Doktor Yumurtalarin kucuk dedi. Ama Adete yaklasik 4 gun varken. Normal mi ??

pimpiriklibedevii

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
69
11
8
29
Kizlar lütfen yardım edin. Bugün doktora gittim yumurtalara alttan bakti. Yeterli olgunlukla değil küçük küçükler. dedi. Soru sorduğum halde tatmin edici cevaplar vermedi. Adete 4-5 gun taş çatlasın 1 hafta var. Adete yakin zaten yumurtalarin kucuk olması gerekmez mi anlamadım? Normalde daha da mi büyük olması lazım.. yumurtlama günlerinde de yumurtlama ağrısı çekerim ve catladigini hissederim yani yeterli olgunluğa erişemiyorum mu acaba???? -- lutfenn yardımcı olun

Kimse yok muuu

Benimde adetim biteli 2 gün oldu banada öyle dedi doktor yumurtaların tembel dedi pcossun dedi ve pikasso diye bir takviye edici verdi banada anormal geldi yumurtlamaya yakın olgulaşmıyormu zaten
Pcos falan demedi açıkçası adam akıllı da bisey söylemedi perşembe günü baktirmistim bu doktora . İçim rahat etmeyince pazartesi başka bir doktora gittim. Doktora girmeden hemen önce sıradayken adetim başladı şansıma.. ama doktor alttan bakmaya engel değil dedi bakti. Bi sorun görünmüyor dedi. O Dr neden küçük yumurtalarin dedi o zaman diye sordum bilmiyorum dedi. Kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…