Arkadaşlar merhaba, ben Eyüp hocaya kasım ayında ameliyat oldum ve bu burun estetiği hakkında benim İstanbul'da gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim. Eyüp hoca tarzı gereği gerçekten sıcak bir insan değil. Ama yaptığı iş hakkında o kadar büyük bir ciddiyetle yaklaşıyor ki kendinizin güvende olduğunuzu hissediyorsunuz. Ben yapı gereği çok pimpirikli bir insanım, hiçbirşeyi beğenmem, canım çok tatlıdır ve çevremde burun ameliyatı yaptıran herkes şikayetçiydi. Bu yüzden çok kararsızdım. Eyüp hoca neyin nasıl olacağıyla ilgili bir kitapçık hazırlamış ve bilgi vermiş. Size önceden burnunuzu gösterdiği bir program da var ama şöyle söyleyeyim benimki o programdan çok daha güzel oldu ve ameliyattan sadece 2 gün sonra alışveriş merkezinde geziyordum. Burun ameliyatına karar süreci de çok zor, olmak da çok zor, daha sonrasında yaşadığınız tedirginlikler de çok zor. Hepsine katılıyorum. Sadece Eyüp hoca hakkında değil, burun ameliyat sürecinde yaşayacakları hakkında bilgi almak isteyenler bana ulaşabilirler. Ben kapalı ameliyat oldum süreç benim adıma çok zor değildi. Sadece Eyüp hoca doktorum olduğu için ve aynı zamanda çok doktor gezdiğim için bilgi vermek istedim, bunu reklam yapmak için yazmıyorum. Kendi adıma işini incelikle yapan herkesi koruma güdüm var. O yüzden çok konuşmasa da rahatlıkla güvenebilirsiniz ve evet ücret bence de yüksek. Değdi mi derseniz kesinlikle değdi.