Doktora gitmeli miyim?

NergisSyr

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
10
2
6
31
Merhaba, korunmasız ilişkim en son 2 şubatta oldu henüz çocuk planlamıyoruz. En son adeti tarihim de 23 Ocak’taydı. 8 gün gecikince kan verdim sonuç <0.5 çıktı.Ultrasonda da herhangi bi kist sorun yok.kanlaşma var dedi doktor gebelik olmayınca kanlaşma oluyomuş o kısmı pek anlayamadım.fakat haala olamadım.sinirlerim çok bozuk soğan suyu denedim egzersizler denedim yaramıyor doktora adet söktürücü için gitmeli mi yoksa beklemelimiyim

Hiç anlamadım bende. 7 gün gecikme ve sonuç 0.5 olması çok düşük bi değer demek adet olacağım.son ay çok stres de yapmıştım
Olabilir. Her gecikme gebelik olmuyor. 1 ay gecikip de sonra adet olduğumu da biliyorum ben. Yine de istiyorsanız adeti hızlandırmak adına doktora gidip adet söktürücü isteyebilirsiniz tabi. Bir kez daha ultrason ile bakar belki ne olur ne olmaz

Olabilir. Her gecikme gebelik olmuyor. 1 ay gecikip de sonra adet olduğumu da biliyorum ben. Yine de istiyorsanız adeti hızlandırmak adına doktora gidip adet söktürücü isteyebilirsiniz tabi. Bir kez daha ultrason ile bakar belki ne olur ne olmaz
Öyle yapacam.teşekkür ederim

Back
X