Doktora ask

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Bu sefer en sevdigim kankam icin yazicam. Gecen hafta ameliyat oldu gozunden kist aldirdi her neyse. Ertesi gun annesi doktoru aklina sokmus doktor dediginde 26 yasinda. Boyuda 160mis arkadasim 170. Ilk basta bu ne be demis ama annesi ovunce simdi aklina takilmis adami sosyal medyalardan eklemis adam hepsini redetmis. Sizce onu hatirlamismidir? Resimlerde bambaska insan cunku. Isim soyisimden hatirlarmi? Her neyse oraya gittiginde cok bakimsizmis cok cirkinmis normalde cok bakimli kiz herkes ona hayran olur. Plani cikolata alip adamin yanina tesekkure gitmek ve numarasini cikolataya yazmak. Yani not birakicakmis sizce ne der? Baska bi akil verirmisiniz? Ben gitmesini fazla istemiyorum rededilir diye bi yandanda adami bidaha gormeyecek bilmiyorum bu arada adam doktor diye istemeyecek diye dusunenler arkadasimda benim gibi anaokulu ogretmeni

E iyi de adam evli mi sevgilisi var mı bilmeden ne bu ataklar?
Annesinin doktoru kızına önermesi tuhaf, afkadaşının "bu ne beeeh" dedikten sonra annesinin övmelerine dayanamayıp doktoru beğenmeye başlaması ayrı tuhaf. Olgunlaşmamış insanlar.

Evli degil instagramina bakmis eminmis bilmiyorum

Cok istiyorsa denesin bir sansini. Adamin kizin yuzune de sosyal medyada eklemedim anlamadin mi ilgilenmiyorum seninle defol git diyecek hali yok ya.....en kotu esekkur eder, cikolatayi alir, ama aramaz sormaz.

Anaokulu ogretmeni horlanacak bir meslek degil aslina kapis kapis giden bir meslek grubu PhD terk muhendisim, harika bir isim var, tonla param var ama anneannemin sozu: Ogretmen kizlar kapis kapisgidiyor, cok okumus kizlar kazik gibi

Saka bir yana kendinizi, mesleginizi, egitiminizi, emeklerinizi ne olursa olsun asla kucuk gormeyin; kucuk goren insanlara da prim vermeyin. Ogretmenlik duzgun yapildiginda hayat degistiren bir meslek. Annemin bir ahbabi su anda cok yuksek dereceli bir burokrat. Anneme hayatini anlatmis. Bu abimiz, Doguda bir koyde dogup buyumus, ailesinde Turkce bilen yokmus bile. Okul ogretmeni devlete mektup yazmis, bu cocugu alin okutun ziyan olmasin seklinde. Ondan sonra Istanbulda yatili okumus, daha sonra cok iyi bir universite, 2 yabanci dil, yuksek ogrenim derken oldugu yere gelmis. icindeki cevherin ziyan olmamasini bir ogretmenin yazdigi bir mektuba borclu, o kadar. Dolayisiyla sizler insan hayatini iyi veya kotu sekilde degistirecek, donusturece guctesiniz bu gucun farkina varin. Tum meslektaslarinizi saygiyla selamlarim.

Doktorlar hastalarıyla aralarına mesafe koymak isteyebilirler. Her gün onlarca hasta geliyor, her ekleyen hastasını kabul etmez adam. Ayrıca arkadaşınızın niyetini bilemez, yarın öbür gün doktorluğunu suistimal ettiğine dair başının ağrımasını istememiştir.

Belki arkadaşınız uzun gelmiştir

Yanlis anlasildim. Yani yanlis anlasilmasin ev kizi degil yada tezgahtar falan degil arkadasim onunda meslegi var.. yani adam kucuk goremez onu :)

Adamin resmini gosterdi ya kucucuk bide zayif ahahaha ikisi harika olur

katiliyorum

Kesin evli değil diye bir kanıya varması çok saçma. Genelde doktorlar instagramı reklam amaçlı kullandığı için özel yaşantısından ziyade, kendileriyle ilgili kesitleri paylaşıyorlar.

Ben çok tuhaf karşıladım bir kadının bunca reddedilmeye hala atak yapmasına hele ki beğenmediği birisi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…