Doktora ask

Ben ogretmenim. Ve tezgahtar biriyle olmam bu benim tercihim. Saygi duymaniz gerekli ne dusundugunuz umrumda degil
İyi de siz geçen aylarda mağazada çalışmıyor muydunuz? Aynı avmden bir adamla sevgili değil miydiniz?
Ne değişti?
Atansaniz bile bir anda siz atanıp göğe ermediniz,insanlıkta kademe yukselmediniz.
Ayrıca sizin mantıkla gidersek üniversitede insanin gözündeki minik damarı ameliyat etmeyi öğrenmiş adam icin pet şişe içine bilye koyup 'aktivite' yapmanin öğretildiği yer üniversite statüsünde bile değildir .
Başliga gelince de ne aşk ne aşk
Valla gözlerimiz yaşardı.
"Doktor damat isteyen annesinin gazına gelen arkadaşım bu doktoru nasıl tavlar? ufacık tececik birşey zaten kolay kafeslenebilir ki" olsa daha olaya hakim bir başlık olabilirdi

Bir yerde de çocuk gelişim uzmanıyım yazmış gece gece kafam mesleklerle doldu

Bir yerde de çocuk gelişim uzmanıyım yazmış gece gece kafam mesleklerle doldu
O mesajini hatırlıyorum. Uzman gibi cevaplar yazıyordu. Gerçek uzman bir arkadaş 'profilinizde önlisans yazıyor' deyince 4 yıllığa tamamladığını söylemişti.
Şimdi bulup ekleyecegim

Edit:

Son düzenleme:

Yorumunuz çok tatlı :)) .
Ama arkadaş diger konularinda da yeterince agrasif. Evet bir avm de çalisiyormuş. Level atlamiş simdi de bir önceki levelde kalanlarla işim olmaz diyor .

Arkadaşlar konu sahibinin düşünce şekli doktor ve tezgahtarın bir birine uygun olmadığı yönünde
Bu onunla ilgili bizene bana kalır doktorda tezgahtarı seçer tezgahtarda kendisi pekala doktor ve fabrikatöre layık bulabilir

Yanlis anlasildim. Yani yanlis anlasilmasin ev kizi degil yada tezgahtar falan degil arkadasim onunda meslegi var.. yani adam kucuk goremez onu :)
Ev kizi ya da tezgahtar olunca ne oluyir ki anlamadim...ogretmen olunca da insanlar vayy be bak suna demiyor...ben de hemsireym ve bazi dr arkadaslarim ozellikle ev kizi falan istiyorlar zaten benm param yetiyor evde duzen olsun dusuncesiyle...dr kucumsemeyecek belki ama siz kucumsuyorsunuz insanlari

Ben ogretmenim. Ve tezgahtar biriyle olmam bu benim tercihim. Saygi duymaniz gerekli ne dusundugunuz umrumda degil

Üslubunuzu hiç beğenmedim.
Hele öğretmezseniz hiç yakışmadı.
Bence saygı karşılıklı olur.
Karşınızdakinin size saygı duymasını istiyorsunuz ama siz saygı duymuyorsunuz.
Ve şunu belirtmek istiyorum sizi küçümsemek isteyen kişi aynı meslekten olsanız da küçümser.
Bazı sağlıkçılar statüye bakmaz.Onlarda zaten statü var para da var.Tamamen tercih meselesi.
Konuya gelirsem adam mesajı vermiş.Arkadaşınız adamın daha üstüne düşerse belki adam sinirli biridir o an telefon numarasını yazdığını görürse sert çıkabilir.
Ve arkadaşınız kötü etkilenebilir.
Adam etkilense belli ederdi zaten.
Hangi meslekten olursa olsun etkilenen adam belli eder.
Bence zorlamasın.

2018 de hemen önlisanstan lisansa tamamlıyor .hem mağazada çalışıyor, hem nişanlısından ayrılıyo, hem başkasıyla sevgili olmaya karar veyor felan ama binalar 1 haftada gerçekleşiyor çok garip

Aynen katılıyorum.
İşte olay tamamen tercih meselesi.
Alin teriyle paranı kazanıyorsan olay biter.
Zaten küçümseyen de doktor bile olsa uzaklaşmak lazim..
Kısaca Avrupa Yakasında Şahika gibi yol ver yol ver diyeceksin..

Son düzenleme:
O zaman bir doktor da pekala 2 senelik öğretmenlik okuyan biriyle olamam diyebilir.Hem arkadaşımı küçümseyemez diyorsunuz hem de kendiniz başkalarını yaptığı iş yüzünden hor görüyorsunuz.Çok şey yazardım da neyse.

Sosyal medyadan kabul etmemiş belki sevgilisi var adamın bu ne hız ?? Önce fake hesaplardan falan ekleyip bir bakın adamın sevgilisi var mı veya evli mi ? Eğer sevgili olurlarsa da Serdar Ortaç’la chloe gibi dolaşırlar.Kısa erkekte olmuyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…