Google’a İlknur Adanır Atabay yazınca çalıştığı hastane çıkıyor.Arattım çıkmadı Instagram da baktım yok bulamadım çok iyi bı doktordu çok memnundum
Hem adanır hem atabay mıGoogle’a İlknur Adanır Atabay yazınca çalıştığı hastane çıkıyor.
Evet. Haziran ayında değiştirmiş çalıştığı hastaneyi, öyle görünüyorHem adanır hem atabay mı
Evet onu bende gördüm ama tam olarak şimdi nerde oldugu görmedimEvet. Haziran ayında değiştirmiş çalıştığı hastaneyi, öyle görünüyor
Profiliniz mesaj gönderimine kapalı, o yüzden linki mesaj atamıyorum. Abat cerrahi’de görünüyor.Evet onu bende gördüm ama tam olarak şimdi nerde oldugu görmedim
Ben yazacaktım vazgeçtimProfiliniz mesaj gönderimine kapalı, o yüzden linki mesaj atamıyorum. Abat cerrahi’de görünüyor.
Forumu kullanabiliyorsunuz ama google’da iki arama yapamıyorsunuz, çok tuhaf…
“Rabbim beni bana bırakma” derken bir bildiği varmışBen yazacaktım vazgeçtim
Yani şimdi şaka mı yaptınız haa haa ne kadar komik asıl komik olan sizsiniz Allah'ım beni bana bırakma sözünü hiç bir zaman anlayacak bir kapasiten olmiycak sif bu sözünüz için emin olun ahirete karşınızda olcam“Rabbim beni bana bırakma” derken bir bildiği varmış
Abartmayalim sirke gitmiyoruzYani şimdi şaka mı yaptınız haa haa ne kadar komik asıl komik olan sizsiniz Allah'ım beni bana bırakma sözünü hiç bir zaman anlayacak bir kapasiten olmiycak sif bu sözünüz için emin olun ahirete karşınızda olcam
Kul hakkı diye bişey var biliyorsunuz dur kalp kırmak ne dir onuda biliyorsunuz ben beni tanımayan etmeyen benimle dalga geven bu insana hakkımı helal etmiyorumAbartmayalim sirke gitmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?