Bende halaydan geri kalmiyayim demi ama0:
facee yazdim kizlar ama kapattim sonra
Sevdeee nasil sevindim anlatamam facei actim ilk senin testi gordum ve ciglik attim resmen insallah hersey cok guzel olur senin icin.cok guzel dualar etmissin canim allahim o guzel gonlune gore versin insallah herseyi
Kizlar ben bu arada izmire geldim face de yazdim cuma doncektim ama dun annemler doktora gittiler doktor hemen pazatesi ameliyat etcem demis.
Durum boyl olunca da tabi en gidemiyorum ertelendi gimem.belinden ameliyat olcak platin takilcak ..nolur bize de dua edin kizlar
bide yazamiyorum nolur kusuruma bakmayin beni de unutmayin dualariniZdan eksik etmyin siz bnim hep aklimdasiniz..
Hepinizi cok opuyorum iyi bakin kendinize ve bebislerinize
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızçelerim doktora gittim ben. Allaha şükür iyi geçti. yarın detayları yazarım müsait değilim malumunuz
kambersiz düğün olurmu dimi amaaaa????
sevdemmmmmmm nasıl sevindim anlatamam kuzum Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inş.. tüylerimi diktin havaya...
darısı tüm canlarıma olsun inşş..
nalancım çok geçmiş olsun kuzum
bizde durumlar aynı uykusuzum gelemiom.. öperim hepiciğiniziiiii
canım çok çok geçmiş olsun herşeyde vardır bir hayır. yeterki bebeğin geldiğinde sende sağlıklı oltamamen.. bunca zaman bekledin bi kaç ay daha beklersin. benimde kanal tedavisi gerekebilir cuma film çektirmeyi düşünüyorum.. işallah gerek kalmaz kanala
işallah tüm bu arkadaşların içine doğmuştur adacım dualarımızın gücünü tek tek görüyoruz baksana
aman kuzum uymasınzaten kendi gelsin bu sıpalar o kadar beklettiler bi zahmet gelişleri zahmetsiz olsun bari
kız maşallah ne hızzaman herşey yolunda olsunda. yarın gelde anlat detayları eşine kızına nasıl söyledin hepsini istiyoruz bak
kız bende halay çekemediydim telden bende sana katılıyım
ay hala mı uyumuyo bu demir yıldız yaaa yaramadımı işe tüyolar
Bende halaydan geri kalmiyayim demi ama0:
facee yazdim kizlar ama kapattim sonra
Sevdeee nasil sevindim anlatamam facei actim ilk senin testi gordum ve ciglik attim resmen insallah hersey cok guzel olur senin icin.cok guzel dualar etmissin canim allahim o guzel gonlune gore versin insallah herseyi
Kizlar ben bu arada izmire geldim face de yazdim cuma doncektim ama dun annemler doktora gittiler doktor hemen pazatesi ameliyat etcem demis.
Durum boyl olunca da tabi en gidemiyorum ertelendi gimem.belinden ameliyat olcak platin takilcak ..nolur bize de dua edin kizlar
bide yazamiyorum nolur kusuruma bakmayin beni de unutmayin dualariniZdan eksik etmyin siz bnim hep aklimdasiniz..
Hepinizi cok opuyorum iyi bakin kendinize ve bebislerinize
Günaydın canlarrrrr
canım çok geçmiş olsun işallah iyi geçer ameliyat allah şifalar versin.. Demek izmirdesin hiç unuturmuyuz kuzum seni sende face ten de olsa yaz ama merakta bırakma bizi emi
günaydın kuzucum nasılsı.. Ay sevdeyi görüyonmu doktora bilem gitmiş hatun
günaydın canım
evet yaaa gitmiş bari gelsede detayları anlatsa kan değeri ne çıktı ?
kocasına ve kızına nasıl haber verdi aaa bu soruların cevapları lazım bize
ayyy evet yaaa dün test sonucunun merakından çatlıcaktık. Bugünde bunlarr... Allahım nası bi renklendi hayatımız bir anda bunun ateşi sönmeden yeni bi hamilelik lazım bize. Alıştık çok fenaa :)
inşallah inşallah hepiniz patır patır hamile kalırsınız demirbaş ayağını sürüdü artık herkese gelir arkasından
amin canım işallah ürolog arıyorum bende bi tane buldum çok methetmişler. Egede prof. Muayenehaneside varmış ayrıca. 60 yaşlarındaymış. Ve tüp bebek en son çare gözüyle bakanlardanmış.. Bakalım preseedde almaya karar verdik. İşallah vesile olur biri..
melikeee bu arada sen cumartesi cinsiyeti öğreneceksin değil mi??
kız bu arada sen hiç cici almıyormusun bebişine
birde asya ve melike sizler niye göbüş resmi eklemiyorsunuz bakim ben ekledim hadi sıra sizde
ay evet yaaaa hiç göbüşler ciciler koymuo bu hatunlarrr. Sevdede gelmedi hala ayakları yere basmıodurkii :)
kızçelerim birazdan eşim dışarı çıkacak. hemen gelicem yanınıza. özleyin beni
Aaaa teyyyy ne kadar zaman sonra geldim hala yok sevde
ay canlarım beni beklermiş geldim yetiştim gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?