Neden ev kızı ya da tezgahtar olunca doktordan hoşlanamazlar mı, yoksa doktor onlara bakmaz mı, meslek belirterek diğer mesleklerle kıyaslamayın lütfen! Anaokulu öğretmeni olunca oooww olunmuyo sonuçta..Yanlis anlasildim. Yani yanlis anlasilmasin ev kizi degil yada tezgahtar falan degil arkadasim onunda meslegi var.. yani adam kucuk goremez onu :)
Ben ogretmenim. Ve tezgahtar biriyle olmam bu benim tercihim. Saygi duymaniz gerekli ne dusundugunuz umrumda degilNeden ev kızı ya da tezgahtar olunca doktordan hoşlanamazlar mı, yoksa doktor onlara bakmaz mı, meslek belirterek diğer mesleklerle kıyaslamayın lütfen! Anaokulu öğretmeni olunca oooww olunmuyo sonuçta..
Yanlis anlasildim. Yani yanlis anlasilmasin ev kizi degil yada tezgahtar falan degil arkadasim onunda meslegi var.. yani adam kucuk goremez onu :)
Umrunda olmadıgınız düşünceleri neden umursayıp konu açıyorsunuz?? Doğru siz tezgahtarı beğenmezsiniz ,doktotda sizi beğenmez işte , sizin tezgahtar hakkında düşğndüğünüz düşünceleri demekki doktorda sizin hakkınızda düşünüyo bir de bu açıdan bakın, bende doktor olsam o kadar doktor dururken öğretmenle yapamazdım herhalde!!!Ben ogretmenim. Ve tezgahtar biriyle olmam bu benim tercihim. Saygi duymaniz gerekli ne dusundugunuz umrumda degil
Umrunda olmadıgınız düşünceleri neden umursayıp konu açıyorsunuz?? Doğru siz tezgahtarı beğenmezsiniz ,doktotda sizi beğenmez işte , sizin tezgahtar hakkında düşğndüğünüz düşünceleri demekki doktorda sizin hakkınızda düşünüyo bir de bu açıdan bakın, bende doktor olsam o kadar doktor dururken öğretmenle yapamazdım herhalde!!!
Arkadaş kendşi de tezgahtarlık yapıyorkatılıyorum
Nasıl yani öğretmen değil mi ?Arkadaş kendşi de tezgahtarlık yapıyor
Adam sirf doktor diye mi yapiyor bunlariBu sefer en sevdigim kankam icin yazicam. Gecen hafta ameliyat oldu gozunden kist aldirdi her neyse. Ertesi gun annesi doktoru aklina sokmus doktor dediginde 26 yasinda. Boyuda 160mis arkadasim 170. Ilk basta bu ne be demis ama annesi ovunce simdi aklina takilmis adami sosyal medyalardan eklemis adam hepsini redetmis. Sizce onu hatirlamismidir? Resimlerde bambaska insan cunku. Isim soyisimden hatirlarmi? Her neyse oraya gittiginde cok bakimsizmis cok cirkinmis normalde cok bakimli kiz herkes ona hayran olur. Plani cikolata alip adamin yanina tesekkure gitmek ve numarasini cikolataya yazmak. Yani not birakicakmis sizce ne der? Baska bi akil verirmisiniz? Ben gitmesini fazla istemiyorum rededilir diye bi yandanda adami bidaha gormeyecek bilmiyorum bu arada adam doktor diye istemeyecek diye dusunenler arkadasimda benim gibi anaokulu ogretmeni
Eski konusundan hatırlyrm mağazada tezgahtar yani kısacası magzada çalışıyorNasıl yani öğretmen değil mi ?
Eski konusundan hatırlyrm mağazada tezgahtar yani kısacası magzada çalışıyor
yuhh ya kendi gibi öğretmen olsa sümüğünü atmayacağı adama doktor diye nerdeyse taciz edecek
Bo yapma part time calisiyodum mezun olmadan once simdi defolEski konusundan hatırlyrm mağazada tezgahtar yani kısacası magzada çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?