Doktora ask

Yanlis anlasildim. Yani yanlis anlasilmasin ev kizi degil yada tezgahtar falan degil arkadasim onunda meslegi var.. yani adam kucuk goremez onu :)
Neden ev kızı ya da tezgahtar olunca doktordan hoşlanamazlar mı, yoksa doktor onlara bakmaz mı, meslek belirterek diğer mesleklerle kıyaslamayın lütfen! Anaokulu öğretmeni olunca oooww olunmuyo sonuçta..

Neden ev kızı ya da tezgahtar olunca doktordan hoşlanamazlar mı, yoksa doktor onlara bakmaz mı, meslek belirterek diğer mesleklerle kıyaslamayın lütfen! Anaokulu öğretmeni olunca oooww olunmuyo sonuçta..
Ben ogretmenim. Ve tezgahtar biriyle olmam bu benim tercihim. Saygi duymaniz gerekli ne dusundugunuz umrumda degil

Yanlis anlasildim. Yani yanlis anlasilmasin ev kizi degil yada tezgahtar falan degil arkadasim onunda meslegi var.. yani adam kucuk goremez onu :)

e neden şimdi ev kzlarını tezgahtar kzları ezdiniz ?valla ne ev kzları var doktoru hakimi tavlayıp evlenen . ama bu doktor belli ki sizin arkadaşı begenmemis çekici gelmemiş o yüzde fazla zorlayıp kendini utanılacak bir duruma sokmasn

Ben de insanlarla sürekli iletişim halinde oluyorum işimi yaparken.
Çıkıyor böyle arkadaşınız gibiler...
Öyle bodoslama, hiç sinyal almadan iş adresine mail atan, sosyal medyadan ulaşmaya çalışan, odaya defalarca saçma bahanelerle gelen...
Ne alaka şimdi? Böyle tanışma mı olur?
Bu kadar itici istese de olamaz.
Adam reddetmiş bir de sosyal medyadan.
Daha da küçültmesin kendini.

Bence bu iş olmaz. Aralarında boy farkı da varmış.. Bir de hastalar doktorlarına iyileştikleri için normal olarak hayranlık duyarlar. Doktora hayranlık beğeni gibi duygu hastalarda olabilir.. Bir de telefonunu yazması kötü olur bence. Çok teşekkür etmek istiyorsa dediği gibi çikolata götürebilir ama telefonunu yazmasın. Basit bulabilir..

Ben çok olumlu bir sonuç alacağını sanmıyorum arkadaşınız.
Şu meslek meselesine gelirsek de herkesin tercihi farklı , şahsen benim eşim normal bir meslekte oyle yüksek falan değil ama bin tane doktor mühendis gelse bir tırnağı etmez ..
Mesleğine çok takılmasın bence sırf doktor diye

Arkadaşınızı isimden, soyisimden şıp diye hatırlamıştır. Hele yakın tarihse, isimler kolay unutulmuyor. Ama reddetmiş işte kaç kere. Çikokatayı da notu da boşversin arkadaşınız. Adam istemiyor belli ki.

Ben ogretmenim. Ve tezgahtar biriyle olmam bu benim tercihim. Saygi duymaniz gerekli ne dusundugunuz umrumda degil
Umrunda olmadıgınız düşünceleri neden umursayıp konu açıyorsunuz?? Doğru siz tezgahtarı beğenmezsiniz ,doktotda sizi beğenmez işte , sizin tezgahtar hakkında düşğndüğünüz düşünceleri demekki doktorda sizin hakkınızda düşünüyo bir de bu açıdan bakın, bende doktor olsam o kadar doktor dururken öğretmenle yapamazdım herhalde!!!

katılıyorum

Arkadaş tezgahtarla yapamıyor ama kendisi de " tezgahtar"lık yapıyor öğretmen felanda değil.. Ama doğru ben doktor olsam Tezgahtarla hiç yapamzdım, biraz kendinle çelişen şeyler yaz inandırıcı olsun.

Adam sirf doktor diye mi yapiyor bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…