Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Günaydın canlarrrrr

canım çok geçmiş olsun işallah iyi geçer ameliyat allah şifalar versin.. Demek izmirdesin hiç unuturmuyuz kuzum seni sende face ten de olsa yaz ama merakta bırakma bizi emi
günaydınnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kuzucum nasılsı.. Ay sevdeyi görüyonmu doktora bilem gitmiş hatun

kızçelerim doktora gittim ben. Allaha şükür iyi geçti. yarın detayları yazarım müsait değilim malumunuz

canım gözünaydın detayları bekliyoruz

canım hışgeldin kızz özlüyoruz seni arada uğra

demi canım kendiliğinden gelseler bari

canım çok geçmiş olsun annene inşallah ameliyatıda başarılı geçer canım dualarımız seninle sende bizim aklımızdasın

günaydın canım

evet yaaa gitmiş bari gelsede detayları anlatsa kan değeri ne çıktı ?
kocasına ve kızına nasıl haber verdi aaa bu soruların cevapları lazım bize

günaydın canım

evet yaaa gitmiş bari gelsede detayları anlatsa kan değeri ne çıktı ?
kocasına ve kızına nasıl haber verdi aaa bu soruların cevapları lazım bize

ayyy evet yaaa dün test sonucunun merakından çatlıcaktık. Bugünde bunlarr... Allahım nası bi renklendi hayatımız bir anda bunun ateşi sönmeden yeni bi hamilelik lazım bize. Alıştık çok fenaa :)

ayyy evet yaaa dün test sonucunun merakından çatlıcaktık. Bugünde bunlarr... Allahım nası bi renklendi hayatımız bir anda bunun ateşi sönmeden yeni bi hamilelik lazım bize. Alıştık çok fenaa :)

inşallah inşallah hepiniz patır patır hamile kalırsınız demirbaş ayağını sürüdü artık herkese gelir arkasından

inşallah inşallah hepiniz patır patır hamile kalırsınız demirbaş ayağını sürüdü artık herkese gelir arkasından

amin canım işallah ürolog arıyorum bende bi tane buldum çok methetmişler. Egede prof. Muayenehaneside varmış ayrıca. 60 yaşlarındaymış. Ve tüp bebek en son çare gözüyle bakanlardanmış.. Bakalım preseedde almaya karar verdik. İşallah vesile olur biri..

hayırlısı olsun canım inşallah bu doktor vesileniz olur da tüp bebeğe gerek kalmadan gelir miniğin

melikeee bu arada sen cumartesi cinsiyeti öğreneceksin değil mi??
kız bu arada sen hiç cici almıyormusun bebişine
birde asya ve melike sizler niye göbüş resmi eklemiyorsunuz bakim ben ekledim hadi sıra sizde

melikeee bu arada sen cumartesi cinsiyeti öğreneceksin değil mi??
kız bu arada sen hiç cici almıyormusun bebişine
birde asya ve melike sizler niye göbüş resmi eklemiyorsunuz bakim ben ekledim hadi sıra sizde

ay evet yaaaa hiç göbüşler ciciler koymuo bu hatunlarrr. Sevdede gelmedi hala ayakları yere basmıodurkii :)

ay evet yaaaa hiç göbüşler ciciler koymuo bu hatunlarrr. Sevdede gelmedi hala ayakları yere basmıodurkii :)

aynen canım ayakları yere basmıyordur kesin insan bir kaç gün saf saf dolaşıyor ortalarda ne olduğunu anlamak uzun sürüyor
ayy evet ya niye kimse göbüşünüü cicisini koymuyor

canlarımmm

ben hiç bişey almıyorum...

dedim daha once 25- haftada 30 larda falan almayı duşunuyorum..

bu arada cumartesı gıdemıcem
20 martta gıdıcem...

şimdi size dünün kritiğini yapayım kızçelerim
sizle konuştuktan sonra telefon çaldı , eşim aradı dedi ki kardeşin gelmiş biz buluşup geliyoruz eve
beni bi heycan sardı. hem eşime söyleyecektim hemde erkek kardeşime acaba söylesem mi dedim birden o karmaşıklığa düştüm
sonra geldi bizimkiler tabi benim ağzım kulaklarıma varıyor hepsine saf saf gülüyorum sözde onların konuştuklarını dinliyorum ama nerdeee .. ben hayal aleminde geziniyorum bi görseniz. inanamıyorum hep gülümseyesim geliyor. test banyodaydı ona tekrar bakayım diye gittim. baktım kardeşim peşimden geliyor e abla nasıl gidiyor filan dedi.. bende o panikle hemen havluyu aldım elime. gösteremedim utandım birden. baktım yapamıyorum vazcaydım sonra söylerim dedim. orda biraz konuştuk ben hala ikilemdeydim ama kendimi tutmayı tercih ettim. kızım geldi okuldan o anda onlar biraz oynadılar sonra gitti kardeşim.
eşime söylemek için kafamda seneryolar yazıyorum hayaller kuruyorum filan derken, eşim yatak odasına geldi. tabi kızımda bizi tek bırakmıyor ki anacım. bende ilk önce bi yalnızken söylemeyi istiyordum
hadi bu seffer kızımla içeri gittiler baktım yalnız kalacak gibi değiliz. ben tekrar yatak odasına gidip eşime seslendim gelmesi için. tabi benim meraklı kızım cevap veriyor babası yerine. dedim kızım babanı yolla bana
neyseki tek geldi eşim nihayet... zaten çok planlarım yoktu direkt söylemeyi tercih ettim.
konuşmalar şu şekilde devam etti
-hayatım ben bu testi yaptım
-e sonuç
-böyle çizgiler çıktı
- ne demek ki acaba bunlar dedi
o sırada birbirimize baktık kaldık. tabbi ben bi noktadan sonra dayanamadım gülmeye başladım
bişey dememe gerek kalmadı eşim çekti beni sarılıverdik öyle kaldık kapının önünde ... Allaha şükürler olsun bitanem hayırlı olsun inşallah diyor birsürü dua etti goncam. gözleri dolu dolu oldu kendini tutuyor e tabi erkek adam haliylen
sarılıp sarılıp durduk. birbirimize bakıp gülüyoruz sürekli..
tabi dedik şimdi napıcaz. eşim dedi ki şimdilik kızımıza söylemeyelim hele bi doktor muayenelerinde kesinleşsin öyle deriz . bende kabul ettim. içeri gittik kızımız yüzümüze tuhaf tuhaf bakıyor ne oldu diyor yok bişi diyorum ama " bana niye öyle bakıyorsunuz ikinizde" dedi ne dicemizi bilemiyoruz ki.
ben gittim içerden dr u aradım kan testi yaptırıp gel dedi randevu verdi hemen bana
hani bi ara bi doktora başlamıştım kızlar ben. o sıkıntılar başıma gelmeden önce ki gittiğim doktoru aradım. ona gitmeye karar verdim. hatırlarsınız belki ilk o doktorda alttan muayene olmuştum ben :18:
neyse kan verdik 1 saat sonra sonucu aldık dr a gittik
dr tebrik etti Allah kucağınıza almayı nasib etsin dedi.
yalnız kızlar benim beta hcg sonucum 2275,7 çıktı.
zaten ben sonucu alıp görünce çok şaşırmıştım dr da şaşırdı. dedim çok yüksek değil mi bu.. evet dedi bende merak ettim şimdi dedi. hemen görmek istiyorum dedi, acaba erken mi yumurtladın bu ay dedi...
karnımdan ultrasonla görmeye uğraştı ama göremedi. vajinal bakmak istiyorum dedi. hemen hazırlandım baktı minicik bi karartı var orda. masum yavrumun kesesini gördük. ama çok küçük henüz. bi kaç görüntü yakalamaya çalıştı
çekti verdi bizede... kesemiz var dedi... ama ben sizi pazartesi günü yine çağırmak istiyorum gidişattan iyice emin olmak istiyorum dedi... sonraki hafta zaten geleceksiniz ama pazartesi bi kesinleştirelim dedi..
sonra bana
progestan
bebe asprini
folidoce verdi
bide yemem gerekenlere bi liste yaptı günlük bunları yersen iyi olacak dedi..
tarttı beni 60 kilo çıktım. .. 69 ile 72 ile hatta 75 ile doğum yapabilirsin bu kilon iyi dedi.. dikkat ederiz dedi..
güneş koruyucu krem önerdi. onu da aldım. paraben içermemesi gerekiyormuş...
neyse işte kızlar güzel geçti daha aklıma geldikçe yazarım. doktorumda çok güzel davrandı bizim sevincimizi paylaştı her halinden hareketinden belliydi

hep sizlere dua ettim canlarım. hepiciğinizden Allah razı olsun , gönlünüğzün muradını versin Rabbim hayırlısıyla hepiciğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…