Doktor Tavsiyesi

Moonlight41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
6
1
1
36
Merhaba kızlar. Forumu sürekli takip ediyor ama üye olmak için bir türlü fırsat bulamıyordum. Nefes alma şikayetlerim ve burun ucu düşüklüğü sebebiyle ameliyat olmaya karar verdim. Daha az morluk ve alttaki dikişin olmamasından dolayı Kapalı ameliyat düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben kendisine 6 ay önce ameliyat oldum. Hayatımın en büyük hatasını yaptım. Asla yamuk olmayan burnum artık yamuk.. ve nefes alamıyorum . Burun ucum düştü. Şişlik inecek diye diye kandırdı beni. Koca bir burunla kaldım.. Yamuk duruyor burnum. Önden zaten kocaman bir burun var. 1 yılımın dolmasını bekliyorum. Şimdi onun yüzünden başka bir doktora revizyon ücreti için uçuk paralar ödemek zorunda kalıcam.. bir daha nefes alamayacak olma ihtimalim de cabası. Psikolojim bozuldu. Sakın ameliyat olmayın sakın... o parayı çöpe atın daha iyi...

Merhaba. Ben kendisine 6 ay önce ameliyat oldum. Hayatımın en büyük hatasını yaptım. Asla yamuk olmayan burnum artık yamuk.. ve nefes alamıyorum . Burun ucum düştü. Şişlik inecek diye diye kandırdı beni. Koca bir burunla kaldım.. Yamuk duruyor burnum. Önden zaten kocaman bir burun var. 1 yılımın dolmasını bekliyorum. Şimdi onun yüzünden başka bir doktora revizyon ücreti için uçuk paralar ödemek zorunda kalıcam.. bir daha nefes alamayacak olma ihtimalim de cabası. Psikolojim bozuldu. Sakın ameliyat olmayın sakın... o parayı çöpe atın daha iyi...

Çok geçmiş olsun canım...Adına gerçekten çok üzüldüm. Yaptığı burunlar ve kapalı ameliyat yapması beni çok cezbetmişti. Ama biraz daha doktor araştırması yapmalıyım sanırım.

Bende olmak istiyorum instagramda araştırıyorum çok güzel öncesi sonrası fotografları atan doktorlar var ama telefondan ücret vermiyorlar. Bir türlü dogru doktoru bulamadım :(

Bende olmak istiyorum instagramda araştırıyorum çok güzel öncesi sonrası fotografları atan doktorlar var ama telefondan ücret vermiyorlar. Bir türlü dogru doktoru bulamadım :(

Eyüp bozkurt 16 bin istiyor. İnsta. Fotoları çok doğal duruyor. Ama sevgili antalyak1 İn başarısız deneyiminden sonra çekinmedim değil açıkçası

Eyüp bozkurt 16 bin istiyor. İnsta. Fotoları çok doğal duruyor. Ama sevgili antalyak1 İn başarısız deneyiminden sonra çekinmedim değil açıkçası
Antalyada Hadi uralı çok duydum herkes ona yaptırmış. İstanbulda salih emre üregende çok yaptıran var. Açık kapalı farketmiyor işte.

Arkadaşlar merhaba, ben Eyüp hocaya kasım ayında ameliyat oldum ve bu burun estetiği hakkında benim İstanbul'da gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim. Eyüp hoca tarzı gereği gerçekten sıcak bir insan değil. Ama yaptığı iş hakkında o kadar büyük bir ciddiyetle yaklaşıyor ki kendinizin güvende olduğunuzu hissediyorsunuz. Ben yapı gereği çok pimpirikli bir insanım, hiçbirşeyi beğenmem, canım çok tatlıdır ve çevremde burun ameliyatı yaptıran herkes şikayetçiydi. Bu yüzden çok kararsızdım. Eyüp hoca neyin nasıl olacağıyla ilgili bir kitapçık hazırlamış ve bilgi vermiş. Size önceden burnunuzu gösterdiği bir program da var ama şöyle söyleyeyim benimki o programdan çok daha güzel oldu ve ameliyattan sadece 2 gün sonra alışveriş merkezinde geziyordum. Burun ameliyatına karar süreci de çok zor, olmak da çok zor, daha sonrasında yaşadığınız tedirginlikler de çok zor. Hepsine katılıyorum. Sadece Eyüp hoca hakkında değil, burun ameliyat sürecinde yaşayacakları hakkında bilgi almak isteyenler bana ulaşabilirler. Ben kapalı ameliyat oldum süreç benim adıma çok zor değildi. Sadece Eyüp hoca doktorum olduğu için ve aynı zamanda çok doktor gezdiğim için bilgi vermek istedim, bunu reklam yapmak için yazmıyorum. Kendi adıma işini incelikle yapan herkesi koruma güdüm var. O yüzden çok konuşmasa da rahatlıkla güvenebilirsiniz ve evet ücret bence de yüksek. Değdi mi derseniz kesinlikle değdi.

eyüp hocanın yaptığı burunları instagramda bende beğeniyorum ama fazla bir yorum yok hakkında o yüzden insan çekiniyor

Fiyat bilgisini özelden paylaşmam çok doğru olur, ben benimkini çok beğeniyorum. Bir de yüzde çok büyük değişiklik yapmıyor. Adamın tarzı da bu zaten. Çok büyük bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum. Ama evet güzelleşti. Bence üstteki anlatıp memnun olmayan arkadaşın da yüzünde asimetri sorunu olabilir. Yani bir anda bir burun ameliyatıyla güzelleşmekte mümkün olamaz😂 İsteyene de ben kendi fotoğrafımı da atabilirim.

çok fazla araştırdım ama başka doktor bakın oncelikle cok soguk ve 2 kisi ile yüzyüze görüştüm net olarak kötü yaptığı ve revizyon için doktor arıyolar

hadi nurala asla ama asla tavsiye etmem parayı alana kadar herşey herkese aynı burunu yapıyor hayatının hatasını yaparsın burda iyi yorum yapanlar kendi adamları değilse bende birşey bilmiyorumdur keşke olmasaydım diyorum kütük gibi eskisinden daha kötü bir burun istiyorsanız olun

Merhaba 3gun önce araştırma hastanesinde çok bilindik bir doktora randevu almıştım içeriye girdim okadar egoluydu ki sonra bana ben özele geçecem numaramı al sana 5 bine yaparım dedi içine sinmedi hemen ardından yan odadaki doktora hocam napmam lazim dedim özeller 9 bin istiyor dedim bana plastik cerrahi yapıyor operasyonu dedi oraya git yukarı çıktın sıra aldım doktorum okadar tatlı sempatik biriydi hemen baktı eğrilik var dedi burun tomografisi istedi çektim bugün verdim bana kan vermemi söyledi verdim ve yeni sistem kapalı burun amaliyatı yapıcaz dedi 2bin/2500 arasi dedi ve inşallah yarın gün alaçam diğer ay amaliyat olcam

Merhaba 3gun önce araştırma hastanesinde çok bilindik bir doktora randevu almıştım içeriye girdim okadar egoluydu ki sonra bana ben özele geçecem numaramı al sana 5 bine yaparım dedi içine sinmedi hemen ardından yan odadaki doktora hocam napmam lazim dedim özeller 9 bin istiyor dedim bana plastik cerrahi yapıyor operasyonu dedi oraya git yukarı çıktın sıra aldım doktorum okadar tatlı sempatik biriydi hemen baktı eğrilik var dedi burun tomografisi istedi çektim bugün verdim bana kan vermemi söyledi verdim ve yeni sistem kapalı burun amaliyatı yapıcaz dedi 2bin/2500 arasi dedi ve inşallah yarın gün alaçam diğer ay amaliyat olcam
inşallah dilediğin gibi olur memnun kalırsın simdiden gecmiş olsun

Back
X