nar şekerim rüyanın ilk yorumunu ben yapayım canım. o gördüğün arkadaşının oğlu değil senin birkaç ay sonraki yavrundu canım
hemide pek bi tombiş yapmışsın kız ne yedirdin çocua söylede bizde besleyelim yavrularımızı
ayyy narcım rüyanı allah hayra çıkarsın inşl senin bebeğinin habercisidir bu rüya tüp bebek aşamaları baya meşakkatliymiş ama soonuda bebişine kavuşacağını bilmek su gibi geçmesini sağlar keşkede buna geerk kalmadan kendilinden gelse bize süpriz yapsa
selam kizlar. kimselere denk gelemiyorum ben buralarda. benim yine derdim var. bu ay dinlendirme olarak dogum kontrl hapi iciyordum dun aksam bitti. ama 10 gunde beri ara ara pembelikler kahverengi seklinde akintilarim oldu hep. neden acaba. normal degildir herhalde.
nar şekerim rüyanın ilk yorumunu ben yapayım canım. o gördüğün arkadaşının oğlu değil senin birkaç ay sonraki yavrundu canım
hemide pek bi tombiş yapmışsın kız ne yedirdin çocua söylede bizde besleyelim yavrularımızı
ayyy narcım rüyanı allah hayra çıkarsın inşl senin bebeğinin habercisidir bu rüya tüp bebek aşamaları baya meşakkatliymiş ama soonuda bebişine kavuşacağını bilmek su gibi geçmesini sağlar keşkede buna geerk kalmadan kendilinden gelse bize süpriz yapsa
selam kizlar. kimselere denk gelemiyorum ben buralarda. benim yine derdim var. bu ay dinlendirme olarak dogum kontrl hapi iciyordum dun aksam bitti. ama 10 gunde beri ara ara pembelikler kahverengi seklinde akintilarim oldu hep. neden acaba. normal degildir herhalde.
kızlar ben çıkıyorum yavaştan malum yarın yokum hastaneye gideceğim herkes kendine iyi baksın
ayyy yok kuzum yok o kadarda değil 59iyi 59kiloluk halim var facede çelimsiz değilim bunun üstüne hamile olmadığım halde çıarsam psikolojim bozulabilir çünkü kendimi bildim bileli zayıfım ben rejimle felan uğraşmayayım bu yaştan sonra sen iki canlısın bebişle birlikte beslen 9 ayesincim hakkaten söyleme bari gız bacım o nedir öyle 59 kilonun fazlası mı olur.. zaten senin boyunda uzundu selvi gibi kızsın o kadar kilonda oluversin. az bile hatta . gözüme çok çelimsiz göründün yavrum seni besiye çekmek istiyorum kendimle beraber
yok canım 13haftada öğrendim ben kızında 9ay beklemişsin bunda nedir bu sabırsızlık şekerim elbet öğrenecen allahın izniyle karnım hafif çıkmaya başladığında söylüyolardı ama ben zaten o zamanlar cinsiyeti biliyodum benim 4aydan sonra karnım çıkmaya başlamıştı ama sadece eltim hamile kaldığımda hatta kalmadan çok çok önce içime doğuyor senin kızın olacak demişti ne niyetle söylemişti biemiyorum inşl ikinci içine doğmuştur buarada bizim kızlar topikte hepimize yorum yapmışlardı bana erkke demişlerdi adayla yıldıza kız bi bende tuttu tahminleri:))esincim demek sen 14. haftada öğrendin .. bende o vakte kadar sabredersem ne mutlu bana,
peki sana dışardan yorumda bulunanlar oluyormuydu seninki kızdır erkektir filan diye..
ranacım senin doktorun kendiyle barışık değil demek ki,kendi kusurunu kapatmak için size suçluluk psikolojisi vermeye çalışıyor töbe yarabbim.
zaten hamilelik öyle bişey ki aman yemeyeyimde kilo almayayım diyemiyor insan. yemesi geldimi deli gibi oluyor içinden bişey onu dürtüyor resmen tarifi imkansız bi durum
sen niye kendini ihmal ediyorsun canım şurda 3 ay daha vücuduna bak sabret sür yağını neyini
sonra çatlak filan olursa üzülürsün bide geri dönüşü yok onla bir ömür yaşamak zorunda kalırsın sonra :18:
hiç oldu mu çatlağın canım kenarda köşede var mı bişeyler
canım benim hiç bir fikrim yok malesefselam kizlar. kimselere denk gelemiyorum ben buralarda. benim yine derdim var. bu ay dinlendirme olarak dogum kontrl hapi iciyordum dun aksam bitti. ama 10 gunde beri ara ara pembelikler kahverengi seklinde akintilarim oldu hep. neden acaba. normal degildir herhalde.
hadiya tüh çok üzüldüm canım allah yardımcınız olsunkızlar şimdi eşimi aradım ne yapıyorsun diye gene hastaneye kaldırmışlar babasını :26:
tansiyonu düşmüş bu akşam hastanede kalabiliriz dedi bakalım çıkışta hastaneye gideceğim
kızlar ben çıkıyorum yavaştan malum yarın yokum hastaneye gideceğim herkes kendine iyi baksın
herkese günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ayyy yıldızcım demek herkese bunu yapıyorneyse bildiğim iyi oldu zaten gitmedim ama bu ayki kilo alımıma göre giderim belkide bielemedim yaa:44:
yıldızcım beğenmene sevindik bu arada kaç yaşında oldun sen gı de hele
haklısın insana ne yasaksa o cazip geliyor . bak cuma geliverdi yarın 1 litrelik sütü daya kafana canım iç doya doya yarasın tosununa
ben cinsiyeti çok merak ediyorum sen kaçıncı haftada öğrenmiştin bana biraz tüyo verin bakayım
bu arada dün kayınpederim gene fenalaşmış tansiyonu 4 e düşmüş hemen ambulans falan gelmiş ilk müdahaleyi yapmışlar serum takmışlar falan akşam biraz daha iyiydi
fizik içinde randevu almışlar en geç 20 güne çağırıp orda yatıracaklarmış bakalım o zamana eşimin izni bitmiş olacak nasıl olacak :44:
dün akşamda babası eşime burda kal demiş sinirlendim bendeofff tek kalamıyorum eskiden kalırdım ama şimdi korkuyorum zaten dün akşamda karnıma kramp girdi eşimde zavallım benimle kaldı zaten yorgunduda bılıyorum oda gitmek istemiyordu ama işte :26:
yıldızımm kuzumm süt kıymetli oldu dimi yasak olunca vahh yavrummm yasak bitince dik şişeyi kafana :) yaa neden böle oldu bu yavrucak bi derdi bitiyo biri başlıo allah daha büyük dert vermesin tabi ama bunlarıda geçirsin artık rahat etsin yavrum
kızlar şimdi eşimi aradım ne yapıyorsun diye gene hastaneye kaldırmışlar babasını :26:
tansiyonu düşmüş bu akşam hastanede kalabiliriz dedi bakalım çıkışta hastaneye gideceğim
avniye günaydın nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?