Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet halev o benim oraya yazdım ama görmedin sanırım ben de buraya yazayım dedim

hoşbulduk blueavcı teşekkür ederim

genelde takıldığım 2 sayfa var benim diğerlerine çok nadir bakarım canım sen tedavini hangi merkezde yaptırıyorsun peki

kızlar bugün 30. günüm henüz adet olmadım
smal sen çatlatırsın insanı. ne o gız bacım bigün akıntı bigün hiç bişey yok. şimdi ne düşüncemizi şaşırdık amaaaa

hayırlısı olsun bacım inşallah fazla bekletmeden geliverir de bian önce başlarsınız aşamalara

16 ekim de başladım tedaviye adet atlamalarım ise 1 yıldan fazladır var

benimde adetlerim düzensizdir kendimi bildim bileli ben pcoluyum o yüzden senin neden düzensiz

Anladım canım sonraki yazında gördüm tüp bebek tedavisi olduğunu :26:inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder.

hee sende olmadın demek :27: ay bacım napıyımm öyle geldi akıntı bende yazdım. dedim ya yaram açıldımı diye yüreğim ağzımda hala. Üstünü görme olayında hamiş olduğun belli olduktan sonra gelen yoğun kırmızılık değil mi ? acemiyim bu konularda bi araştırayım bakalım üstünü görmede neler yaşanılıyormuş

üstüne görmede normal adet oluyorsun tatlım ama seninki kahverengi bi akıntı o da genelde yerleşme kanamasıdır tabi sakın ümitlenme dediklerime üzülmeni istemem ki inşallah yaranın yaptığı bi oyun değildir canım

üstüne görmede normal adet oluyorsun tatlım ama seninki kahverengi bi akıntı o da genelde yerleşme kanamasıdır tabi sakın ümitlenme dediklerime üzülmeni istemem ki inşallah yaranın yaptığı bi oyun değildir canım

peki adetin geçince mi oluyor ,yok canım herşeye hazırlıklıyım artık , adet olacaksam Allahım ümitlendirmeden gelsin, eğer bebiş geldiysede hoşgelmiş diyorum zaten :1:

peki adetin geçince mi oluyor ,yok canım herşeye hazırlıklıyım artık , adet olacaksam Allahım ümitlendirmeden gelsin, eğer bebiş geldiysede hoşgelmiş diyorum zaten :1:

herzamankiyle aynı olmazmış,
agrısı sızısı ,kan miktarı, koyuluğu süresi farklı olurmuş

yani daha öncekileri göz önüne getirirsek ayırdedebilirmişiz

mesela normalde günde 3 kere ped değiştirecek kadar kanama oluyorsa üstüne görme dediğimiz olayda azar azar geliyorsa şüphelenebilirmişiz
yada normalde aşırı sancılı olupda biranda agrısız regle oluyorsak o zamanda şüphelebilrmişiz vs. vs

maya da oluyorum tedavimi

ben de pco yok gecikmeler rezer düşüklüğünden

bende mayaya görüşmeye gittim salı günü iyi gibi geldiler benim eşimede macs yöntemi uygulanması gerekiyormuş ve bu yöntem sadece maya da varmış bakalım beklediğimiz bi yer var ordan ses çıkmazsa ben mayayı düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızda canım

mesela normalde günde 3 kere ped değiştirecek kadar kanama oluyorsa üstüne görme dediğimiz olayda azar azar geliyorsa şüphelenebilirmişiz
yada normalde aşırı sancılı olupda biranda agrısız regle oluyorsak o zamanda şüphelebilrmişiz vs. vs

allah allah benim adetlerim hep değişik zaten ya ağrılı ya ağrısız ya az ya çok bebek beklediğimden beri böyle garip

maya da oluyorum tedavimi

ben de pco yok gecikmeler rezer düşüklüğünden
fsh değerin kaç çıktı cnm ??

amin canım inşallah ilk uygulamanmı olacak fiyat görüştünmü peki

evet canım raporlu gidersem 803 tedavi için + ilaçlar da 900-1100 arası + macs yöntemi 285euro(570tl) dendi

raporsuz gidersim kampanyaları varmış ya aralık sonuna kadar 2142tl tedavi + ilaçlar 1100+1500 arası + macs yöntemi 285euro(570tl) dendi

birde rapor çıkarırsan 200tl ye çıkıyor artı rapor için istenen evraklar da 50-100 arası birşeydir eminim ki ayrıca tedavi sırasında eşinden alınan sperm içinde 100tl ödüyon kaç kere alınırsa çarp işte, bide embriyo fazlalığını dondurmak istersen 350 eoru, çözdürürken de 350euro veriyorsun

Halevcim bilgiler için teşekkür ederim canım, az önce gittimde benim kahverengi akıntı yine geldi bu sefer daha fazla geldi:26:

ilaçlar çok değişken oluyor kişiden kişiye rezerv çok önemli senin rezerv durumun nasıl ben ilk görüştüğümde ilaçlar 1000 civarı tutar demişlerdi sonra muayenede düşük rezerv çıkınca dozlar arttığından baya yükseldi ilaç masrafı hayırlısı olsun

Halevcim bilgiler için teşekkür ederim canım, az önce gittimde benim kahverengi akıntı yine geldi bu sefer daha fazla geldi:26:

tatlım bi drunu arayıp sorsan yada eşin görüşse olmaz mı en iyi o bilir

ilaçlar çok değişken oluyor kişiden kişiye rezerv çok önemli senin rezerv durumun nasıl ben ilk görüştüğümde ilaçlar 1000 civarı tutar demişlerdi sonra muayenede düşük rezerv çıkınca dozlar arttığından baya yükseldi ilaç masrafı hayırlısı olsun

evet canım osman bey muayene etti beni rahim, rahim çevresi ve yumurta rezervlerin iyi sende problem yok dedi tahmini giden ilacın miktarı 2250 dedi bu fiyat değil kullanılacak ilacın miktarı zaten devlet raporla ilacın miktarını en fazla 3000 veriyormuş benimki artıyor bile

günaydın kızlar hayırlı cumalar.ne kadar döktürmüşsünüz böle oku oku bitmiyo:)benim şimdi işlerim var.çamaşır yıkayacam fatura yatıracam.yarın eşimin ailesinin yanına gidecez.ondan evi halletmem gerek.bayramın 3. günüde kendi memleketime gidiyorum.:8: yani baya bir süre buraya uğrayamıycam.beni özleyin.kendinize çokkkkkkkkkk iyi bakın.inşallah gelince bir kaç bebiş haberi alırım sizlerden.hadi hayırlısı olsun.şimdiden iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrr.

evet canım 225 ıu ilaç miktarı ben mesela 450 ıu başladım rezerv düşüklüğündne dolayı ben raporla yaptırmıyorum yalnız sen aldınmı rapor en az 3 aşılama gerekiyormuş rapor için gerçi dr lar ayarlıyorlarmış ama ben hiç aşılama yaptırmadım direk ıcsı başlandı bana rezerv düşüklüğü nedeniyle şanslısın ankaradasın ben sakaryadan gidip geldim tedavi de cevap vermeyince baya yıkım oldu malesef:(

günaydın kızlar hayırlı cumalar.ne kadar döktürmüşsünüz böle oku oku bitmiyo:)benim şimdi işlerim var.çamaşır yıkayacam fatura yatıracam.yarın eşimin ailesinin yanına gidecez.ondan evi halletmem gerek.bayramın 3. günüde kendi memleketime gidiyorum.:8: yani baya bir süre buraya uğrayamıycam.beni özleyin.kendinize çokkkkkkkkkk iyi bakın.inşallah gelince bir kaç bebiş haberi alırım sizlerden.hadi hayırlısı olsun.şimdiden iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrr.

güle güle canım şimdiden iyi bayramlar buarada kolay gelsin sana

güle güle git gel canım inşallah sende güzel dönüşlerle gelirsin bize şimdiden sanada kolay gelsin ve iyi güzel huzurlu tatlı bir bayram diliyorum

evet canım 225 ıu ilaç miktarı ben mesela 450 ıu başladım rezerv düşüklüğündne dolayı ben raporla yaptırmıyorum yalnız sen aldınmı rapor en az 3 aşılama gerekiyormuş rapor için gerçi dr lar ayarlıyorlarmış ama ben hiç aşılama yaptırmadım direk ıcsı başlandı bana rezerv düşüklüğü nedeniyle şanslısın ankaradasın ben sakaryadan gidip geldim tedavi de cevap vermeyince baya yıkım oldu malesef:(

canım eşimin 3 tane sperm testi var hepsinde de direk tüp bebek yani ICSI denildi o yüzden bize aşılama yapılmadı sadece 3 kere klomen+çatlatma iğnesi tedavisi yapıldı o kadar

Kolay gelsin tatlımm güle güle git gel, şimdiden bayramın mübarek olsun o zaman , seni özlicez anacım :27:

Halevcim eşim izinli bugün bakalım olmazsa telefonda arar sorarız drumuza.

Back
X