• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora gitmeye utaniyorum artik:((

canim bunlarin cogunu hatta fazlasini cogu hamile yasiyo zaten.ben hamileligin erken doneminde sebepsiz agri ve kanamam oldu birde çalisiyorum rapor aldim 10 gun sadece yattim mecbur döndüm işe.sonra alerji oldum heryerim kızardı kac gun kasinmaktan bi hal oldum.sonra böbrek kumu döktum ki erken dogum yapiyorum sanarak gittik oyle bi sanciydi.sonra detayli ultrasonda yarik dudak riski cikti kac hafta onun stresini cek sonra bebek dönmek bilmedi ve cok hareketli asagiyi teperek suyunu patlatma tehlikesi atlattik bunlar aklima gelenler.simdi de maşallah 5.5 aylik uyuyo mışıl mışıl :KK46:bukadar stres yapma bebegin icin en risklisi stres

Evet cnm yasayan bilir malesef bu kadar hastaligi 5 hafta gibi bi surede yasamak beni yipratti yatmaktan sirtlarimda noduller olustu artik millet diyir ya yasayacaksa zaten yatmasanda olur ama oyle olmuyor iste benim dikkatsizligim yuzunden ona bisi olursa kendimi asla affetmem bunun icin dikkatli davraniyorum napayim bide ic gudu galiba Allah kizina uzun omurler versin cnm:))
tesekkurler cnm amin :) sen elinden geleni yap dikkat et kendine ve bebegine gerisi Allahin takdiri. Allah korktuguna ugratmasn kimseyi. Dualarm seninle :)

Merhaba hanimlar! Goz yaslari icinde yaziyorum bu mesaji cunku psikolojim cok bozuldu artik. Tedaviler sonucu hamile kalabildim cok sukur lakin butun problemler bundan sonra basladi soyleki 6 haftalikken kanamam oldu oyle boyle degil gozyaslari icerisinde dr a gittik bebegin yasadigini ve istirahat etmem gerektigini soyledi ilac verdi gonderdi beni haftalarca yattim sadece yattim ama siddetli kasik agrilari hic pesimi birakmadi en yakinlarima bile soyleyemedim duser diye 12. Haftada agır bi gribe yakalandik esimle bu arada surekli drumla irtibat halindeyiz ve devlete gitmiyoruz cunku esim 1 saatligine izin alabiliyor gribe yakalaninca bronsitle birlikte nefes alamamaya basladim hergun acilde oksijen verdiler gogus hast uzm antibiyotik verdi mecburen oksurmekten karnim agriyordu artik kullandim iyilestimde bu seferde antibiyotik beni mantar yapti bide bu cikti basima onunlada 15 gun ugrastik bu arada kasik agrisindan devamli yatiyorum :KK43:( yatmaktan kabiz ve bagirsak kurdu olustu ictigim zeytin yaglari bitkisel tedaviler yine beni cok yipratti yine dr a giitik ilac veremeyiz dediler benim karin agrisi iki katina cikti yine:KK43:( hareketsizlik arkadassizlik kimsesizlik annem calisiyor ve kimse halin ne diyede sormuyor bu arada sorsada havada kaliyor neyse bunuda atlattim cok sukur bi sekilde bu defada idrar yolu enfeksiyonu pesimi birakmadi :KK43:( tahliller serumlar verdikleri tek dozluk ilaclar benim bunyeye olmadi ictigim suyun haddi hesabi yok bu arada dr um baska bi ilcede oldugu (yakin bi ilçe) icin esim surekli izin alip aksamlari da telafi yapiyor iyi beslenmem lazim ama yemek yok hep disardan yiyoruz ekonomimiz coktu kredi kartlari ful çakili:KK43:( ailemin durumu iyi ama pek bi faydalari yok madden en kotusude kaybetme korkusuydu bu yasadiklarimda cunku o bu kadar ilaca agriya dayanabiliyormuydu yavrum?? Onun kalp atislarini duymak icinde esimden habersiz burdaki dr a gidip baktiriyordum her eczaneye gittigimizde en az 20 tl oduyoruz buna nasil can dayanicak bilmiyorum :KK43:( pazar gununden beri agrilarim siddetlendi bu sabah yine dr daydik dr bile artik hosgeldiniz demiyor bize:KK43:( yine noldu der gibi bakiyor kadin:KK43:( su an 17 haftaligiz cok sukur ancak benim bunye bebegime cok tepki veriyor anlasilan eve geldim şakir sakir burnum kanamaya basladi simdide bununla ugrasicam anlasilan... Hep dua ediyorum onu sag salim kucagima alacakmiyim diye kizlar size sorum benim gibi sorunlu bir hamilelik geciren varmi kasik agrisi olan dr larin kesin bisi soyleyemedigi psikolojik olarak cok yiprandim ne olur bana moral verin ve dua edin...
Canım hamileligin ilk üç ayı genelde agrili oluyor sebebi vücudun bebeğini yabancı bi madde olarak algılamasiymis hiç merak etme hepsi geçecek biraz sabır burun kanamalari ,enflasyon,kasıklarda ağrı bıçak saplanma gibi olma bunlar hemen hemen tüm hamilelerde oluyor devamlı pozitif düşünün iyi şeyler olacak diye sağlıkla alın bebeğinizi kucağıniza inşallah

Gecmis olsun kormayin Allah a emanet edin dua edin bol bol bende edecegim size insallah yavrunuzu sag salim hayirli ve saglikli kucaginiza alirsiniz :KK46:

Canım sen çok sıkıntılı bir gebelik geçiriyorsun. Doktorun nasıl biri senin gibi gebeliklerde deneyimli mi?

Bulunduğunuz yerde perinatalog varsa onunla da görüş bence.

Sakın kalmaya çalış. Üzülme, ailene henüz anlamadım mı? 17 hafta olmuş anlatmadiysan bence ara söyle. Annene sıkıntılarını anlat bir müddet yanına gelip belki destek olmak ister.

Diğer yandan maddi sıkıntılar için senin şu anda yapabileceğin birsey yok gibi. Belki annene anlatıp maddi destek isteyebilirsiniz canım. Para sonra yine kazanılır. Çok dert etme bence.

Sevgiler, saglikla Bebeğine kavuşmanın dilegiyle
Sagol cnm dr um iyi bi dr perinatolog bize cok uzak anneler biliyor artik soyledik. Hakkimizda hayirlisi olsun artik:)

bu dünyada rızkı varsa bebegınız sag salım gelir.
bence bunları düşünmenin zamanı ve de sırası değil.
üst üste gelmiş biraz bir de hamile pskılojısı cabuk dagılıyor. ama atlatıcagınıza ınanıyorum
Allaha bırakın işinizi..

Bol bol nar, kiwi ve yogurt tuketin. Internetiniz hizliysa Netflix'e uye olun, film seyredin. Derin nefesler alip verin, bir gunluk tutun ve icine yapmak istediginiz GUZEL SEYLERI detaylariyla yazin. Her gun hayatin cok komik bir yanini yakalayin, devamli gulun! Ciddiyim hersey yoluna girecek!

Ay şimdi hamileliğimi düşündümde. Ay ne zordu. Ama abartıyorsun herkes hamilelik yaşıyor kimse bukadar sıkıntı yaşamıyor dediklerinde uyuz oluyordum. Şimdi bakıyorumda herkes sıkıntı yaşıyormuş. Hain insanlar niye çok bilmişlik yaptılar o zaman. Baksana hepimiz sefil olmuşuz. Ama yine deAllah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin. :)))

Gecmis olsun ama yipratma kendini, ben ilk hamileligimde cok evhamliydim her agriya siziya doktora giderdim ilk 3 ay kanama alani vardi yattim. Kasikta agrilar simdi bebegin buyumesinden kaynaklaniyor. Doktorum her zaman bana kanamasiz agri iyidir evham yapma dedi. Sukur kizim dogdu daha sonra eltim herseyi guzel gitmesine ragmen 22. Haftada ikizlerini olu dogurdu. O gunden sonra kendime dedimki ne olursa olsun kac doktora gidersek gidelim rabbimin takdiri. Simdi yine hamileyim bu zamana kadar 2 kere doktora gittim. Agrilarim oluyor esim hadi kalk hastaneye gidelim diyor ama dusuk bile yapiyor olsam doktorun yapabilecek biseyi yok. Kanaman olmadigi surece gitmemeye calis. Fetal doppler al kendine evde kendin bebeginin kalp atisini dinlersin. Bolbol dua et zikret allaha dua insani rahatlatiyor. Kendin herseyi kontrol etmeye calistikca hasta edersin kendini. Hayirlisini iyisini iste rabbim onu nasip etsin. Sen en uzman doktorada gitsen eger bisey olucaksa zaten olucak. Bundan sonra bel ve agrilar cogalicak bence alissan iyi olur

Korkma cnm bende çok çektim mantarımda vardı enfeksiyonumda babrek kanalım genisledi atesleriçindeydim iki büklüm gezdim ilaçlar kullandım 8ay kustum her gün serumlar yedim geçti çok sükür..

Canım Rabbim yardımcın olsun öncelikle sen bebeğini düşün ama kendini de bırakma böyle boşver doktorları gülmesin ne olucak
Allah korusun bak ben yeni amniyosentez yaptırdım inan ben de hamileliğim başında yüzüm şişti dişten davul gibi grip zaten illa oluyo vs ama hiçbiri bebegimin sağlığı kadar kötü etmedi beni o amniyosentezi yaşamak çok zordu bende yalnizim bi eşim var ama daha kötüleri de var
İnşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize
Amniyosentez sonucun iyi cikmistir insallah cnm Allah sanada şifa versin ins.

Canım hamileligin ilk üç ayı genelde agrili oluyor sebebi vücudun bebeğini yabancı bi madde olarak algılamasiymis hiç merak etme hepsi geçecek biraz sabır burun kanamalari ,enflasyon,kasıklarda ağrı bıçak saplanma gibi olma bunlar hemen hemen tüm hamilelerde oluyor devamlı pozitif düşünün iyi şeyler olacak diye sağlıkla alın bebeğinizi kucağıniza inşallah
Devalüasyon olmasin:KK70::KK70:

Kendinizi bu kadar cok dinlemeyin,hepimizin bebegi Allaha emanet gidip kalp atislarini kontrol edince bisey degismeyecek,sizin bu gerginliginiz ve stresiniz bebeginize yansiyor şunu unutmayin dogdugu zaman huzursuz bi bebeginiz olur.bende 2 ay once dogum yaptim oncesinde bir kaybim olmasina ragmen stres yapmadim. sen kendine iyi bak ve dinlen sadece

Canim ben de yedi aylik hamileyim iki ay önce kalca kemigimde iltihapli romatizma cikti iki aydir çekiyorum hareketlerim kisitlandi. Malum ilac da kullanmadim cunku agir ilaclar lazim tedavi icin. Gece olmasini istemiyorum yataga girip uzandigimda felcli gibi oluyorum ne saga ne sola donebiliyorum. Hicbir zevk alamadim hamileligimden. Bu halimle okula gittim bir de ikinci donem de uc hafta daha gidicem. Kendi capimda mutlu olmaya calisiyorum. Anlayacagin bircogumuzun durumu ayni.

Canım takıntı yapma ,bebeğinizi kucağına alacağınız günü hayal edin ağrılar sizilar olacak karnın büyüyecek dua edin sağlıklı dogsun, ben 9 ay hergün bulantısı olanı tanıyorum , benimde de zor geçti
annelik kolay değil , ama en güzel duyğudur

Sen naptın be güzelim .. Bu anlattıkların normal şeyler ki .. Sıkma canini bugunlerinin tadını çıkar .. Kendine herşeyi dert etme . Benim ilk hamileligim çok rahattı ama 7 aylıkken zehirlendim ne mide yıkandı ne serum takıldı 10 gün boğazımdan bisey geçmeden yattım. Ama 2. Hamileligim de 40 derecede ateşle bronşit geçirdim . 72-75 civarı başladığım gebeliği 67 kilo ile tamamlayarak tarih yazdım :KK49: 5 aylık civarı idim suyum gelmeye başladı doktor hemen yatış dedi ama evde hastam vardı yatamadım .. Mantarı hic sorma zaten günde 10 iç çamaşırı değişir mi insan ben değiştim .. Vücudum bildiğin peynir yoğurt arası bisey üretiyordu .. Şükret kocan yaninda şükret yatabiliyorsun .. Dinlenebilmek bile lütuf hamilelikte..:KK200::anneadayı:

Hemen herkes yaşadıklarınızı yaşıyor.anne olmak kolay değil diye boşa söylenmiyor.şu saat oldu hala uyumayı bekliyorum .

Sakin olun kendinizi çok dinlemeyin.elbette kontrol ettirin ama abartmadan.
Doğduğunda da en ufak şeylerde doktor doktor gezersiniz sonra.

Merhaba hanimlar! Goz yaslari icinde yaziyorum bu mesaji cunku psikolojim cok bozuldu artik. Tedaviler sonucu hamile kalabildim cok sukur lakin butun problemler bundan sonra basladi soyleki 6 haftalikken kanamam oldu oyle boyle degil gozyaslari icerisinde dr a gittik bebegin yasadigini ve istirahat etmem gerektigini soyledi ilac verdi gonderdi beni haftalarca yattim sadece yattim ama siddetli kasik agrilari hic pesimi birakmadi en yakinlarima bile soyleyemedim duser diye 12. Haftada agır bi gribe yakalandik esimle bu arada surekli drumla irtibat halindeyiz ve devlete gitmiyoruz cunku esim 1 saatligine izin alabiliyor gribe yakalaninca bronsitle birlikte nefes alamamaya basladim hergun acilde oksijen verdiler gogus hast uzm antibiyotik verdi mecburen oksurmekten karnim agriyordu artik kullandim iyilestimde bu seferde antibiyotik beni mantar yapti bide bu cikti basima onunlada 15 gun ugrastik bu arada kasik agrisindan devamli yatiyorum :KK43:( yatmaktan kabiz ve bagirsak kurdu olustu ictigim zeytin yaglari bitkisel tedaviler yine beni cok yipratti yine dr a giitik ilac veremeyiz dediler benim karin agrisi iki katina cikti yine:KK43:( hareketsizlik arkadassizlik kimsesizlik annem calisiyor ve kimse halin ne diyede sormuyor bu arada sorsada havada kaliyor neyse bunuda atlattim cok sukur bi sekilde bu defada idrar yolu enfeksiyonu pesimi birakmadi :KK43:( tahliller serumlar verdikleri tek dozluk ilaclar benim bunyeye olmadi ictigim suyun haddi hesabi yok bu arada dr um baska bi ilcede oldugu (yakin bi ilçe) icin esim surekli izin alip aksamlari da telafi yapiyor iyi beslenmem lazim ama yemek yok hep disardan yiyoruz ekonomimiz coktu kredi kartlari ful çakili:KK43:( ailemin durumu iyi ama pek bi faydalari yok madden en kotusude kaybetme korkusuydu bu yasadiklarimda cunku o bu kadar ilaca agriya dayanabiliyormuydu yavrum?? Onun kalp atislarini duymak icinde esimden habersiz burdaki dr a gidip baktiriyordum her eczaneye gittigimizde en az 20 tl oduyoruz buna nasil can dayanicak bilmiyorum :KK43:( pazar gununden beri agrilarim siddetlendi bu sabah yine dr daydik dr bile artik hosgeldiniz demiyor bize:KK43:( yine noldu der gibi bakiyor kadin:KK43:( su an 17 haftaligiz cok sukur ancak benim bunye bebegime cok tepki veriyor anlasilan eve geldim şakir sakir burnum kanamaya basladi simdide bununla ugrasicam anlasilan... Hep dua ediyorum onu sag salim kucagima alacakmiyim diye kizlar size sorum benim gibi sorunlu bir hamilelik geciren varmi kasik agrisi olan dr larin kesin bisi soyleyemedigi psikolojik olarak cok yiprandim ne olur bana moral verin ve dua edin...
Ewet var senim bu yaşadığını daha beteri yaşadım şuanda erken doğum riski yasiorum hastanede yattim ve senin gibi hiç isyan etmedim lütfen teşekküllü ol bu şekilde yapman karnındaki yawrucagida etkilio yazdıkların normal ve herkez yasio burun kanaması her evrede normal ve hepimiz bazı zamanlar bu durumuda yaşadık kendine gel Lütfen sen bi annemin evladını düşün pozitif ol sabır göster bu tutumun doğru deil ayrica Dr.a elbetteki gideceksin problemli bi gebeliğin varmış sonuçta ben üç günde gittigimi bile bilirim sancilardan sen hamilelik hormonlarina fazla yenik dusmussun toparlanma zamanı evladını dusun

Back
X