- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
evet halev o benim oraya yazdım ama görmedin sanırım ben de buraya yazayım dedim
hoşbulduk blueavcı teşekkür ederim
genelde takıldığım 2 sayfa var benim diğerlerine çok nadir bakarım canım sen tedavini hangi merkezde yaptırıyorsun peki
kızlar bugün 30. günüm henüz adet olmadım
smal sen çatlatırsın insanı. ne o gız bacım bigün akıntı bigün hiç bişey yok. şimdi ne düşüncemizi şaşırdık amaaaa
hayırlısı olsun bacım inşallah fazla bekletmeden geliverir de bian önce başlarsınız aşamalara
16 ekim de başladım tedaviye adet atlamalarım ise 1 yıldan fazladır var
benimde adetlerim düzensizdir kendimi bildim bileli ben pcoluyum o yüzden senin neden düzensiz

ay bacım napıyımm öyle geldi akıntı bende yazdım. dedim ya yaram açıldımı diye yüreğim ağzımda hala. Üstünü görme olayında hamiş olduğun belli olduktan sonra gelen yoğun  kırmızılık değil mi ? acemiyim bu konularda bi araştırayım bakalım üstünü görmede neler yaşanılıyormuş
 ay bacım napıyımm öyle geldi akıntı bende yazdım. dedim ya yaram açıldımı diye yüreğim ağzımda hala. Üstünü görme olayında hamiş olduğun belli olduktan sonra gelen yoğun  kırmızılık değil mi ? acemiyim bu konularda bi araştırayım bakalım üstünü görmede neler yaşanılıyormuş

yani baya bir süre buraya uğrayamıycam.beni özleyin.kendinize çokkkkkkkkkk iyi bakın.inşallah gelince bir kaç bebiş haberi alırım sizlerden.hadi hayırlısı olsun.şimdiden iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrr.
 yani baya bir süre buraya uğrayamıycam.beni özleyin.kendinize çokkkkkkkkkk iyi bakın.inşallah gelince bir kaç bebiş haberi alırım sizlerden.hadi hayırlısı olsun.şimdiden iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrr.