Doktora gitmelimiyim?

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
29
dun aksama kadar temızlık yaptım ınanılmaz agrım var geceden berı duramıyorum her seferınde daha yapmıcam dıyorum yıne yapıyorummm benım karnım çok sert oluo ve karnımın tam alt bolgesı cok agrıo kızlar zor yuruyorum sezeryan olduğum için dikiş bölgemin altları ağrıyor çocuk sürekli kucağımda uykusuz yorgun bitkin oluyorum gece yatana kadar gecede uyuyamıyorum ağrıdan sızıdan iki gündür idrarım sıklaştı yeşil bi akıntım vardı tedavi görüyordum oda değişti yine yeşil ama saf suyla karışık geliyor amaan idrarımdır dedim ama bilemedim bebiş karnımın tam ortasına toplanıyor bşlıyor bir sancı.... Kontrolüm haftaya ama gidip gitmemekte kararsız kaldım.beklesem mi bilemedim yalancı doğum sancıları diye önemsemek istemiyorum 35 hafta şuan

Git tabiki millet ne bilsin uzman doktor mu var burda. Ayrica canina kastin yoksa geceye kadar temizlik yapma bu kadar rahatsizsan azicik caninin kiymetini bil yani .

dun aksama kadar temızlık yaptım ınanılmaz agrım var geceden berı duramıyorum her seferınde daha yapmıcam dıyorum yıne yapıyorummm benım karnım çok sert oluo ve karnımın tam alt bolgesı cok agrıo kızlar zor yuruyorum sezeryan olduğum için dikiş bölgemin altları ağrıyor çocuk sürekli kucağımda uykusuz yorgun bitkin oluyorum gece yatana kadar gecede uyuyamıyorum ağrıdan sızıdan iki gündür idrarım sıklaştı yeşil bi akıntım vardı tedavi görüyordum oda değişti yine yeşil ama saf suyla karışık geliyor amaan idrarımdır dedim ama bilemedim bebiş karnımın tam ortasına toplanıyor bşlıyor bir sancı.... Kontrolüm haftaya ama gidip gitmemekte kararsız kaldım.beklesem mi bilemedim yalancı doğum sancıları diye önemsemek istemiyorum 35 hafta şuan

Kesinlikle doktora gitmen lazım ve kendini bu kadar yormamalisin. Iş güç senden ve evladindan kiymetlimi.geçmiş olsun.

35 haftalik hamilesiniz ve geceye kadar temizlik mi yapiyorsunuz? Biraz dikkat edin.. Gecmis olsun..

35 haftalık hamilelikte bu kadar uzun ayakta kalmak ve bu kadar yorulmak doğru mu?
Valla ben suyumu kalkıp almadım son zamanlarda azıcık kıymetinizi bilsinlar canımmm.
Kimse bu kadar yıprandığınız için madalya takmayacak

Durmanız hata akıntı rengi neden yeşil mesela ben sanırım bundan bile tedirgin olup doktor yolu tutmuştum
Gece ye kadar neden yapıyorsunuz yani güner torbaya binmedi herhalde !
Azıcık kanınızdaki yavrunuzu ve sağlığınızı düşünün..
gEÇMİŞ OLSUN...

ay ne temizlik yapıyosun. ben hamile olsam bırakın beni hamileyim hizmet edin bana modunda olurdurm :KK70:

tek diyeceğim maşaallah sana inşaallah bir şey olmaz.

Kusura bakmayın da bu kafada olan insanlara çok kızıyorum ev temizliği herşeyden önemli galiba ben agridan oleyim ama evim temiz olsun nasil bi kafa dir ya bi de hamilesin allah korusun bisey olsa ne olacak birak evide bebegine dikkat et

sezaryen doğum yaptın kucağında çocuk var 35 haftalık hamilesin ve akşama kadar temizlik yapıyorsun.. senin kendi canına mı kucağındakinin canına mı karnındakinin canına mı kastın var arkadaşım neyin işkencesi bu??
yıl olmuş 2016 hala doktora gitmek için başımıza bir şey gelmesini bekliyoruz?? hoş daha he gelecekse..
git bir saniye durma bence..

Temizligi bırak yada yavas yavas yap akıntın için verdigi ilaçları kullan yeşil olmus rengi enfeksiyon var demekki plasenta yaşlanır dogumu tetikler kasılmalarınız şçin doktorunuz magnezyum vermedi mi

Yok burdayım :) arkadaşlar çocuk diş çıkarıyor grip kimseye gitmiyor babada ağlıyor babannede ağlıyor oturmuyor uyumuyor yemiyor burnu tıkalı huzursuz sürekli ağlıyor. Temizliği kim yapıcak babasımı babannesimi çocuğa kim bakıcak babasımı babannesimi. İşin doğrusu ne biliyormusunuz hata bende değil beni bu duruma mecbur bırakanlarda. Evi gelin bir görün eşim güvercin besleyicisi terasta bizim evde teras.katta her hafta cifkerim ozonlarım yerleri fayansları ertesi gün yine B.k götürür. Mutfak bulaşık yığılı bardak koleksiyonu yapıyoruz ya bi bardakla içmek adeti değildir biriyle içer o terasta kalır başka bardak alır. Çocuk gibi peşini topluyorum. Güvercinleri domdom kurşunuyla vurulsun onları bırakıpta beş dk içeri girmez ya uçarlarsa ya kaçarlarsa. Gelelim babanneye babanne aşağıda temizlik yapar çok mükemmeldir hani ;) neyse yemeği o yapar çamaşır ütüyle o ilgilenir biride bişey derse eşşek gibi çalışıyorum der. Bulaşığı ben toplarım ordada arada bi gücüm kalırsa ölme noktasına bayılma noktasında değilsem süpürge tutarım çocuğu alır çıkarım. Çocuğa bak desem bakamam dünyanın işini yapıyım ama çocuğa bakmayım der ve ben akşam dokuz olana kadar çocuk kucağımda gezerim. Uyursa koştur koştur iş yaparım. Ya çocuk çatlıyacak birgün ağlamaktan kahvaltı hazırlamak için uğraşıuorum babanne ankarada evde kimse yok baba kuşların başında ve brn çaresiz kucağımda yaptım her işi. Bulaşığı toplarken 5 dk bak dedim de kuşlar çatıda koy örümceğine gezsin dedi. Sizce ben ne yapabilirim? 2 gündür kafayı sıyırcam sürekli ağlar gibi yapıp bağırıyor susmuyorr sabır diyorum akşamı bekliyorum. Şuandada öyleyiz. Yazamıyorum çünkü bi yandan bulaşık toplamaya bi yandanda çocuk avutmaya uğraşıyordum. Ve şimdide uyutucam beni bekliyor... Ben ne B.k yiyim bakan varda ben mi görmüyorum

Yok burdayım :) arkadaşlar çocuk diş çıkarıyor grip kimseye gitmiyor babada ağlıyor babannede ağlıyor oturmuyor uyumuyor yemiyor burnu tıkalı huzursuz sürekli ağlıyor. Temizliği kim yapıcak babasımı babannesimi çocuğa kim bakıcak babasımı babannesimi. İşin doğrusu ne biliyormusunuz hata bende değil beni bu duruma mecbur bırakanlarda. Evi gelin bir görün eşim güvercin besleyicisi terasta bizim evde teras.katta her hafta cifkerim ozonlarım yerleri fayansları ertesi gün yine B.k götürür. Mutfak bulaşık yığılı bardak koleksiyonu yapıyoruz ya bi bardakla içmek adeti değildir biriyle içer o terasta kalır başka bardak alır. Çocuk gibi peşini topluyorum. Güvercinleri domdom kurşunuyla vurulsun onları bırakıpta beş dk içeri girmez ya uçarlarsa ya kaçarlarsa. Gelelim babanneye babanne aşağıda temizlik yapar çok mükemmeldir hani :KK66: neyse yemeği o yapar çamaşır ütüyle o ilgilenir biride bişey derse eşşek gibi çalışıyorum der. Bulaşığı ben toplarım ordada arada bi gücüm kalırsa ölme noktasına bayılma noktasında değilsem süpürge tutarım çocuğu alır çıkarım. Çocuğa bak desem bakamam dünyanın işini yapıyım ama çocuğa bakmayım der ve ben akşam dokuz olana kadar çocuk kucağımda gezerim. Uyursa koştur koştur iş yaparım. Ya çocuk çatlıyacak birgün ağlamaktan kahvaltı hazırlamak için uğraşıuorum babanne ankarada evde kimse yok baba kuşların başında ve brn çaresiz kucağımda yaptım her işi. Bulaşığı toplarken 5 dk bak dedim de kuşlar çatıda koy örümceğine gezsin dedi. Sizce ben ne yapabilirim? 2 gündür kafayı sıyırcam sürekli ağlar gibi yapıp bağırıyor susmuyorr sabır diyorum akşamı bekliyorum. Şuandada öyleyiz. Yazamıyorum çünkü bi yandan bulaşık toplamaya bi yandanda çocuk avutmaya uğraşıyordum. Ve şimdide uyutucam beni bekliyor... Ben ne B.k yiyim bakan varda ben mi görmüyorum

o zaman derdinize ne ikinci çocuğu yapıyosunuz? gelip biz mi bakalım ilkine yani.

Bencil olmayın lütfen bu karnımdakini almaları için çok yalvardım 2 aylık ve kalp atışları var dediler. Ben bayılmıyorum bir çocuk için daha. Burda hatayı bana aramanızda hiç hakkınız yok. Ben daha erken öğrenseydim çoktan aldırmıştım. Ya hem çocukların suçu ne benim suçum ne siz nwyin kafasını yaşıyorsunuz ki hanımefendi. Allah verdikten sonra banamı kalmıl sorgulamak. Benim çocuklarımdan bi şikayetim yok sanada gel bak diyen yok. Konuya odaklanın lütfen

Bencil olmayın lütfen bu karnımdakini almaları için çok yalvardım 2 aylık ve kalp atışları var dediler. Ben bayılmıyorum bir çocuk için daha. Burda hatayı bana aramanızda hiç hakkınız yok. Ben daha erken öğrenseydim çoktan aldırmıştım. Ya hem çocukların suçu ne benim suçum ne siz nwyin kafasını yaşıyorsunuz ki hanımefendi. Allah verdikten sonra banamı kalmıl sorgulamak. Benim çocuklarımdan bi şikayetim yok sanada gel bak diyen yok. Konuya odaklanın lütfen

kasit zaten aldirmak degil korunmak !!
kafesin kapisini acik birakin butun kuslar ucup gitsin, bence iyi bi cozum.
iki cocukla muhakkak zordur ama 5+1 eviniz yoksa aksamlara kadar temizlik yapmayi gerektirmez gibi sanki.
yada super sunumlu kahvalti sorfralari hazirlamiyorsaniz, kahvalti hazirlamak dunyanin en zor isi degildir heralde.

Back
X