Merhaba, benim maalesef Cem Fıçıcıoğluyla olumsuz deneyimim var. Yumurta toplama sonrası iç kanama yaşadım. Aynı gece hastaneye yattım Cem Bay sabaha kadar gelmedi. Acildeki adını bilmediğim kadın Dr ben acıdan kıvranıyorken ultrason probunu içimde bırakıp telefonda Cem Beyle konuşuyordu.Devlet hastanesinin acilinde bile daha deneyimli daha insan Dr lar var burası Acıbadem olacak .3 gün hastanede yattım ölümden döndüm resmen, kova kova antibiyotik verdiler.iyilestikten sonra rahim filmi bile istemedi hemen trasfer yapalim dedi. Biz Dr değiştirdik güvenimizi kaybettiğimiz için. Gittiğimiz Dr rahim filmi istedi meğer tüplerim hasarlıymış. Bu şekilde embriyo transferi yapılsa embriyolar ziyan olacakmış çünkü tüp hasarı ( hidrosalpenks) durumunda embriyo rahme tutunamiyormuş ve düşük oluyormuş. Tüp kapatma ameliyatı olnam gerekti ve ilk denemede bebegimiz tutundu çok şükür. Yani herkesin deneyimi farklı tabi ama ben kendi yaşadılarımı anlatmak istedim . Umarım herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır.