• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Travması

Benimde bir kez uyuşmadı dişim ki gitti geldi sordu uyuştu mu diye,uyusmadı dedim tekrar iğne yaptı ,20 lik dişim çekilecekti,özel bir hastanenin doktoruydu ve başı kalabalıktı,ablam çok iyi bir doktor diyerek götürmüştü beni. Ama asla uyuşturamadı. Bende elletmedim,oradan çıkıp işe gitmiştim,o gün akşama kadar ağzım yamuk,geveleye geveleye konusabilmiştim😏 uyuşmazsa nasıl dayanabilir ki insan ya, tüylerim ürperdi şu an,o kadar iğneye rağmen gelip denediğinde,uyuşmamıştı dokunduramadim ki canı tatli bir insan değilim ben.
Bilemedim,geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın.

Ayy cidden çok kötü olmuş. O dişçi koltuğu en korkulu rüyamız zaten...

Dişinizde iltihap yoksa defalarca iğne yapıldığı halde uyuşmaması için doktorun işi bilmemesi lazım ama çene cerrahıymış. Onun için bu pek mümkün görünmüyor. Hep derler ya acı değil ama baskı hissi yaşayabilirsin diye. Onun gibi bi şey olmasın ? 😕
Yok gerçekten acı yaşadım bildiğin dişin çıkma acısı ama uyuştrduktan sonra hiç beklemedi dudağın uyuşuk mu dedi yok dedim sen anlamadın galiba dedi . Bir anda girişti 🥺

Benimde bir kez uyuşmadı dişim ki gitti geldi sordu uyuştu mu diye,uyusmadı dedim tekrar iğne yaptı ,20 lik dişim çekilecekti,özel bir hastanenin doktoruydu ve başı kalabalıktı,ablam çok iyi bir doktor diyerek götürmüştü beni. Ama asla uyuşturamadı. Bende elletmedim,oradan çıkıp işe gitmiştim,o gün akşama kadar ağzım yamuk,geveleye geveleye konusabilmiştim😏 uyuşmazsa nasıl dayanabilir ki insan ya, tüylerim ürperdi şu an,o kadar iğneye rağmen gelip denediğinde,uyuşmamıştı dokunduramadim ki canı tatli bir insan değilim ben.
Bilemedim,geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın.
Amiin amin 🥺 cidden uyusmamisti ama adamı inandiramadm zaten hiç beklemedi başımda bekliyor uyuştu mu uyuştu mu diye 😓 valla aklımdan çıkmıyor ölüm gibiydi

Sağlık için her şey mübahtır diyerek parasını basıp özele gidiyorum sadece. Ne zaman özele gitmesem pişman oldum. Randevulu gelir sıra beklersin, azar yersin, başlarından savarlar işlem yapmamak için ilaç yazar geçerler, kan almaya çalışırken bile etrafa kanı dökerler vesaire… Bir tek yerde değil gittiğim çoğu şehirde ve hastanede yaşadım bunları.

Geçmiş olsun kabusu yaşatmış size resmen. Dişçiden korkmayan insan çok az zaten, en cesur insan bile giderken korkuyor canım yanar mı diye.
Şikayet ederim sizin yerinizde olsam.

Arkadaşlar.su saat oldu uyuyamıyorum. Sayın diş doktoru dün 2 yirmilik.birde azı dişi çekti çok köklü olduğu için çok zordu ama asıl konu bana defalarca uyuşturucu iğne vurdu ve uyuşmadm dedikçe operasyona girişti o kadar canım yandı ki hayatımın en kötü gününü yaşattı bide durmadan kızdı bunlar yaşanacak kolay değil diye acıyla ses çıkarıyorum çıkarma şu sesleri diyor . Senmi tuhafsin benmi diyor hem fiziksel hem.piskolojik şiddete maruz kaldım zaten ağzımın bir kısmı uyuşuk konuşamıyor sadece ağlıyordum. bide tehtit etti bak birakcam şimdi yarıda diye . Sürekli beynimde o.sesler var öyle çok canı tatlı biri değilim ama doğru düzgün uyuşmadan diş çekimi nedir ya birde en zor yirmilikler 😪 çekim.bitince de tatlı tatlı konuşuyor benle dalga geçer gibi kökleri almak için damagi kesmek zorunda kaldı şuan ağzımda dikişler var artık acı duymuyorum ama duyduğum.laflari bilseydim kesinlikle özelde olurdum . Devlette oldum.randevu bulunca çene cerrahiydi.doktor birde tecrübeli aslında ama malasef bana hayatımın travmasini yaşattı . 😪

Arkadaşlar.su saat oldu uyuyamıyorum. Sayın diş doktoru dün 2 yirmilik.birde azı dişi çekti çok köklü olduğu için çok zordu ama asıl konu bana defalarca uyuşturucu iğne vurdu ve uyuşmadm dedikçe operasyona girişti o kadar canım yandı ki hayatımın en kötü gününü yaşattı bide durmadan kızdı bunlar yaşanacak kolay değil diye acıyla ses çıkarıyorum çıkarma şu sesleri diyor . Senmi tuhafsin benmi diyor hem fiziksel hem.piskolojik şiddete maruz kaldım zaten ağzımın bir kısmı uyuşuk konuşamıyor sadece ağlıyordum. bide tehtit etti bak birakcam şimdi yarıda diye . Sürekli beynimde o.sesler var öyle çok canı tatlı biri değilim ama doğru düzgün uyuşmadan diş çekimi nedir ya birde en zor yirmilikler 😪 çekim.bitince de tatlı tatlı konuşuyor benle dalga geçer gibi kökleri almak için damagi kesmek zorunda kaldı şuan ağzımda dikişler var artık acı duymuyorum ama duyduğum.laflari bilseydim kesinlikle özelde olurdum . Devlette oldum.randevu bulunca çene cerrahiydi.doktor birde tecrübeli aslında ama malasef bana hayatımın travmasini yaşattı . 😪
10 senedir aynı diş doktoruna gidiyorum 40 yaşındayım geçen bir kaplama yaptırdım yirmilik diş yokmuş bu dişin üstüne damak kaplamış valla aynı şeyi yaşadım . doktorumunda eli hafifti ama bir ay kendime gelemedim bazı dişler sorunlu oluyor

10 senedir aynı diş doktoruna gidiyorum 40 yaşındayım geçen bir kaplama yaptırdım yirmilik diş yokmuş bu dişin üstüne damak kaplamış valla aynı şeyi yaşadım . doktorumunda eli hafifti ama bir ay kendime gelemedim bazı dişler sorunlu oluyor
Geçmiş olsun size de😪

Geçmiş olsun kabusu yaşatmış size resmen. Dişçiden korkmayan insan çok az zaten, en cesur insan bile giderken korkuyor canım yanar mı diye.
Şikayet ederim sizin yerinizde olsam.
Haftaya gel dikişleri alalım dedi eşim de asker ise giderken ben bir baş hekime çıkayım dedi aman dedim dur haftaya dikiş alma kısmında saplar bana neşteri dedim 🤭

Geçmiş olsun. Tedavisi güzel olduğu gibi kendi de güzel bir doktor olsaymış keşke. O zaman dünyanın en iyi diş hekimi olurmuş gözünüzde. Karakter işte,karakteri kötü ama hekimliği iyi birine denk gelmişsiniz. Ya ikisi de olmasaydı,daha büyük bir travma olurdu size

1ini özelde ve 3 yirmilik dişini devlette çektirmiş biriyim. Aynı gün 2 yirmilik çekilmesini talep ettiğimde, haftaya çekelim demişlerdi. 1er hafta arayla çekildi ve özelde çektirdiğimle aynı konforda idi.

Sizin şanssızlığınız kötü kaba ve küstah bir doktora denk gelmeniz olmuş. Şikayetinizi yapın mutlaka.

Çok geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun, o an o korku anında bir de savunmasizken karşılık vermemek iyice oturmuştur içinize. Keşke şöyle yapsaydiniz böyle yapsaydiniz diyemiycem çünkü insanın dili bağlanıyor resmen donup kalıyorsun. Gidin o doktoru hastanenin baş hekimine şikayet edin, ya da cimere vs artık ne yapılıyorsa. En azından elinizden geleni yapmış olursunuz, içiniz rahatlamış olur. Ben çoğu konuda uykularimin kaçmasını boyle engelliyorum. Ben yasal olarak yapabileceğimi yapayım da, bişey çıkarsa ne iyi çıkmazsa zaten bir zararim olmaz 🤷
Şu dikisimi haftaya alsın ben ona yapacağımı biliyorum tabi ise yararsa 🤔 benden başkasına aldırma dikisi bilemez başkası dedi . Ama hem fiziksel hem piskolojik şiddet uygulandı birde diyor ki sen disciden korkuyorsun diye benim günahım ne diyor . Durdukça aklıma.geliyor dedikleri zaten delirecek gibi oluyorjm 😪

Geçmiş olsun. Tedavisi güzel olduğu gibi kendi de güzel bir doktor olsaymış keşke. O zaman dünyanın en iyi diş hekimi olurmuş gözünüzde. Karakter işte,karakteri kötü ama hekimliği iyi birine denk gelmişsiniz. Ya ikisi de olmasaydı,daha büyük bir travma olurdu size
Evet keşke huyu da güzel olsaydı da ben bu kadar şey yaşamasaydm.hakkini yiyemem 40 dkkada 3 dış çekti ve şuan dikişler olmasına rağmen 0 ağrı şükürler olsun. Neyse artık olan oldu buda benim sınavımmis sanırım 😓

1ini özelde ve 3 yirmilik dişini devlette çektirmiş biriyim. Aynı gün 2 yirmilik çekilmesini talep ettiğimde, haftaya çekelim demişlerdi. 1er hafta arayla çekildi ve özelde çektirdiğimle aynı konforda idi.

Sizin şanssızlığınız kötü kaba ve küstah bir doktora denk gelmeniz olmuş. Şikayetinizi yapın mutlaka.

Çok geçmiş olsun
Kesinlikle .. teşekkür ederim

Amiin amin 🥺 cidden uyusmamisti ama adamı inandiramadm zaten hiç beklemedi başımda bekliyor uyuştu mu uyuştu mu diye 😓 valla aklımdan çıkmıyor ölüm gibiydi
Başı kalabalıktı,bekleyenler vardi dimi?
Benim kadındı doktor,epey kalabalıktı,en son ben ciktim disarda bekledim uyuşmasini,üzerime 2 hasta aldı,gitti geldi sordu,yok dedikçe şaşırdı tekrar iğne yaptı. O dişim dışında ağzımın her yeri uyuştu,orası uyuşmadı. Baktım zorlayacak yokluyor,dedim sonra gelirim,bir daha kapısından uğramadim. Korkunç birşey ya diş çekmek,işkence yöntemi yani uyuşmadan bunun yapılması.

Başı kalabalıktı,bekleyenler vardi dimi?
Benim kadındı doktor,epey kalabalıktı,en son ben ciktim disarda bekledim uyuşmasini,üzerime 2 hasta aldı,gitti geldi sordu,yok dedikçe şaşırdı tekrar iğne yaptı. O dişim dışında ağzımın her yeri uyuştu,orası uyuşmadı. Baktım zorlayacak yokluyor,dedim sonra gelirim,bir daha kapısından uğramadim. Korkunç birşey ya diş çekmek,işkence yöntemi yani uyuşmadan bunun yapılması.
İşkence sandalyesiydi zaten bir elektrik eksikti . Dışarda hasta beklemesin diye rezil.etti beni Allah'a havale ediyorum uykularım.kacti

Benimde bir kere bir dişim uyuşmamıştı antibiyotik verdi.
Sonra yine gittim yine uyuşmadı yine antibiyotik verdi.
Yine gittim yine uyuşmayınca antibiyotik iğne kullanmıştım ve sonunda şükür uyuştu 😅 öyle çekti.
İltihap mı vardı acaba diyeceğim ama şimdiye baya ağır şeyler yaşardınız sanırım.
Çok geçmiş olsun yirmilik dişin uyuşmadan o işlemlere maruz kaldığını düşünemedim gerçekten kötü olmuş.
Ben olsam şikayet ederdim ve kalkardım o masadan sanırım.

Benimde bir kere bir dişim uyuşmamıştı antibiyotik verdi.
Sonra yine gittim yine uyuşmadı yine antibiyotik verdi.
Yine gittim yine uyuşmayınca antibiyotik iğne kullanmıştım ve sonunda şükür uyuştu 😅 öyle çekti.
İltihap mı vardı acaba diyeceğim ama şimdiye baya ağır şeyler yaşardınız sanırım.
Çok geçmiş olsun yirmilik dişin uyuşmadan o işlemlere maruz kaldığını düşünemedim gerçekten kötü olmuş.
Ben olsam şikayet ederdim ve kalkardım o masadan sanırım.
Ay uyuşmadi.adama da inandiramadm zaten çok sinirliydi kapıda insanlar bekliyor diye . İltihap yoktu aslında ama ağrı vardı . Kalkmayı düşündüm ama o kadar kızgındı ki cidden herhalde kalkmaya çalışsam neşteri saplıcakti biryerime🤭🥴

Back
X