• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Travması

aynen bende öyle oldum. Tamam dedim ölcem herhalde. Çocugu felan kocama emanet ettim iyi bak diye.
Klasik devlet doktoru çoğu böyle. Yılmış adamlar artık. Fakültede çektirmiştim 20 lik dişimi. Kadın mükemmeldi 5 sn felan sürdü. Ama seninki gömülüymüş. Sıkıntılı olması normal.
Sende onu azarlasaydın😁 ben bazen azarlıyorum

Arapça konuşan diş doktoru devlette? Hangi hastane? Çok geçmiş olsun ikinize de

Benimde ağurtos ayında 20lik dişi ameliyatla aldı, ilk defa çiş çektiriyordum başıma geleceklerden haberim yok ve çok korkutuyorlardı. Haliyle tedirgin oldum. Bende çok ay uy etmedim sadece inliyordum aynı sözleri duydum, bırakır çıkarım zaten çok zor bi ameliyat işimi zorlaştırma dedi. Gözlerimi kapadım hiç açmadım. İçime içime ağlamışım, En son açtığımda yaş boşaldığını görünce acıdı herhal iyi davranmaya başladı. Benimde zoruma gitti ama arkasından seni özelde yakalayacam oğluuuum dedim, tabi içimden :))

Benimde ağurtos ayında 20lik dişi ameliyatla aldı, ilk defa çiş çektiriyordum başıma geleceklerden haberim yok ve çok korkutuyorlardı. Haliyle tedirgin oldum. Bende çok ay uy etmedim sadece inliyordum aynı sözleri duydum, bırakır çıkarım zaten çok zor bi ameliyat işimi zorlaştırma dedi. Gözlerimi kapadım hiç açmadım. İçime içime ağlamışım, En son açtığımda yaş boşaldığını görünce acıdı herhal iyi davranmaya başladı. Benimde zoruma gitti ama arkasından seni özelde yakalayacam oğluuuum dedim, tabi içimden :))
Benimde ilkti insaAllah son olur 😓 2 yirmilik bide köklü bir azı adam.az kalsın dovecekti bide yanind genç bir hemşire var ona hava atıyor güya ya ben sizle napcam diyerekten ay hatırladıkça deliriyorum 😵‍💫

15 yaşlarim ben de travma yaşamiştim doktoru uyuşmasigina ikna edememiştim hem de özel klinikti. 😬

Uzun sure doktora gidememiştim korkumdan.
Sonra biraz araştirip kendime doktorlar buldum, yillardir sadece o doktorlara gidiyorum ve çok guveniyorum. Onune gelen kişiye gitmemek lazim.

Geçen gün bende yasadım aynısını. Nutkum tutulmuştu korkudan acıdan. O anı sadece doğum yaparken yasamıştım. Ama doktor azarlayamadı. Çünkü arapça konusuyordu hiç bişey anlamadım. 1 hafta sonra çok çok iyi oldum. Hiç acımadı çektiği yer.
Normalde diş çekiminden sonra daha kötü olur benim için
Artık hep ona gidecem adam işi biliyo

1 hafta sabredersen bişeycik kalmıyo
Umarım sahte doktor değildir. Geçenlerde meme küçültme ameliyatı olmak için suriyeli bir doktora giden iranlı bir kadının haberini okumuştum. 60 bin TL vermiş kadın tüm memesini kesmiş. Meğer sahte doktormuş. :skandal:

Umarım sahte doktor değildir. Geçenlerde meme küçültme ameliyatı olmak için suriyeli bir doktora giden iranlı bir kadının haberini okumuştum. 60 bin TL vermiş kadın tüm memesini kesmiş. Meğer sahte doktormuş. :skandal:
Kapıya sprey boyayla diş ve kerpeten resmi çizmiş. Buralarda pek önemsemiyorlar diplomayı. Devletin pek umrunda değil. Klinikler 500 lira olunca 50 lirayı duyan oralara koşuyor. Sadece diş çekiyor. Dolgu vs yok

Ben de 20lik dişimi çektireceğim bunu okuyunca çok korktum.Daha önce üstteki 20liğimi çektirdim hiç ama hiç acımadı ama bu sefer alttakini çektirmem gerekiyor.Doktorum alttakinin çekimi daha zor dedi sizin altta mıydı üstte miydi

Çapa mezunu bir doktora girmiştim, üst yirmilik dişimi 5 sn de çekti, çektiğini anlamadım bile. Devletteki diş doktorları insanları sallamıyorlar bence. Çok geçmiş olsun

Ben de 20lik dişimi çektireceğim bunu okuyunca çok korktum.Daha önce üstteki 20liğimi çektirdim hiç ama hiç acımadı ama bu sefer alttakini çektirmem gerekiyor.Doktorum alttakinin çekimi daha zor dedi sizin altta mıydı üstte miydi
Hem üstte hem altta üstteki 1 tık.daha kolaydı ama alttakinde inledim resmen ama siz bana bakmayın ben uyuşmadigim için bunlari yaşadım doktor bey biraz beklese bunlari yaşamicaktim

Arkadaşlar.su saat oldu uyuyamıyorum. Sayın diş doktoru dün 2 yirmilik.birde azı dişi çekti çok köklü olduğu için çok zordu ama asıl konu bana defalarca uyuşturucu iğne vurdu ve uyuşmadm dedikçe operasyona girişti o kadar canım yandı ki hayatımın en kötü gününü yaşattı bide durmadan kızdı bunlar yaşanacak kolay değil diye acıyla ses çıkarıyorum çıkarma şu sesleri diyor . Senmi tuhafsin benmi diyor hem fiziksel hem.piskolojik şiddete maruz kaldım zaten ağzımın bir kısmı uyuşuk konuşamıyor sadece ağlıyordum. bide tehtit etti bak birakcam şimdi yarıda diye . Sürekli beynimde o.sesler var öyle çok canı tatlı biri değilim ama doğru düzgün uyuşmadan diş çekimi nedir ya birde en zor yirmilikler 😪 çekim.bitince de tatlı tatlı konuşuyor benle dalga geçer gibi kökleri almak için damagi kesmek zorunda kaldı şuan ağzımda dikişler var artık acı duymuyorum ama duyduğum.laflari bilseydim kesinlikle özelde olurdum . Devlette oldum.randevu bulunca çene cerrahiydi.doktor birde tecrübeli aslında ama malasef bana hayatımın travmasini yaşattı . 😪
sikayet edin. bu cagda bu tibbi imkanlarla neden size bunu yasatiyor.

Diş için hala devlete giden var mı gerçekten?
Dişte devlet tam bir facia. Bir kere bilmediğim için gittim, büyük konuşmak istemem ama bir daha ayağımı atmam.
Kullanılan malzemeleri ay bunlar da doğru düzgün temizlenmemiş diyerek gözümün önünde kağıt havluyla sildiler, ben yok canım dezenfekte edilmiştir daha neler diye düşündüm tabi. Üç gün sonra covid oldum. Bir dolgu yaptırdım hekim hanım sedyeden düşürüyordu nerdeyse yapana kadar. Geçen hafta özelde tekrar yaptırdım gram hissetmedim. Asla bir daha gitmem devlete isterse üstüne para versinler.

Diş için hala devlete giden var mı gerçekten?
Dişte devlet tam bir facia. Bir kere bilmediğim için gittim, büyük konuşmak istemem ama bir daha ayağımı atmam.
Kullanılan malzemeleri ay bunlar da doğru düzgün temizlenmemiş diyerek gözümün önünde kağıt havluyla sildiler, ben yok canım dezenfekte edilmiştir daha neler diye düşündüm tabi. Üç gün sonra covid oldum. Bir dolgu yaptırdım hekim hanım sedyeden düşürüyordu nerdeyse yapana kadar. Geçen hafta özelde tekrar yaptırdım gram hissetmedim. Asla bir daha gitmem devlete isterse üstüne para versinler.
Benimde ilk gidisimdi devlete aziyi özel klinikte çektirmistim ama kökü almaya biraz fazla ücret istediler yirmilikler de girince iyice fiyat arttı bende devlette cerrahtan randevu aldıgm.icin gittim ama gitmez olsaydım ilk ve sondu

Benimde ilk gidisimdi devlete aziyi özel klinikte çektirmistim ama kökü almaya biraz fazla ücret istediler yirmilikler de girince iyice fiyat arttı bende devlette cerrahtan randevu aldıgm.icin gittim ama gitmez olsaydım ilk ve sondu
Haksızlık yapmak da istemiyorum ama hiç iyi örnek görmedim. Kızımın düşmeyen süt dişini dahi gittim 350 lira para verip pıt diye özelde aldırdım. Devlette her şeyden önce hijyen sorunu var. Üstelik üslup da kötü.
Paramın çokluğundan değil memur insanım ama çocuğuma travma yaşatamazdım. Kendim için de asla gitmem. Şimdi yine eşim için 20 binlik pazarlık yaptık. Devlette belki yarı parasına yapacaklardı ama helali hoş olsun. En azından konfor var, insana saygı var, temizlik var.

Devlette diş doktoruyum. Konunun devlet olmasıyla ne alakası var çözemedim. Uyuşana kadar araya başka hasta alınıyor zaten kapıda bekleyenlerle konunun alakası yok . İyi kötü doktor vardır elbet ama özelde de var. Neyse çok bir şey yazmicam geçmiş olsun konu sahibi . Çene cerrahı diyorsunuz uyuşturmadan çekmiş olabileceğini zannetmiyorum ki ben kendi hocama yirmilik çektirmiştim ve bende de travma kaldı , o baskı hissi çok şiddetli ağrı duymama sebep olmuştu ama kendim de hekim olduğundan uyuştuğundan emindim mesela ama aletleri hissediyordum , regl zamanıydı acı eşiğim düşüktü ona bağladım . O değil de bu doktor önyargıları beni mesleğimden soğuttu ya . Özelde olursun para İçin yapıyor derler devlete geçtim yok devlet doktoru böyle derler . Geçen gün hasta özele gittik şu parayı istediler mecburen geldik dedi nasıl üzüldüm halbuki aynı özeldeki gibi davranıyorum ben aynı benim yani ve o özeldeki doktoru pratisyen ben uzmandım ama devlette olunca onun da kıymeti yok.

Back
X