Tahmin edebiliyorum. Ben 6 aylık evliyim. Son iki aydır kendimi 6 senelik evliymişimde çocuğumuz olmuyormuş gibi hissetmeye başlamıştım birazda çevrenin etkisi ile. Siz 3 senedir bekliyormuşsunuz. Daha uzun seneler bekleyenler var. Rabbim onlara sabırların en büyüğünü veriyor. Gerçekten çok zormuş evlenince anladım.
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı sıhhatli evladlar nasib etsin cümlemize inşallah.
7verengul arkadaşım çok yeni evliymişsin daha işallah tez zamanda kucağın dolar. Ama hiç takıntı yapma olurmu canım 2 ay daha çok erken paniklemek için gerekirse 6 ayın sonunda bi doktora görünürsünüz. İnşallah gerek kalmaz bunlara
siz daha yeniymişsiniz Allah aratmadan bekletmeden en yakın zamanda nasib etsin inşalah canım. mutluluğumu paylaştığın içinde teşekkür ederim
Amin inşallah, Rabbim razı olsun. Sağolun dualarınız için. Mutlulukinşlar paylaşılkça çoğalır =)
Chabliss şimdi farkettim, sen hamileymişsinNe güzel, Rabbim sanada sağlıklı bir hamilelik yaşatsın inşallah.. Darısı bizlere
inşallah Rabbim bekletmeden gönderir mucizesini , daha yeni çalışmalar başlamış demek. chabliss arkadaşımız hamile değil, ama bunu diyen 2. kişisin sanırıminşallah Allah söyletmiştir
Ahhh ne 2si adacım bunu söyleyen 3. Kişi..valla tickerımı değiştircem ama hoşumada gidiyo öle sanılınca :)7verengulcüm işallah sıra bizede gelcek ben 2.5 yıldır istiyorum canım allahım artık nasip eder işallah
adacım valla totem yaptık resmen her hamile kalan arkadakilere dua ettikçe hamile kalmamız kolaylaşıo. Kendiliğinden olması dualarımızın gücünün daha bi kanıtı
canım 3. kişiyi kaçırmışım ben :) tabi canım duanın gücüne inanıyorum biz dua ettikçe Rabbim nasip edecek inşallahAhhh ne 2si adacım bunu söyleyen 3. Kişi..valla tickerımı değiştircem ama hoşumada gidiyo öle sanılınca :)7verengulcüm işallah sıra bizede gelcek ben 2.5 yıldır istiyorum canım allahım artık nasip eder işallah
adacım valla totem yaptık resmen her hamile kalan arkadakilere dua ettikçe hamile kalmamız kolaylaşıo. Kendiliğinden olması dualarımızın gücünün daha bi kanıtı
Amiin inşallah :) Bebeğim babamla gelişini bekliyoruz diye okuyunca öyle sandım alt kısmı hiç incelemedim
smallangel'ında dediği gibi inşallah Allah söyletmiştir
selam kızlar nasılsınız. geçmişi okuyamıyorum. çünkü gözlerim yarım açık eşime çok rica ettim nolur yaz diye, kıslar meraktan bi hal olmuşlardır dedim. kıslar başıma neler geldi. önceliklle şunu sölim ben hastalandım. bebeğim bu ay benimle olamadı( okadar antibiyotik ağrıkesicilerden mi yoksa kısmet bu ayamı değilmiş bilemiyorum ( ama biyandan herkes çok sevindi böyle bir diş problemim varmış meğerse iyiki hamile değilmişsin demeye başladılar ,ne yapardın yoksa 9 ay boyunca hamileyken kesinlikle yapılmazdı dedi diş doktorum. oyüzden erken kan testi yapıldı ve diş filmleri vs çekildi ,sonucuna göre hemen dişi aldılar. ve bugünde hastalandım ((anlıycağınız 2 tane acil diş operasyonu geçirmek zorunda kaldım 20 lik dişler bide suratım bir şiştiki mosmor oldu gözüm kapandı buzlarla hep duruyorum, insin diye. 1 er hafta arayla yapıldı (( izinliyim pc vs hiç bişey açamadım.. yoksa beni biliyorsunuz.sanırım tedaviye ara vericeğiz. diş işlerim bitmeden başlıyamıycam bebek tedavisine 2 tanede kanal tedavi yapılacakmış bu çekilenler geçtikten sonrada..bu çekilenlerden 2 dişim kemiğe dayanmış şiddetli ağrıyla doktorda soluğu aldık ama biras daha ağrısı dindi. o nasıl işmiş kıslar ömrümden ömür gitti resmen ya (( yarında dikişlere bakılacak. benden havadisler bunlar canlarım. haftaya toparlamış olurum inşallah iş başıda yapacağım.tekrar hepbirarada oluruz. hani diyordum ya bu ay benim ay değilmiş meğerse ((( bu arada nasıl meraqk ediyorum sizleri anlatamam napıyorsunuz gelişmeler neler inanın hiç aklımdan çıkmıyorsunuz.
şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çokçok teşeşkkür ediyorum. öpüyorum hepinizi...
canlarım ya nasıl güzel cümleler kurulur hiç bilemiyorum şu an..
her sıkıntımda yanımdaydınız şimdide bu mutluluğumda yanımdasınız. sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim. hep dualarımdasınız. bunca zamandan sonra bu güzelliği yaşamak bana da kısmetmiş..
sizin hamilelikleriniz, bebekleriniz çok özeldi. klasik bi laf vardır ya, hepiniz çocuğum gibi olmuştunuz. şimdi ben ufak bi kız gibi hissettim kendimi.. hem bu sonuçtan hemde sizin sevginizden sevincinizden öyle mutlu oldum ki...
bebesi olan canlarımı rabbim evlatlarından güldürsün.
hemilelerime de ruhen zihnen bedenen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu bebeler versin... hepiciğinize mutlulukla dolu uzun ömürler versin rabbim. eşlerinizle beraber dünya nimeti olarak ne varsa size rabbim nasib etsin inşallah canlarım.
inşallah ben sizlere hayırlı gelirimde arkamdan sırayla hamile kalırsınız nar şekerim, halevcim, nalancım , marycim, ve bu acıyı taşıyan, bu mutluluğun rüyalarını gören herkese bu güzelliği tattırıp kucaklarımıza almamızı nasib etsin rabbim hayırla sağlıkla inşallah
anlatılması tarifi güç anlardan biriymiş bu
.
.
.
ayy aynen yaa öyle oldu topik başlığına uyamadık maalesefAyyy iş girdi araya uzak kaldım aklım burda kaldı.
Canım arkadaşım bu ettiğin güzel duaların rabbim sana on mislini versin işallah. Ne çok bekledik ne çok acı çektik. Demirbaşımızında başı olarak sen bunca zaman sonra bu mutluluğu kendiliğinden yaşadın. Rabbim sana mucizesini gönderdi. Gün saymadığın kafandan attığın ilk ay sana işte asıl yapman gereken buydu dedi. Allahım bu sefer onu sana eşine kızına bağışlasın. Sağlıkla ailenize kavuştursun.
Dualarında ilk sıralarda yer almak ne kadar mutlu etti beni. İşallah ben ve bebeğimde seninle miniğinin arkasından gelcez kırkımız karışcakallah izin verirse
bu arada bilmem farkındamısınız kızlar ama topicimizin adı doktor takibi.. Herkes doktorsuz doğal yoldan hamile kaldı. Bitek adacım aşılama oldu ama o da resmen doğal bi aşılamaydı. Demek bizim topicin bebekleri bekletip bekletip sonrada kendi istedikleri zaman gelmeye hevesliler
selam kızlar nasılsınız. geçmişi okuyamıyorum. çünkü gözlerim yarım açık eşime çok rica ettim nolur yaz diye, kıslar meraktan bi hal olmuşlardır dedim. kıslar başıma neler geldi. önceliklle şunu sölim ben hastalandım. bebeğim bu ay benimle olamadı( okadar antibiyotik ağrıkesicilerden mi yoksa kısmet bu ayamı değilmiş bilemiyorum ( ama biyandan herkes çok sevindi böyle bir diş problemim varmış meğerse iyiki hamile değilmişsin demeye başladılar ,ne yapardın yoksa 9 ay boyunca hamileyken kesinlikle yapılmazdı dedi diş doktorum. oyüzden erken kan testi yapıldı ve diş filmleri vs çekildi ,sonucuna göre hemen dişi aldılar. ve bugünde hastalandım ((anlıycağınız 2 tane acil diş operasyonu geçirmek zorunda kaldım 20 lik dişler bide suratım bir şiştiki mosmor oldu gözüm kapandı buzlarla hep duruyorum, insin diye. 1 er hafta arayla yapıldı (( izinliyim pc vs hiç bişey açamadım.. yoksa beni biliyorsunuz.sanırım tedaviye ara vericeğiz. diş işlerim bitmeden başlıyamıycam bebek tedavisine 2 tanede kanal tedavi yapılacakmış bu çekilenler geçtikten sonrada..bu çekilenlerden 2 dişim kemiğe dayanmış şiddetli ağrıyla doktorda soluğu aldık ama biras daha ağrısı dindi. o nasıl işmiş kıslar ömrümden ömür gitti resmen ya (( yarında dikişlere bakılacak. benden havadisler bunlar canlarım. haftaya toparlamış olurum inşallah iş başıda yapacağım.tekrar hepbirarada oluruz. hani diyordum ya bu ay benim ay değilmiş meğerse ((( bu arada nasıl meraqk ediyorum sizleri anlatamam napıyorsunuz gelişmeler neler inanın hiç aklımdan çıkmıyorsunuz.
şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çokçok teşeşkkür ediyorum. öpüyorum hepinizi...
canım çok çok geçmiş olsun herşeyde vardır bir hayır. yeterki bebeğin geldiğinde sende sağlıklı oltamamen.. bunca zaman bekledin bi kaç ay daha beklersin. benimde kanal tedavisi gerekebilir cuma film çektirmeyi düşünüyorum.. işallah gerek kalmaz kanalaselam kızlar nasılsınız. geçmişi okuyamıyorum. çünkü gözlerim yarım açık eşime çok rica ettim nolur yaz diye, kıslar meraktan bi hal olmuşlardır dedim. kıslar başıma neler geldi. önceliklle şunu sölim ben hastalandım. bebeğim bu ay benimle olamadı( okadar antibiyotik ağrıkesicilerden mi yoksa kısmet bu ayamı değilmiş bilemiyorum ( ama biyandan herkes çok sevindi böyle bir diş problemim varmış meğerse iyiki hamile değilmişsin demeye başladılar ,ne yapardın yoksa 9 ay boyunca hamileyken kesinlikle yapılmazdı dedi diş doktorum. oyüzden erken kan testi yapıldı ve diş filmleri vs çekildi ,sonucuna göre hemen dişi aldılar. ve bugünde hastalandım ((anlıycağınız 2 tane acil diş operasyonu geçirmek zorunda kaldım 20 lik dişler bide suratım bir şiştiki mosmor oldu gözüm kapandı buzlarla hep duruyorum, insin diye. 1 er hafta arayla yapıldı (( izinliyim pc vs hiç bişey açamadım.. yoksa beni biliyorsunuz.sanırım tedaviye ara vericeğiz. diş işlerim bitmeden başlıyamıycam bebek tedavisine 2 tanede kanal tedavi yapılacakmış bu çekilenler geçtikten sonrada..bu çekilenlerden 2 dişim kemiğe dayanmış şiddetli ağrıyla doktorda soluğu aldık ama biras daha ağrısı dindi. o nasıl işmiş kıslar ömrümden ömür gitti resmen ya (( yarında dikişlere bakılacak. benden havadisler bunlar canlarım. haftaya toparlamış olurum inşallah iş başıda yapacağım.tekrar hepbirarada oluruz. hani diyordum ya bu ay benim ay değilmiş meğerse ((( bu arada nasıl meraqk ediyorum sizleri anlatamam napıyorsunuz gelişmeler neler inanın hiç aklımdan çıkmıyorsunuz.
işallah tüm bu arkadaşların içine doğmuştur adacım dualarımızın gücünü tek tek görüyoruz baksanacanım 3. kişiyi kaçırmışım ben :) tabi canım duanın gücüne inanıyorum biz dua ettikçe Rabbim nasip edecek inşallah
inşallah canım
ahh kuzum ya hamiş haberini beklerken sen diş sorunlarınla uğraşıyormuşsun baksana , bi sürü de ağrı çekmişsin drun dediği gibi bütün diş sorunlarını hallet o sırada dinlenmiş olursun en azından sonra bahara yeniden başlar çalışmalarınız önce sağlık tabi sen kendine iyi bakacaksın ki hamiş kalınca rahat olasın, çok geçmiş olsun canım
Canlar bende çıkıyorum açık kalmış sayfa zaten oğluşumu uyuttum ,artık omu beni ben mi onu uyutuyorum karışıyorbende sızmış kalmışım yarım saat onun oyun seslerine uyandım sıpa az daha yatamadı
aman kuzum uymasınzaten kendi gelsin bu sıpalar o kadar beklettiler bi zahmet gelişleri zahmetsiz olsun baricanım dualarına canı gönülden aminnnn diyorum
ayy aynen yaa öyle oldu topik başlığına uyamadık maalesef
canım çok geçmiş olsun valla diş olayı kötü inşalla en kısa zamanda tedavine tekrardan başlarsın canım
kız maşallah ne hızzkızçelerim doktora gittim ben. Allaha şükür iyi geçti. yarın detayları yazarım müsait değilim malumunuz
kambersiz düğün olurmu dimi amaaaa????
sevdemmmmmmm nasıl sevindim anlatamam kuzum Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inş.. tüylerimi diktin havaya...
darısı tüm canlarıma olsun inşş..
nalancım çok geçmiş olsun kuzum
bizde durumlar aynı uykusuzum gelemiom.. öperim hepiciğiniziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?