Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

esincim demek sen 14. haftada öğrendin .. bende o vakte kadar sabredersem ne mutlu bana,
peki sana dışardan yorumda bulunanlar oluyormuydu seninki kızdır erkektir filan diye..

ranacım senin doktorun kendiyle barışık değil demek ki,kendi kusurunu kapatmak için size suçluluk psikolojisi vermeye çalışıyor töbe yarabbim.
zaten hamilelik öyle bişey ki aman yemeyeyimde kilo almayayım diyemiyor insan. yemesi geldimi deli gibi oluyor içinden bişey onu dürtüyor resmen tarifi imkansız bi durum :27:
sen niye kendini ihmal ediyorsun canım şurda 3 ay daha vücuduna bak sabret sür yağını neyini
sonra çatlak filan olursa üzülürsün bide geri dönüşü yok onla bir ömür yaşamak zorunda kalırsın sonra :18:
hiç oldu mu çatlağın canım kenarda köşede var mı bişeyler :1:

selam kizlar. kimselere denk gelemiyorum ben buralarda. benim yine derdim var. bu ay dinlendirme olarak dogum kontrl hapi iciyordum dun aksam bitti. ama 10 gunde beri ara ara pembelikler kahverengi seklinde akintilarim oldu hep. neden acaba. normal degildir herhalde.

nar şekerim rüyanın ilk yorumunu ben yapayım canım. o gördüğün arkadaşının oğlu değil senin birkaç ay sonraki yavrundu canım
hemide pek bi tombiş yapmışsın kız ne yedirdin çocua söylede bizde besleyelim yavrularımızı :52:

ay allah iyiliğini versin kızzz emi :D işallah öledir canım benim

ayyy narcım rüyanı allah hayra çıkarsın inşl senin bebeğinin habercisidir bu rüya tüp bebek aşamaları baya meşakkatliymiş ama soonuda bebişine kavuşacağını bilmek su gibi geçmesini sağlar keşkede buna geerk kalmadan kendilinden gelse bize süpriz yapsa

ahh keşke yafrum keşkeeee neyse buna da şükür en azından o umudumuz var bunu umut etcek maddi gücümüz var allah umutsuz bırakmasın..

Esincim bilmemmi benimde 3 kilo falan fazlam var devlete girdiğimde bi aldım oturmaktan ne arttı ne azaldı ama beni rahatsız ediyo. Sölesen anlamıo kimse neyin varki diolar ama insanın bi ideal kilosu var onun üstüne çıkınca rahatsız ediyo eşinin dediği doğru..
selam kizlar. kimselere denk gelemiyorum ben buralarda. benim yine derdim var. bu ay dinlendirme olarak dogum kontrl hapi iciyordum dun aksam bitti. ama 10 gunde beri ara ara pembelikler kahverengi seklinde akintilarim oldu hep. neden acaba. normal degildir herhalde.

evet canım çok normal dkhapı ilk 1-2 ay ara kanama yapar korkma

ranacım ayy sevdenin dediği doğru bence kadın kendi egosunumu tatmin ediyo nedir size kilolu muamelesi yapıp :( aaaa sen niye bıraktın yaa valla bi gecede çatlar heryerin inanamazsın bak. Benim arkadaşım doğumdan sonra göğüslerim çok büyümedi dedi göğüslerine sürmeyi bıraktı..ama asıl doğumdan sonra büyüyo göğüsler.. Resmen bir günde çatlamış yaa artık sürsede kar etmiyo

nar şekerim rüyanın ilk yorumunu ben yapayım canım. o gördüğün arkadaşının oğlu değil senin birkaç ay sonraki yavrundu canım
hemide pek bi tombiş yapmışsın kız ne yedirdin çocua söylede bizde besleyelim yavrularımızı :52:

ayyy narcım rüyanı allah hayra çıkarsın inşl senin bebeğinin habercisidir bu rüya tüp bebek aşamaları baya meşakkatliymiş ama soonuda bebişine kavuşacağını bilmek su gibi geçmesini sağlar keşkede buna geerk kalmadan kendilinden gelse bize süpriz yapsa

ahh keşke yafrum keşkeeee neyse buna da şükür en azından o umudumuz var bunu umut etcek maddi gücümüz var allah umutsuz bırakmasın..

Esincim bilmemmi benimde 3 kilo falan fazlam var devlete girdiğimde bi aldım oturmaktan ne arttı ne azaldı ama beni rahatsız ediyo. Sölesen anlamıo kimse neyin varki diolar ama insanın bi ideal kilosu var onun üstüne çıkınca rahatsız ediyo eşinin dediği doğru..

ranacım ayy sevdenin dediği doğru bence kadın kendi egosunumu tatmin ediyo nedir size kilolu muamelesi yapıp :( aaaa sen niye bıraktın yaa valla bi gecede çatlar heryerin inanamazsın bak. Benim arkadaşım doğumdan sonra göğüslerim çok büyümedi dedi göğüslerine sürmeyi bıraktı..ama asıl doğumdan sonra büyüyo göğüsler.. Resmen bir günde çatlamış yaa artık sürsede kar etmiyo

esincim alıntı yapmışsım ama yazı yazamamışım:1:
aynen esincim işlerine geliyor böyle davranmak bakalım nereye kadar gider böyle :44:
ayyy dededi torununu özler tabi :16:

narcım rüyan hayırlara vesile olsun inşallah sevdenin dediği gibi sana yorduk rüyanı biz:34:
ayy ne bileyim çatlamadı diye bıraktım ama gene ben başlıyım bu aksamdan gerginim bu aralar
gene büyüyor sanırım karnım:18:

esincim alıntı yapmışsım ama yazı yazamamışım:1:
aynen esincim işlerine geliyor böyle davranmak bakalım nereye kadar gider böyle :44:
ayyy dededi torununu özler tabi :16:

narcım rüyan hayırlara vesile olsun inşallah sevdenin dediği gibi sana yorduk rüyanı biz:34:
ayy ne bileyim çatlamadı diye bıraktım ama gene ben başlıyım bu aksamdan gerginim bu aralar
gene büyüyor sanırım karnım:18:

kızlar şimdi eşimi aradım ne yapıyorsun diye gene hastaneye kaldırmışlar babasını :26:
tansiyonu düşmüş bu akşam hastanede kalabiliriz dedi bakalım çıkışta hastaneye gideceğim:43:

esincim hakkaten söyleme bari gız bacım o nedir öyle 59 kilonun fazlası mı olur.. zaten senin boyunda uzundu selvi gibi kızsın o kadar kilonda oluversin. az bile hatta . gözüme çok çelimsiz göründün yavrum seni besiye çekmek istiyorum kendimle beraber :27:
ayyy yok kuzum yok o kadarda değil 59iyi 59kiloluk halim var facede çelimsiz değilim bunun üstüne hamile olmadığım halde çıarsam psikolojim bozulabilir çünkü kendimi bildim bileli zayıfım ben rejimle felan uğraşmayayım bu yaştan sonra sen iki canlısın bebişle birlikte beslen 9 ay
esincim demek sen 14. haftada öğrendin .. bende o vakte kadar sabredersem ne mutlu bana,
peki sana dışardan yorumda bulunanlar oluyormuydu seninki kızdır erkektir filan diye..

ranacım senin doktorun kendiyle barışık değil demek ki,kendi kusurunu kapatmak için size suçluluk psikolojisi vermeye çalışıyor töbe yarabbim.
zaten hamilelik öyle bişey ki aman yemeyeyimde kilo almayayım diyemiyor insan. yemesi geldimi deli gibi oluyor içinden bişey onu dürtüyor resmen tarifi imkansız bi durum :27:
sen niye kendini ihmal ediyorsun canım şurda 3 ay daha vücuduna bak sabret sür yağını neyini
sonra çatlak filan olursa üzülürsün bide geri dönüşü yok onla bir ömür yaşamak zorunda kalırsın sonra :18:
hiç oldu mu çatlağın canım kenarda köşede var mı bişeyler :1:
yok canım 13haftada öğrendim ben kızında 9ay beklemişsin bunda nedir bu sabırsızlık şekerim elbet öğrenecen allahın izniyle karnım hafif çıkmaya başladığında söylüyolardı ama ben zaten o zamanlar cinsiyeti biliyodum benim 4aydan sonra karnım çıkmaya başlamıştı ama sadece eltim hamile kaldığımda hatta kalmadan çok çok önce içime doğuyor senin kızın olacak demişti ne niyetle söylemişti biemiyorum inşl ikinci içine doğmuştur buarada bizim kızlar topikte hepimize yorum yapmışlardı bana erkke demişlerdi adayla yıldıza kız bi bende tuttu tahminleri:))
canım benim hiç bir fikrim yok malesef
kızlar şimdi eşimi aradım ne yapıyorsun diye gene hastaneye kaldırmışlar babasını :26:
tansiyonu düşmüş bu akşam hastanede kalabiliriz dedi bakalım çıkışta hastaneye gideceğim:43:
hadiya tüh çok üzüldüm canım allah yardımcınız olsun
kızlar ben çıkıyorum yavaştan malum yarın yokum hastaneye gideceğim herkes kendine iyi baksın:54:

güle güle canım

ya bana pratik tarifler versenize yarına misafirim çıktı bu saatte belli olduöişin kötü tarafı market alışverişide yapmam lazım eksik bişeylerim vardır kesin yarın kuaföre gidecektim akşamda kayınvaldemlere gidicez çünkü hafta sonunu orda geçirecez bugünden temizliğimi hazırlığımı yapıp sabah bi koşu kuaföre gitmem gerek sanırım

herkese günaydın kızlar hayırlı sabahlar:3:

ayyy yıldızcım demek herkese bunu yapıyor:1: neyse bildiğim iyi oldu zaten gitmedim ama bu ayki kilo alımıma göre giderim belkide bielemedim yaa:44:

hee walla ööle dediydi,zavallı ablamda gittiydi >:))))) ben de malumunuz çöp tenekesi gibi yediydim hamilelik süresince :DDD

yıldızcım beğenmene sevindik bu arada kaç yaşında oldun sen gı de hele :1:
haklısın insana ne yasaksa o cazip geliyor . bak cuma geliverdi yarın 1 litrelik sütü daya kafana canım iç doya doya yarasın tosununa :27:
ben cinsiyeti çok merak ediyorum sen kaçıncı haftada öğrenmiştin bana biraz tüyo verin bakayım

28 oldum kuzucum.
ranada demiş biz 11. haftada öğrendik cnm.. dr umuz bu konuda uzman bi doktordu..eğer göremezse sölemio asla..malumunuz demir efendi yaydıydı kendini:)) bölelikle erken öğrendik. istersen git benim doktora :)

bu arada dün kayınpederim gene fenalaşmış tansiyonu 4 e düşmüş hemen ambulans falan gelmiş ilk müdahaleyi yapmışlar serum takmışlar falan akşam biraz daha iyiydi
fizik içinde randevu almışlar en geç 20 güne çağırıp orda yatıracaklarmış bakalım o zamana eşimin izni bitmiş olacak nasıl olacak :44:
dün akşamda babası eşime burda kal demiş sinirlendim bende:19: offf tek kalamıyorum eskiden kalırdım ama şimdi korkuyorum zaten dün akşamda karnıma kramp girdi eşimde zavallım benimle kaldı zaten yorgunduda bılıyorum oda gitmek istemiyordu ama işte :26:

kalamazsın tabi kuzum tek başına yaa. Allah korusun herşey olabilir. ayy tez vakit iyileşsede sizde rahat nefes alsanız kuzum yaa

yıldızımm kuzumm süt kıymetli oldu dimi yasak olunca vahh yavrummm yasak bitince dik şişeyi kafana :) yaa neden böle oldu bu yavrucak bi derdi bitiyo biri başlıo allah daha büyük dert vermesin tabi ama bunlarıda geçirsin artık rahat etsin yavrum :(

sorma narımm, kedi gibi süte bulucam kendimi walla :)))
dötü başı ayrı sorun oldu walla sorma :) Allahım beterinden saklasın

Allahım şifasını versinde bian önce iyileşsin canım

Günaydın kızlarrr nihayet cuma geldi.. :D

ranacım demek yine hastaneye kaldırdılar.. Ahh kuzum yapcak bişey yok napalım bu da sizin sınavınız olcakmış bu zamanda.. Nolur kendini çok yıpratma fazla düşünmemeye çalış bebeğin etkilenmesin bu stresten..

Esincim misafir gündüzmü gelcek akşammı ona göre söyleyelim şekerim

yıldızımm kuzum valla ilerde büyüyünce acısını çıkar sen bu çocuktan lisede falan sabah 5te git uyandır hadi kalk çok sıkıldım falan de :D başka türlü olmıcak yani bu ne kardeşim :p bişey sorcam iş durumun noldu sen geri aynı yere başlıcanmı sorunlar olmuştu ya..

herkese hayırlı hafta sonları kızlarrrrr nasılsınız:3:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim canlar kayınpederimi dün çıkardılar taburcu oldu kartal devlet hastanesinde yatıyordu hastanede yangın çıktı
bizimkilerde hatta hepsi televizyonda haberlerde izledik meşhur oldular bir yandan:1:
sürekli tansiyonu oynuyor artık bilmiyorum böyle devam edecek sanırım ama eşim isyan bayrağını çekti hafta sonu ben yokum bakın başınızın çaresine dedi yavrumun ayakta duracak hali yok hal kalmadıki iyi oldu valla dinlensin hafta sonu bakalım :34:

dün de hastanenin eğitimine gittim çok güzel vakit geçirdim valla değişik bir tecrübe oldu herkes hamile yaklaşık 35 kişi falan vardı molalarda tuvalet sırası çok komikti
genelde herkes hamilelere öncelik tanırya ay siz girin diye burda herkes sıra bekledi:1:
çıkışta numuler falan verdiler memnun kaldık yani bilgilerde güzeldi ama anladıkki herkesin çocugu herşeyi annesine kendi öğretiyor her çocuk farklı tepki veriyor herşeye
birinde prima iyiyken birinde pişik yapıyor birinde sakinleşme yöntemi işe yararken diğerinde yaramıyor yani bebeğimiz bize herşeyi kendi öğretecek aslında bekliyoruz bakalım :34:
birde genelde sorulan soru vardı işte normal doğumu seçtik baktık ağrılar çok kötü dayanamıyorum beni sezeryana alalım dediğimizde ne oluyor dediler doktora
doktorda biz o sırada sizi duymuyoruz dedi:1:
epidural ile ilgili bilgi verdiler sanırım epidural olacağım bakalım ama zaten kadında dedi 4 cm açıklıktan sonra epidural oluyormuş sizin açılma hızınıza göre epidural veriyoruz 4 cm den sonra 8 cm e ulaştınız bir anda epiural vermemizin bir anlamı yok çünkü zaten doğum gerçekleştikten sonra epidural devreye girecek boşuna yapmıyoruz dedi.
öyle işte kızlar
bugünde biraz alışveriş yapayım kızıma diyorum eksikliklerden bir kaçını alayım bir çıkacağım çarşıya bakalım :34:

esincim canım kızımı doğuncaya kadar öğrenmedik ama o zaman evlat sevgisi nedir bilmiyorduk.. şimdi o tadı tattık ve bu sefer ister istemez daha bi hevesliyiz bide uzun süreden sonra hamilelik gerçekleşince sonradan görme oldum birazcık galiba :27:
senin misafirlerin gelecekmiş sen kimbilir neler hazırladın .. hafta sonu kayınvalidende olacakmışsınız inşallah güzel geçer canım. eymenin huyu değişiyor mu orda kalınca.. genelde bebekler yataklarından başka yerde uyumak istemezler :emir_bebek:

yıldızcım artık kıçımın üstüne oturup sabredicem canım 14. haftada filan bizim doktora bi gideyim diyorum inşallah görür, göremezse 10 günlük kontrol süresi içinde tekrar gideriz 16. haftada belki görür .. bizimkide kendini yaysa da hemen görsek canım :37:
bu arada sen evde tek mi bakıyorsun Demir e.. eşin yardımcı olmaya başladı mı eli kırıldı mı birazcık :41:

nar şekerim bu hafta ki planlarını anlatmamışsın yoksa evde durup dinlenecek misin kuzum
geçen diyecektim unutmuşum tabiki haleve kırgın değilim canım sadece sitem ettim ama o kendini nasıl mutlu hissediyorsa biz hep onun yanındayız.. inşallah çok yakın zamanda müjdesiyle gelir bize :49:

ranacım en çokta sana sevindim canım eşinle başbaşa bi hafta sonu geçirirsiniz inşallah bi sorunn bi aksilik çıkmaz
sen kızına alışveriş yaptıkça benimde hevesim artıyor .. artık senden de fikirler alırım neler alınıyor unuttuk bile canım :34:
semineriniz çok güzel geçmiş belli ki.. hele tuvalet maceranız görülmeye değermiş :1:
bende epidural istiyorum kısmetse canım.. kızım sezeryanla doğmuştu buda öyle olur sanırım.. hiç değilse belden uyuşturulmasını istiyorum. çünki sezeryandan uyanırkenki o tarifi imkansız ağrıyı ve sonda olayını tekrar yaşamak beni korkutuyor :18:
aklına gelen bilgiler olursa sen yaz bize bizde öğrenelim olur mu..

diğer kızçelerimden gelen olmamış nerdesiniz hatunlar :3:

biz bu sabah erkencikten kalktık eşimin dışarda işi vardı kahvaltı yapıp çıktı bizde kızımla çay keyfi yaptık :37: ya kızlar ben çayı hiç içemiyorum uzun zamandır kahvaltının yanında biraz içiyorum ama öyle keyifle içme dönemlerim çok gerilerde kaldı hiç tadını almıyorum
düm biraz dolaştık hatta yağmur üstümüze sepeledi :1: alışveriş yapmaya vakit olmadı biraz daha zaman geçsinde tam olsun bari.
yürümek iyi geldi. dr a gidince sorucam artık tehlikem kalmadıysa yürüyüşe çıkabilirmiyim diye.. :34:

avniye günaydın nasılsın nasıl gidiyor :34:

iyiim cnm nasil olalaim. ayni valla hersey. hala gebe degilim gerci dk hapi kullandim bu ay . bu gun adet olmayi bekliyorum bakalim ne zaman gelcek. 2 . gunde dr a gidicem tabiki. klasik :)) moralimde bi iyi bi kotu. ortasi yok yani. bazen bebek gormeye tahammulum kalmiyor:50: gececek ins.

Back
X