ya ben anlamadım adaya noldu benmi okumamışım
ranacım seni bi kaç kere burda gördüm ama yanındaki kız rahat vermiyor galiba yazamadan çıktın
kızçelerim hepiciğinize sabahın köründen Hayırlı Sabahlar
nasılsınız bakem canlarım
ben güne gayet enercik bi şekilde uyandım. karnım acıktı bile.
kızlar biliyor musunuz benim midem epeyce düzeldi Allaha şükür.. artık iştahım açılır gibi oldu hep gözümün önünde birşeyler uçuşuyor
yedikten sonra hazımsızlık oluyor ama olsun o kadar olur . o kusma hissi yok çok şükür.
daha kuzucuğum için hiç alışveriş yapmadık, eşimin bugün biraz işi var, işim bitince çıkalım masumumuza bişeyler balkalım dedi.. ne alacağımızı bilemeyiz dedim ama öylesine bi bakarız dedi.. bakalım ne var ne yok piyasada.
hayırlısıyla cinsiyetinide bi öğrenseydik ona göre talan ederdik mağazalarıbeklicez artık elden gelen bişi yok
yıldızcım öncelikle doğum gününü bende tebrik ediyorum açıkcası nar söylemese haberimiz yok çok cahalım ben bu konularda .. Allah demirinle goncanla çok güzel mutlu hayırlı ömür versin canım... aile olmak çok üzel. helde oğlun seninle dertleşmeye başlasın o zaman kendini daha iyi hissedeceksin. babaları gibi oluyor çocuklar
hala kabızlık arada devam ediyormuş diyetlerde mi sökmedi kuzum yahu sende ne yiyeceğini bilemedin canım. hadi bari cumaya kadar neyse halin çıksın falin de, işe yaramıyorsa bırak recimi neyin. gömül peynirlere yavrum. özlemişsindir bile şöyle kaşarları tel peynirleri ezineleri neyin
sana yazarken bana bişeyler oluyor daha kalvaltıda yapmadım afyonumu patlatayımda geleyim ben en iyisi
öptüm hepiciğinizi kızçelerim
Yıldızcım bu çiçekler senin için cancağızım
Eki Görüntüle 399381
buda pastan yavrum bol bol ye sütün olsun
Eki Görüntüle 399382
ahh kuzum ya zordur kabızlık da inş. geçer, ben alperene armut püresi verince çok kolay yapıyor canım onu fark ettim sende denesen mi acaba , iyi gelir belki.
yıldızım faceden kutlamıştım birde burdan kutlayayım dedim kuzum, nice güzel yaşlara,
selam canlarım ben geldim oğlum bir odada kayınbabam bir odada yatıyor bende temizliğimi bitirdim size koştum iyi kaynatmışsınızben kayıplardayken
yıldızcım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşları eşinle oğlunla sevdiklerinle ve bizlerle kutla inşl demirimizin kaka sorunu hala devam ediyor demek ama eskiye nazaran iyi sanırım en azından hem fitille yapmıyor arada kendide yapıyor benim yiğeniminde kaka sorunu var 3 4güne bir yapıyor ve afedersiniz böyle resmen taş bi çözüm bulamadık ona henüz geçe hafta rota virüsüne yakalandı hastanede yattı tahlil yapılacak fitille bile yapamadı lağma yaptılar allah yardımcıları olsun kuzucuklarımızın şükğrki bizde öyle sorun olmadı gayettte fazasıyla yapıyorhele elma armut püresi vereyim kesin yapıyor darısı başınıza
merhaba kızlar
hoşgeldin yıldızcım
neyseki biraz düzene girmissiniz inşallah daha da düzelir canım
sağol yıldızcım biraz daha iyiyim allaha şükür
yıldızcım beğenmene sevindik bu arada kaç yaşında oldun sen gı de hele
haklısın insana ne yasaksa o cazip geliyor . bak cuma geliverdi yarın 1 litrelik sütü daya kafana canım iç doya doya yarasın tosununa
ben cinsiyeti çok merak ediyorum sen kaçıncı haftada öğrenmiştin bana biraz tüyo verin bakayım
adacım
esincim
ranacım
sizler kaçıncı haftada öğrenmiştiniz cinsiyetini
ranacım bende başladım kilo almaya su içsem yarayacak biliyorum ilk hamileliğimde normal besleniyorken bile tartıldıkça gözlerime inanamıyordum .. e napalım Allaha şükür ki bi hastalıktan almıyoruz..
gerekçemiz sağlam
günaydın sevdecim
bizim kız nazlı çıkıp göstermeyince bir yerlerini ben kesin olarak 18. haftada öğrendim canım
ama yıldız 11. haftada öğrenmişti yani seninkide mal meydanda diyip açıp bacaklarını gösterirse erken öğrenirsin ama bizimki gibi olursa birazcık bekliycen
ayyy hiç sorma bahanemiz büyük
günaydın sevdecim
bizim kız nazlı çıkıp göstermeyince bir yerlerini ben kesin olarak 18. haftada öğrendim canım
ama yıldız 11. haftada öğrenmişti yani seninkide mal meydanda diyip açıp bacaklarını gösterirse erken öğrenirsin ama bizimki gibi olursa birazcık bekliycen
ayyy hiç sorma bahanemiz büyük
deme kız 11. haftada nasıl öğrenmişti
ayy çok merak sardı şimdi beni
zaten ultrason karıncalı görünüyor nasıl görüyor doktorlar şaşıyorum ben. ..
acaba ne zaman gitsem doktor söyler mi ki :26:
18 haftaya kadar beklemesek bari bizde sizin gibi ranacım
canım zaten yıldızın gittiği doktor cinsiyet konusunda uzmandı sanırım o yüzden de erken öğrendiler ama normalde 16. haftada kesin diyorlar
çünkü temmuz anneleri topiğinde bir sürü kişi erkenden öğrenmişti ama sonra çoğunun değişti o yüzden bir kere öğrenmek ve kesin öğrenmek en iyisi
bu arada dün kayınpederim gene fenalaşmış tansiyonu 4 e düşmüş hemen ambulans falan gelmiş ilk müdahaleyi yapmışlar serum takmışlar falan akşam biraz daha iyiydi
fizik içinde randevu almışlar en geç 20 güne çağırıp orda yatıracaklarmış bakalım o zamana eşimin izni bitmiş olacak nasıl olacak :44:
dün akşamda babası eşime burda kal demiş sinirlendim bendeofff tek kalamıyorum eskiden kalırdım ama şimdi korkuyorum zaten dün akşamda karnıma kramp girdi eşimde zavallım benimle kaldı zaten yorgunduda bılıyorum oda gitmek istemiyordu ama işte :26:
niye öyle oldu acaba stres filan mı yapıyor kayınpederin ranacım
senin eşin tek oğul mu , evde kimler yaşıyor canım
can korkusuyla mı burda yatsın dediler acaba hani yine tansiyonuna bişey olurda panik yaparlar filan diye
ama sen tabikie korkarsın. gündüz değil ki bu sonuçta gece insan eşi evde olsa bile bazen tuvalete gitmeye bile korkuyor .. bak ne kadar sıkmışsın kendini karnına kramp girmiş aman dikkat et canım.. vücudumuz herşeye tepki veriyor
canım eşim 4 kardeşler en küçükleri eşim 1 kız 3 erkek ama nedense bizimkinin üstüne kaldı herşey diğerlerinden ses çıkmayınca işten izin aldı şimdi evdeya ondan herhalde
diğerlerinin umrunda değil nerdeyse bende ona sinir oluyorum bu adamın tek çocugu bumu canım birazda onlarında düşünmeleri lazım sonuçta bende hamileyim yani
ne bileyim ya biraz böyle çekcez gibi
bende dediğin gibi sinirlendiğim için kramp girdi herhalde karnıma:44:
evet canım insan kızar tabi bende acaba tek erkek eşin mi diye düşündüm,
peki eşin söylemez mi abilerine senin rahatsız olduğunu ve arada onların ilgilenmesi gerektiğini filan..
gerçi halden anlamayacak insana ne söylesen boş.. o da biliyordur huylarını da ondan sesini çıkaramıyordur ne yapsın goncan
sen eltilerine söylesen bu seferde kendini naza çekiyor derler şu insanların bi orta yolu yok ki :44:
slm kızlar bu topikte yeniyim aranıza alırsanız sevinirim benim 2 oğlum var bir de kız istiyorum Allah izin verirse 5 6 aydır çalışıyoruz ama olmuyor geçen adetimin ilk günü doktora gittim yumurta takibi yapalım dedim yaptık ilişkinin ertesi günü adetimin de 13 günü kontrole gittim yumurta çok güzel erken bile çatlamış dedi çalışmaya devam dedi yalnız 18. günü kasıklarımda ağrı olmaya başladı belim ara ara fena bi şeklilde ağrı yaptı gittim o gün doktora bi sorun yok dediyumurtalıklar çok güzel dedi ama olmuşmu olmamışmı hamilelik olmuşmu diye bişey demedi bende sormadım çok üsteliyorum diye düşünmesin diye ama kafama takıldı bugün 21. günüm yani adetime tam 5 gün var ve kasıklarıma ara ara hafif bir şekilde ağrı giriyor belim aynı şekil ve göğüs uçlarım acıyo resmen çok fazla değil ama acıdığını hissediyorum sizce hamileleik belirtisi olurmu olduysa doktorun 18. günü görmemesi normalmi fikir verirseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?