Ahahaha aklima geldikce guluyorum ben erkek olsam yapamazdim ya bide arkadas balik etli10 cm ne olacak peki
Demek istedigim kizi kucuk gorur diye dusunenler icindiAnaokulu öğretmeni ise tamamdır bu iş. Numaranın yanına isteme tarihini de yazsın.
Haklisiniz..Adamın belki sevgilisi falan vardır, kabul de etmemiş sosyal medyadan eklediğinde.
Demekki adam istemiyor pek de zorlamamak lazım.
Evli degil instagramina bakmis eminmis bilmiyorumE iyi de adam evli mi sevgilisi var mı bilmeden ne bu ataklar?
Annesinin doktoru kızına önermesi tuhaf, afkadaşının "bu ne beeeh" dedikten sonra annesinin övmelerine dayanamayıp doktoru beğenmeye başlaması ayrı tuhaf. Olgunlaşmamış insanlar.
Yanlis anlasildim. Yani yanlis anlasilmasin ev kizi degil yada tezgahtar falan degil arkadasim onunda meslegi var.. yani adam kucuk goremez onu :)Cok istiyorsa denesin bir sansini. Adamin kizin yuzune de sosyal medyada eklemedim anlamadin mi ilgilenmiyorum seninle defol git diyecek hali yok ya.....en kotu esekkur eder, cikolatayi alir, ama aramaz sormaz.
Anaokulu ogretmeni horlanacak bir meslek degil aslina kapis kapis giden bir meslek grubuPhD terk muhendisim, harika bir isim var, tonla param var ama anneannemin sozu: Ogretmen kizlar kapis kapisgidiyor, cok okumus kizlar kazik gibi
Saka bir yana kendinizi, mesleginizi, egitiminizi, emeklerinizi ne olursa olsun asla kucuk gormeyin; kucuk goren insanlara da prim vermeyin. Ogretmenlik duzgun yapildiginda hayat degistiren bir meslek. Annemin bir ahbabi su anda cok yuksek dereceli bir burokrat. Anneme hayatini anlatmis. Bu abimiz, Doguda bir koyde dogup buyumus, ailesinde Turkce bilen yokmus bile. Okul ogretmeni devlete mektup yazmis, bu cocugu alin okutun ziyan olmasin seklinde. Ondan sonra Istanbulda yatili okumus, daha sonra cok iyi bir universite, 2 yabanci dil, yuksek ogrenim derken oldugu yere gelmis. icindeki cevherin ziyan olmamasini bir ogretmenin yazdigi bir mektuba borclu, o kadar. Dolayisiyla sizler insan hayatini iyi veya kotu sekilde degistirecek, donusturece guctesiniz bu gucun farkina varin. Tum meslektaslarinizi saygiyla selamlarim.
Adamin resmini gosterdi ya kucucuk bide zayif ahahaha ikisi harika olurDoktorlar hastalarıyla aralarına mesafe koymak isteyebilirler. Her gün onlarca hasta geliyor, her ekleyen hastasını kabul etmez adam. Ayrıca arkadaşınızın niyetini bilemez, yarın öbür gün doktorluğunu suistimal ettiğine dair başının ağrımasını istememiştir.
Belki arkadaşınız uzun gelmiştir
katiliyorumE iyi de adam evli mi sevgilisi var mı bilmeden ne bu ataklar?
Annesinin doktoru kızına önermesi tuhaf, afkadaşının "bu ne beeeh" dedikten sonra annesinin övmelerine dayanamayıp doktoru beğenmeye başlaması ayrı tuhaf. Olgunlaşmamış insanlar.
Yani seviyorsa gitsin konuşsun tabii ama bence pek bir şey çıkmaz o iştenAdamin resmini gosterdi ya kucucuk bide zayif ahahaha ikisi harika olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?