herkese merhaba arkadaşlar
nevresimim geldi canım çok beğendim annemde beğendi yumuşacık kumaşıda sert değil renkleride canlı bir ara çeker fotosunu koyarım canım
canım çok yoğunmuşsun sende baksana alperende rahat bırakmamış seni annesi ile birlikte iş yapmak istemiş saldırmış klavyeye

ii yapmıssın misafirleri kabul etmemekle kendıne dıkkat et yorgunluk hasta eder valla ınsanı allah korusun
adacım tesekkur ederim geçmiş olsun dileklerin için biraz daha iyi işte şimdi fizik tedaviye başlanacak inşallah düzelir en azından yürüyüp kendi işini halletse yeter bakalım biraz zaman alacak ama
sorma canım yaa iki haneli sayılara düştük gerçekten de zaman çok çabuk geçiyor
canım şu an güneşin ve güzel havanın tadını çıkartıyorsunuzdur ohhhh kafanız rahatlar biraz iyi oldu bu gezme size bol bol eğlenin fotolar çekin bekliyoruz hem sarı şeker saçınıda görürüz
kızlar ben cuma günü doktora gittim doktor offf dedi nasıl iyileştircez seni gebesin ilaçda veremiycem muayene etti öksürüğüm vardı böyle devam ederse zatürreye çevirir dedi allah korusun
eşime kızdı sen bu kız hiç bakmıyormusun seni annenin evine yollayalım dedi eşime

o da zavallım doktor bey bakamıyorum valla benimde babam rahatsızlandı diyince bu sefer adamda üzüldü neyse işte bol bol ıhlamur nane limon iç birde dinlen dedi ateş için minoset verdi burnum için bir kaç krem verdi 5 günlükde rapor verdi öyle eve geldik
akşamda evdeyiz işte yatıyorum ilaçları aldım falan ama sürekli eşimi çağırdılar babası için ee ben evde tek kaldım hep sonra dedi rana bu boyle olmayacak sen annenlere git en azından yemeğını ıhlamurunu falan yapar annen dedi yavrum

annemlerde kayınpederime geçmiş olsuna geldiler bende onlarla geldim annemlerdeyim iki gündür annem sağolsun bakıyor biraz iyileştim gibi öksürüğüm azaldı bol bol dinleniyorum bende inşallah geçer bir an evvelde salı günü iş başı yaparım salı günkü rapor günümü cuma günü kullanacağım gebelik semineri var hastanede ona katılmak için yazılmıştım bu cuma ona gideceğiz bakalım iyileşebilirsem tabi

benden bu kadar herkese iyi hafta sonları