İyi de siz geçen aylarda mağazada çalışmıyor muydunuz? Aynı avmden bir adamla sevgili değil miydiniz?Ben ogretmenim. Ve tezgahtar biriyle olmam bu benim tercihim. Saygi duymaniz gerekli ne dusundugunuz umrumda degil
Bir yerde de çocuk gelişim uzmanıyım yazmış gece gece kafam mesleklerle dolduİyi de siz geçen aylarda mağazada çalışmıyor muydunuz? Aynı avmden bir adamla sevgili değil miydiniz?
Ne değişti?
Atansaniz bile bir anda siz atanıp göğe etmediniz,insanlıkta kademe yukselmediniz.
Ayrıca sizin mantıkla gidersek üniversitede insanin gözündeki minik damarı ameliyat etmeyi öğrenmiş adam icin pet şişe içine bilye koyup 'aktivite' yapmanin öğretildiği yer üniversite statüsünde bile değildir .
Başliga gelince de ne aşk ne aşk
Valla gözlerimiz yaşardı.
"Doktor damat isteyen annesinin gazına gelen arkadaşım bu doktoru nasıl tavlar? ufacık tececik birşey zaten kolay kafeslenebilir ki" olsa daha olaya hakim bir başlık olabilirdi
O mesajini hatırlıyorum. Uzman gibi cevaplar yazıyordu. Gerçek uzman bir arkadaş 'profilinizde önlisans yazıyor' deyince 4 yıllığa tamamladığını söylemişti.Bir yerde de çocuk gelişim uzmanıyım yazmış gece gece kafam mesleklerle doldu
İyi de siz geçen aylarda mağazada çalışmıyor muydunuz? Aynı avmden bir adamla sevgili değil miydiniz?
Ne değişti?
Atansaniz bile bir anda siz atanıp göğe ermediniz,insanlıkta kademe yukselmediniz.
Ayrıca sizin mantıkla gidersek üniversitede insanin gözündeki minik damarı ameliyat etmeyi öğrenmiş adam icin pet şişe içine bilye koyup 'aktivite' yapmanin öğretildiği yer üniversite statüsünde bile değildir .
Başliga gelince de ne aşk ne aşk
Valla gözlerimiz yaşardı.
"Doktor damat isteyen annesinin gazına gelen arkadaşım bu doktoru nasıl tavlar? ufacık tececik birşey zaten kolay kafeslenebilir ki" olsa daha olaya hakim bir başlık olabilirdi
Ev kizi ya da tezgahtar olunca ne oluyir ki anlamadim...ogretmen olunca da insanlar vayy be bak suna demiyor...ben de hemsireym ve bazi dr arkadaslarim ozellikle ev kizi falan istiyorlar zaten benm param yetiyor evde duzen olsun dusuncesiyle...dr kucumsemeyecek belki ama siz kucumsuyorsunuz insanlariYanlis anlasildim. Yani yanlis anlasilmasin ev kizi degil yada tezgahtar falan degil arkadasim onunda meslegi var.. yani adam kucuk goremez onu :)
Bo yapma part time calisiyodum mezun olmadan once simdi defol[/QUOTE
Öğretmenmiş mış mış tavırlara bak!
Ben ogretmenim. Ve tezgahtar biriyle olmam bu benim tercihim. Saygi duymaniz gerekli ne dusundugunuz umrumda degil
2018 de hemen önlisanstan lisansa tamamlıyor .hem mağazada çalışıyor, hem nişanlısından ayrılıyo, hem başkasıyla sevgili olmaya karar veyor felan ama binalar 1 haftada gerçekleşiyor çok garipO mesajini hatırlıyorum. Uzman gibi cevaplar yazıyordu. Gerçek uzman bir arkadaş 'profilinizde önlisans yazıyor' deyince 4 yıllığa tamamladığını söylemişti.
Şimdi bulup ekleyecegim
Edit:
Eki Görüntüle 2216218
Ev kizi ya da tezgahtar olunca ne oluyir ki anlamadim...ogretmen olunca da insanlar vayy be bak suna demiyor...ben de hemsireym ve bazi dr arkadaslarim ozellikle ev kizi falan istiyorlar zaten benm param yetiyor evde duzen olsun dusuncesiyle...dr kucumsemeyecek belki ama siz kucumsuyorsunuz insanlari
O zaman bir doktor da pekala 2 senelik öğretmenlik okuyan biriyle olamam diyebilir.Hem arkadaşımı küçümseyemez diyorsunuz hem de kendiniz başkalarını yaptığı iş yüzünden hor görüyorsunuz.Çok şey yazardım da neyse.Ben ogretmenim. Ve tezgahtar biriyle olmam bu benim tercihim. Saygi duymaniz gerekli ne dusundugunuz umrumda degil
Yanlis anlasildim. Yani yanlis anlasilmasin ev kizi degil yada tezgahtar falan degil arkadasim onunda meslegi var.. yani adam kucuk goremez onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?