• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktora gitmeden düzelmez mi????

allah allah gerçekten ilginç.
sanırım tedavi olmadan geçmez. baya büyük bir travma yaşamış olmalısınız. doğrudan ya da dolaylı. yoksa insan eşinin işe gideceğini bile bile , onu göremediğinde aklına gelen ilk şey terk etti gitti olmaz...

Evet haklısınız ise gidecegini biliyorum ama o an düşünemiyorum

Anneniz çalışıyor muydu ? Benim annem de çalışıyordu ben pencerede beklerdim gelmesini, bazen gecikince bir şey olacak sanardım. Ben tek çocuğum bunun da etkisi büyük bende çok korkuyorum terk edilmekten. İyi anladım sizi ama bunu doktora gitmeden çözmeniz biraz zor.

Anneniz çalışıyor muydu ? Benim annem de çalışıyordu ben pencerede beklerdim gelmesini, bazen gecikince bir şey olacak sanardım. Ben tek çocuğum bunun da etkisi büyük bende çok korkuyorum terk edilmekten. İyi anladım sizi ama bunu doktora gitmeden çözmeniz biraz zor.

Ben 7 yaşıma gelene kadar annem çalışıyordu sonra kardeşim oldu annemde işi bıraktı. Sonra kardeşim 5 yaşına gelince tekrar başladı ise

peki kötü bi olay mı yaşadn belki fazla duygusalsn ben de eşimin telefonu kapalı olunca çok korkyrm

Çok duygusalim. Reklamlarda bile aglayabiliyorum... kardeşim küçükken çok hasta olurdu hep hastanede yattı o dönemde ona bişey olacak diye korkuyordum başka da kötü bişey yaşamadım

Arkadaşlar sozunuzu dinleyip bugün doktora gittim ve panik atak başlangıcı teşhisi kondu teşekkür ederim fikir verdiğiniz için

Back
X