- 27 Mart 2019
- 6
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi Moonlight41
-
Merhaba. Ben kendisine 6 ay önce ameliyat oldum. Hayatımın en büyük hatasını yaptım. Asla yamuk olmayan burnum artık yamuk.. ve nefes alamıyorum . Burun ucum düştü. Şişlik inecek diye diye kandırdı beni. Koca bir burunla kaldım.. Yamuk duruyor burnum. Önden zaten kocaman bir burun var. 1 yılımın dolmasını bekliyorum. Şimdi onun yüzünden başka bir doktora revizyon ücreti için uçuk paralar ödemek zorunda kalıcam.. bir daha nefes alamayacak olma ihtimalim de cabası. Psikolojim bozuldu. Sakın ameliyat olmayın sakın... o parayı çöpe atın daha iyi...
Bende olmak istiyorum instagramda araştırıyorum çok güzel öncesi sonrası fotografları atan doktorlar var ama telefondan ücret vermiyorlar. Bir türlü dogru doktoru bulamadım
Antalyada Hadi uralı çok duydum herkes ona yaptırmış. İstanbulda salih emre üregende çok yaptıran var. Açık kapalı farketmiyor işte.Eyüp bozkurt 16 bin istiyor. İnsta. Fotoları çok doğal duruyor. Ama sevgili antalyak1 İn başarısız deneyiminden sonra çekinmedim değil açıkçası
inşallah dilediğin gibi olur memnun kalırsın simdiden gecmiş olsunMerhaba 3gun önce araştırma hastanesinde çok bilindik bir doktora randevu almıştım içeriye girdim okadar egoluydu ki sonra bana ben özele geçecem numaramı al sana 5 bine yaparım dedi içine sinmedi hemen ardından yan odadaki doktora hocam napmam lazim dedim özeller 9 bin istiyor dedim bana plastik cerrahi yapıyor operasyonu dedi oraya git yukarı çıktın sıra aldım doktorum okadar tatlı sempatik biriydi hemen baktı eğrilik var dedi burun tomografisi istedi çektim bugün verdim bana kan vermemi söyledi verdim ve yeni sistem kapalı burun amaliyatı yapıcaz dedi 2bin/2500 arasi dedi ve inşallah yarın gün alaçam diğer ay amaliyat olcam
Merhaba kime oldunuzameliyat oldum ve cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?