeye başlamıştım birazda çevrenin etkisi ile. Siz 3 senedir bekliyormuşsunuz. Daha uzun seneler bekleyenler var. Rabbim onlara sabırların en büyüğünü veriyor. Gerçekten çok zormuş evlenince anladım.
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı sıhhatli evladlar nasib etsin cümlemize inşallah.

canlarım ya nasıl güzel cümleler kurulur hiç bilemiyorum şu an..
her sıkıntımda yanımdaydınız şimdide bu mutluluğumda yanımdasınız. sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim. hep dualarımdasınız. bunca zamandan sonra bu güzelliği yaşamak bana da kısmetmiş..
sizin hamilelikleriniz, bebekleriniz çok özeldi. klasik bi laf vardır ya, hepiniz çocuğum gibi olmuştunuz. şimdi ben ufak bi kız gibi hissettim kendimi.. hem bu sonuçtan hemde sizin sevginizden sevincinizden öyle mutlu oldum ki...
bebesi olan canlarımı rabbim evlatlarından güldürsün.
hemilelerime de ruhen zihnen bedenen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu bebeler versin... hepiciğinize mutlulukla dolu uzun ömürler versin rabbim. eşlerinizle beraber dünya nimeti olarak ne varsa size rabbim nasib etsin inşallah canlarım.

inşallah ben sizlere hayırlı gelirimde arkamdan sırayla hamile kalırsınız nar şekerim, halevcim, nalancım , marycim, ve bu acıyı taşıyan, bu mutluluğun rüyalarını gören herkese bu güzelliği tattırıp kucaklarımıza almamızı nasib etsin rabbim hayırla sağlıkla inşallah
anlatılması tarifi güç anlardan biriymiş bu
.
.
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…