Merhaba maşallah gelişiminize bebişin de sizin de. Önünüzde daha 10 hafta var bebek de kilo alır siz de alırsınız. Bebek zaten en çok son ayında kilo alır çok rahat 3 kilo doğar inşallah. Size gelince beslenmenize bağlı; çok iştahlıysanız siz de kilo alırsınız çünkü son aylarda istemeseniz de alınıyor, iştahınız normalse 12-13 kilo ile doğuma gidersiniz diye tahmin ediyorum.Kizlar sali günü doktor randevumuz vardi. 30+1 dik. Ben 8 kilo almisim simdiye kadar Minnak Prensesimizin kilo 1400 gr. Boyuda 38 cm dedi doktorumuz. Doguma 3200 gr 50 cm falan olur dedi. Hamd olsun. Kalbi cok güzel atiyo. Hareketlerinin de maasallahi var. El hareketleri agiz hareketleri elini emmesi hersey cok güzel. Görmesi duymasi muhtesem. RABBiM isteyen herkese nasib etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insaallah.
Sizlerin fikri düsünceleri ney?
Bebisin kilosu ve boyu doguma kadar doktorun dedigi gibi mi olur tecrübelerinize dayanarak? Benim kilo daha cok cikar mi??
Merak ediyorumda :)
Hamilelikten önce daha cok yemege düskündüm nedense hamilelikte istahim azaldi. Özellikle dikkat edeyim diye bi düsüncem yok hatta daha cok alirsam alirim ne yapayim düsüncesindeyim ama 30+4 üm su anda ve 8 kilo saldikca daha mi az aliyorum neMerhaba maşallah gelişiminize bebişin de sizin de. Önünüzde daha 10 hafta var bebek de kilo alır siz de alırsınız. Bebek zaten en çok son ayında kilo alır çok rahat 3 kilo doğar inşallah. Size gelince beslenmenize bağlı; çok iştahlıysanız siz de kilo alırsınız çünkü son aylarda istemeseniz de alınıyor, iştahınız normalse 12-13 kilo ile doğuma gidersiniz diye tahmin ediyorum.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi...
:) merak etme öyle olmuyor son ay alacaksın hem senin alman çok da önemli değil bebiş alsın yeterHamilelikten önce daha cok yemege düskündüm nedense hamilelikte istahim azaldi. Özellikle dikkat edeyim diye bi düsüncem yok hatta daha cok alirsam alirim ne yapayim düsüncesindeyim ama 30+4 üm su anda ve 8 kilo saldikca daha mi az aliyorum ne
Oyss onu verene kurban olurum alsin tabi minnagim. Alsinda büyüsün annesinin kuzusu :):) merak etme öyle olmuyor son ay alacaksın hem senin alman çok da önemli değil bebiş alsın yeter
Cinsiyeti ne bu arada bebeğinizin?Oyss onu verene kurban olurum alsin tabi minnagim. Alsinda büyüsün annesinin kuzusu :)
Arkadaşım Allah sağlıkla kavuştursun da yani gercekten anlamıyorum ben sizi.
Doktorun söylemiş işte ne güzel maşallah? En Muhteşem harika en güzel bebek seninki olacak? Derdin ne tam olarak? Bak meraktan soruyorum tamamen. Hiçbirimiz doktor değiliz burada..
Nisbet mi yapıyorsun? Burada sağlıklı bir bebeğe kavuşmak icin gece gündüz ağlayan üzülen belki binlerce kadın var. Anladık seninki sağlıklı maşallah da gözümüze niye sokuyorsun böyle abartı cümlelerle acaba?
yok annem dırek aklına geldıgı gıbı baya baya reklam kokan hareketler bunlar dedırtıyoBoşver boşver öyle dusunmeyelim
Benim de aklıma geldi de yok yok yesa 1 kötü düşünme güzel düşün senin de olur dedim :)
Bu karın geriliği kız bebeklerde oluyor galiba ilk kızımda Doğuma kadar geri Allah geri gündüzün gecem kabusa dönmüştü üzülme doğduğunda hiç bir şey olmuyor üzüldüğünle kalıyorsun. Kızım minnacık doğdu 2820 49 cm ama gayet sağlıklı çok şükür30. Haftamda benim minnoşumun kilosu da 1420 gr boyu da 40cm idi ben de on kilo aldım şimdiye kadar. Ama bizde karın bölgesi hafta olarak geriden geliyor tek sıkıntımız osağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz, ayrıca Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin :)
Gerçekten mi canım ya valla sinirlerim bozuldu artık her gittiğimde aynı muhabbet ne diyosa yapıyorum yine geride inşallah benimkide öyle olur kilosu mühim değil yeterki sağlıklı olsun valla içimi rahatlattın Allah tazı olsun senden deBu karın geriliği kız bebeklerde oluyor galiba ilk kızımda Doğuma kadar geri Allah geri gündüzün gecem kabusa dönmüştü üzülme doğduğunda hiç bir şey olmuyor üzüldüğünle kalıyorsun. Kızım minnacık doğdu 2820 49 cm ama gayet sağlıklı çok şükür
Kizimiz olcak insallah :)Cinsiyeti ne bu arada bebeğinizin?
Yukarda zaten böyle oldugu icin sükrettim. Ve olmayanlara olmasi icin de dua ettim. Tecrübeli annelerden doktorlarin yanilma payi hakkinda bilgi almak istedim. Söyleyecek biseyin yoksa moral bozma okisArkadaşım Allah sağlıkla kavuştursun da yani gercekten anlamıyorum ben sizi.
Doktorun söylemiş işte ne güzel maşallah? En Muhteşem harika en güzel bebek seninki olacak? Derdin ne tam olarak? Bak meraktan soruyorum tamamen. Hiçbirimiz doktor değiliz burada..
Nisbet mi yapıyorsun? Burada sağlıklı bir bebeğe kavuşmak icin gece gündüz ağlayan üzülen belki binlerce kadın var. Anladık seninki sağlıklı maşallah da gözümüze niye sokuyorsun böyle abartı cümlelerle acaba?
Amiiin canim insallah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Sende minnosunu sag salim kucagina al insallah. Ultrasonlar yanlis/veya tam ölcmeyebiliyomus sanirim bazen. Burda öyle okumustum. Doguma kadar düzelecegine inaniyorum :)30. Haftamda benim minnoşumun kilosu da 1420 gr boyu da 40cm idi ben de on kilo aldım şimdiye kadar. Ama bizde karın bölgesi hafta olarak geriden geliyor tek sıkıntımız osağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz, ayrıca Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin :)
Canim ayni seyleri yasamisiz,kizim dogdu hemen karnina bsktim odama cikinca o kadar pskolojim bozulmustu dr a karin cevresinde gerilik vardi bi skinti var mi dedim usg yaniktici olabilir bi sknti yok dedi butun gebeligim bu gerilik yuzunden mshvolmustuGerçekten mi canım ya valla sinirlerim bozuldu artık her gittiğimde aynı muhabbet ne diyosa yapıyorum yine geride inşallah benimkide öyle olur kilosu mühim değil yeterki sağlıklı olsun valla içimi rahatlattın Allah tazı olsun senden de
Canim ayni seyleri yasamisiz,kizim dogdu hemen karnina bsktim odama cikinca o kadar pskolojim bozulmustu dr a karin cevresinde gerilik vardi bi skinti var mi dedim usg yaniktici olabilir bi sknti yok dedi butun gebeligim bu gerilik yuzunden mshvolmustu
bir hafta geriden gelmesi sıkıntılı bir durum değil ki. Merak etme. Benimde öyleydi bir hafta sonra bir haftada 2 haftalık ilerlemisti. İlerlemeseydi bile düzgün her hafta gelisimi gösteriyorsa birsey olmaz demisti dR'um. Maksat her hafta ilerlemesi.İnşallah benim de öyle olur canım. Gerçi artık o kadr da takmıyorum alıştım. Allah sağlıkla kavuştursun bizi bebişlerimize :)
Canım benim uzun zamandır var o gerilik üç haftayla başladı şimdi on güne kadar düşürdük. İnşallah biraz daha gününe yaklaşırbir hafta geriden gelmesi sıkıntılı bir durum değil ki. Merak etme. Benimde öyleydi bir hafta sonra bir haftada 2 haftalık ilerlemisti. İlerlemeseydi bile düzgün her hafta gelisimi gösteriyorsa birsey olmaz demisti dR'um. Maksat her hafta ilerlemesi.
Kizlar sali günü doktor randevumuz vardi. 30+1 dik. Ben 8 kilo almisim simdiye kadar Minnak Prensesimizin kilo 1400 gr. Boyuda 38 cm dedi doktorumuz. Doguma 3200 gr 50 cm falan olur dedi. Hamd olsun. Kalbi cok güzel atiyo. Hareketlerinin de maasallahi var. El hareketleri agiz hareketleri elini emmesi hersey cok güzel. Görmesi duymasi muhtesem. RABBiM isteyen herkese nasib etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insaallah.
Sizlerin fikri düsünceleri ney?
Bebisin kilosu ve boyu doguma kadar doktorun dedigi gibi mi olur tecrübelerinize dayanarak? Benim kilo daha cok cikar mi??
Merak ediyorumda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?