Doktora gitmeli miyim?

haklısınız
atlatmam lazım bir an önce
biri kolumdan tutup zorla götürse diye bekliyorum
ama kimse ne hissettiğimi neler çektiğimi bilmiyo
yalnız hissediyorum kendimi çok
o yüzden iyi ki varsınız

eşim aradı az önce doktora gidicem dedim
güldü kaale almadı yani
bende ağlamaya başladım
sıkıntımı anlamıyo
kalbim çok kötü şu an
izin alıp eve mi gitsem acaba?
o zaman farkına varır mı?
problemin büyüklüğünün

alla alla, sen kendin git o zaman arkadaşım, boşver eşini, sana destek olmuyosa anlatma bişey, zaten erkekler bu tip konularda duyarsızdır boşver

psikoloğa değil psikiyatriste gitmelisin..psikologlar dr değil...ilaç verme yetkileri yok...

durumun bir an önce bir doktora gitmeni gerektiriyor, hiçbirşey anlatamam diye üzülme konuşmadan ağlamaya başlasan bile o da dr. için iyi bir ipucu olacaktır.o sana öle sorular sorup yönlendirirki sen hiçbişey anlatmadım sanırsın ama o senin durumunu çözüverir. hareketlerinden tavırlarından bile anlar. olmazsa buraya yazdıklarının bu sayfanın bi çıktısını al götür dr. okusun ama mutlaka git

Bencede bir önce doktora git canım. Anlat derdini rahat - rahat o doktor zaten işini bilir. Muhakak sana bizden daha çok yardımı dokunacakdır. Hadi canım biz arkandayız başarcan. Allah acil şifalar versin.

Hemen bir doktora git canım bir kaç terapiyle sorunların düzelecektir..
Rüyalarında bilinçaltı oldugunu düşünüyorum..
Allah yardımcın olsun

canım seninki gerçekten psikolojik bi durum emin ol. git bi doktora ağlasan da bi süre sonra konuşmaya başlarsın zaten. o da ona göre ilaçlarını verir. benzer belirtiler bende de vardı çünkü gittim panik atak ve anksiyete bozukluğu dedi yol gösterdi bana ilaçlar verdi. şimdi yavaş yavaş düzeliyorum.
bi anda düzelmiyor işte bu rahatsızlık yavaş yavaş düzeliyor ama rahata eriyorsun. bence en yakın zamanda ihmal etme ve git doktora..

Siz böyle anlatınca 2 sene önceki halim aklıma geldi. Ben de böyle bir dönem geçirmiştim aynı anlattıklarınız gibiydim ama kendiliğinden geçti bir ay gibi bir sürede. Ben de anlamadım noldu neden oldu nasıl geçti :S
Size tavsiyem bir an önce doktora gitmeniz. Çok geçmiş olsun.

teşhis koyar gibi olmasın ama bence "yaygın anksiyete bozukluğu" ve belki panik atak da var.
sakın ihmal etme.. doktora git. hatta psikolog yerine psikiyatr öneririm ben. ilaç kullanmanız yararınıza olur sanki..
ben yıllarca çektim bu hastalığı, hastalık olduğunu bilmeden..
en sonunda çok ağır bir depresyon geçirdim ve öyle gittim doktora. o sırada 2 teşhis birden konuldu.

arkadasım doktorunu iyi arastır. alalade biri olmasın. doktorun iyi olması çok önemli.. öyle bir düzelecek ve rahatlıyacaksın ki tedaviye cevap vermeye baslayınca, yıllarca nasıl da çektim,salakmışım diyceksin..
yanlız en son kabuslar ve uyku bozuklukları geçiyor. benim 1 sene oldu tedaviye baslayalı.. çok iyiyim geçmişe göre ama biraz sıkıntılı olsam,kabuslar hemen tık tık ediyor..

iyi bi doktor bulup bir an önce sorunumu öğrenmek istiyorum
çünkü yaşam kalitem o kadar çok düştü ki
dayanamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…