Doktora gitmeyen eş

A
Sana Allah bi şans vermiş zorluyosun bence. Vur kıçına gıtsın.
Aynen katılıyorum. Benden cocuk istemeyen , adamdan bende istemem . Bu ne ya dört senedir cocuk olmucak ama ciddiye alınmıcak . İnsan sevdiği karısından hiç cocuk istemez mi? Bak zorlarsan yarın öbür gün oldugunda sen istedin der cıkar işin içinden . Hem cocukların baba ilgisinede cok ihtiyacı var . Eee eşin zaten sana ilgisiz sosyal hayatını almış başını gidiyor. Cocuguna nasıl vakit ağırcak . Bu işler iki kişinin istemeyle olur . Zoelamayla , evi terk etmekle , küsmekle olcaksa hiç olmasın .

Gittim aramadı sormadı bile hiç

Bu alıntıladığım yer önemli geliyor bana. Herkesin farklı oluyor ilişkisi ama, eşle konuşulur ya.. Ne bilim... Keyfine düşkünlüğü + biri daha demiş sizi garanti görmesi sanırım.. Evlenmeden önce nasıldı bilmiyorum ama...
Çocuk konusunda da ciddi, rest çekerek bir konuşma yapacaksınız..
Eş en yakın, sosyal hayatta birinci değil midir, öyle olmalı gibi geliyor bana. Ben pek sosyal adam sevmem bu yüzden, kendim de öyle sayılmam zaten:KK53: Ya da öyleyse de eksikliğini hiç hissettirmeyecek, önemini, ilgisini hep hissettirmeli bence.

Daha siz tam anlaşamıyoken bi de cocuk yapmayın daha da mecbur gibi oluyosunuz cunku sonucta ortak bişeyiniz oluyo .. Eve baglayacagini düsünmüyorum , sizde cocuk istiyosunuz anladıgım kadarıyla ama doktoru ihmal ediyosa cok net bi sekilde eşiniz istemiyo yani boşuna kendinizi yorup yıpratmayın belki de hayirlisi bu. Anlayana kadar da dönmeyin biraz burnu sürtsün

Sosyalliğini hep tek başına mı yaşıyor yoksa sizi de dahil ediyor mu, etmek istiyor mu? Hep tek başına yaşıyor ise çocuk istemediği de aşikar. Bence sıkıntılı. Siz bi süre kafa dinleyip sağlam bir rest çekin, sonra kararınızı verin. Benim eşim de istemezdi çocuk sosyalliğinden ve keyfinden ödün vermemek için daha bu yıl ciddi anlamda istiyor. eşinizin yaşı kaç bilmiyorum ama adam henüz doymamıştır belki gezmeye tozmaya. Ben de yıllardır çocuk diye can atıyorum, bebek falan görünce resmen süt hormonlarımın değerleri yükselirdi. Ama hayırlı bir vakti de var bu işin. Şartların ve kişilerin uygunluğu da çok önemli. Biz anne olmak istiyoruz ama sadece istiyoruz a takılı kalmayalım. Yoksa gerçekler arka planda kalır. Mesela eşiniz gerçekten çocuk istemiyor ve arkadaşların dediği gibi sizin bu konudaki duygunuzu da dikkate almıyor:(

Erkekler anneleri ya da etrafları tarafından aslan oğlum koç oğlum sen mükemmelsin tarzında yetiştirildikleri için kendi spermlerine çok güveniyorlar ceketi attıklarında hamile bırakabilirler olmuyorsa sorun kadındadır. Ama gel gör ki ortada bir sorun varsa ve bunun kadında olmadığı netleşmişse o zaman erkeklerin egosunun tepetaklak olduğu kendisini eşekten düşmüş gibi hissettiği zaman başlıyor... Kendisinde çıkabilecek problemden korkuyor arkadaşım en temel sebep budur bu olay da ha tabiki de çocuk ta istemiyor olabilir ama asıl düşünce bu... Kendimden örnek vereyim pcos luyum yani problem ben de çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşuyoruz tüp bebek sürecine başlayacağız en başlangıçta spermiyografisi lazım... O testi vermemek için binbir takla attı!!! En son merak etme sorun ben de zaten bu formalite bir test dedim de öyle gitti

Selam kızlar nasılsınız?
Küçük emrahınız geldi :)
KK kankalarım beni biliyor zaten :KK70: Bilmeyenler içinde özet geçeyim.
Benim 4 senelik evliliğim ve kendi hayatına çok düşkün bir kocam var. Adam bir mahalle insanın yaptığı sosyal aktiviteyi tek başına yapıyor. Bir de üstüne çocuğumuz olmuyor.
Sıkıntısı var ve doktora gitmiyor. Dört senede iki kere çok zor yolladım. Yeniden doktora gözükmesi gerek.
Ben bu sıra tatilde ondan uzaktaydım. İkna ettim doktor için, zaten benimle gitmek istemiyor doktora, randevuyu aldım. Fakat gitmemiş. Açıklaması "unuttum".
Ben çok yoruldum artık, onun o çok olan sosyal hayatı zaten sorun bir de üstüne bu ilgisizliği beni çok bunalttı.
Kavga ettik ,tatilimi yarıda kesip anneme geçtim. Bir süre de eve gitmeyi düşünmüyorum.

Şimdi sorum şu, iyi yapmış mıyım? Bu adam bilinçaltında çocuk istemiyor mu çünkü bana istiyorum diyor lafta yoksa sadece doktora gitmek zor mu geliyor? Çocuk olsa eve bağlanır mı daha çok kaçar mı? (kendisi belki bağlanırım diyo şaka gibi)

Çocuk konusunda ailem beni sıkıştırıyor, anneme anlatmayı düşünüyorum anlatsam mı? (Doktora gitmiyor, sosyal hayatı gırla gibilerinden?

Ay kafamda deli sorular :/

Kocaniz hep mi boyleydi yani asiri disariya gezmeye tozmaya duskun birisi ?
Cocuk istediginden eminmisiniz, belkide eve bagkanmaktan cocugun ayak bagi olacagini dusunuyor korkuyor ve istemiyor ?
Belkide erkek olarak zoruna gidiyor bu ve doktora gitmekten kaciyor?
Kocanizin tam olarak dusuncesini ogrenmeden adama tavir yapmissiniz once tam dusuncesini ogrenin sonra gerekirse tavir yapin.

benim kinin de cok işi var ve sporu dansı hobisi gezmesi tozması olur. demek bu türler hep böyle :)
sen sperm testini bir tüp bebek merk.veya tüp bebek yapan bir üni. hastanesinde yaptır. ve her aşılama yaptırırz diyene inanma. sperm azlığı bir şekilde düzeltilebiliyor. aşılamaya bile gerek kalmadan normal bile çocuk sahibi olabilirsiniz.
Ya ben merak ettim peki eşinizin sosyal aktiviteleri size Zaman ayırmayacak kadar çok mu? Yani başbaşa bişeyler yapmaktansa her boş vaktinde bu hobilerine mi koşuyor? Yoksa sizle Zaman geçirip kalan vakitlerde ayrı planlar mı yapıyorsunuz?

Bence çocuk olunca hiç girmez eve.o kadar özgürlüğüne düşkün olduğu için belki istemşyodur.çünkü çocuk olunca sorumlulukları artcak.bence çocuk çok büyük meziyet.tek tarafın isteğiylede olcak bişey değil.iyi düşünün derim.

Eşini eve bağlamak maksadıyla çocuk istediğini sanmıyorum.

Çocuk sevgisi ve aile ısrarı daha etkin heralde.

Eşinin bu sosyal hayati nedir ya? Arkadaşlarıyla mi hep.
Birlikte niye takilmiyorsunuz? mugehatun mugehatun

Doktora birlikte gidin.
Daha sağlıklı olur.
İkna et beraber gitmeye.

Bence de çocuk istemiyor eşiniz.
Ama bundan daha büyük sorunlarınız var gibi.
Tabiki eşlerin kendi hayat alanlar olmalı ama sizin eşinizin ki bana abartı geldi.
Madem bu kadar hayatına düşkündü evlenmeseydi.
Kendimi yalnız hissedeceğim bir evliliği sürdürmemeyi tercih ederim.
Herkesin hayata bakış açısı beklentileri farklı.
Siz ben böyle devam ederim hayatımdan memnunum diyorsanız başka tabiki.

Mugecim kendi hayatina düşkün ve bencil bir kocan var ve böyle bir adamın çocuk istememesi çok normal. Adam kendi hayatını kimseye adamaya razi degil.

Mugecim kendi hayatina düşkün ve bencil bir kocan var ve böyle bir adamın çocuk istememesi çok normal. Adam kendi hayatını kimseye adamaya razi degil.

Senin benim gibi eşe denk gelmemişte ondan.
Çok şımarıyor bunların eşleri.
Bizim gibi bencil kadınlara denk gelseler görürler dünya kaç bucak:KK70::KK70:

Eşin doktordan korkuyorda olabilir ama sorun ondaysa eğer bu errrkekk egosu için facia. Ya acaba eşinde bir sorun varda acaba onu bildiği icin mi dışarıya yöneliyor ki?

Senin benim gibi eşe denk gelmemişte ondan.
Çok şımarıyor bunların eşleri.
Bizim gibi bencil kadınlara denk gelseler görürler dünya kaç bucak:KK70::KK70:
Orası kesin:-) zaten arkadaşlarım hep diyor; seni alan yandi diye...biz kadınların bir ortasi olsaydi iyiydi. Ben mugeye demiştim önceki konusunda; benim kocam bir gezse ben iki gezerim sanırım. Büyük konusmayayim ama benim kafa böyle isliyor :-)

Orası kesin:-) zaten arkadaşlarım hep diyor; seni alan yandi diye...biz kadınların bir ortasi olsaydi iyiydi. Ben mugeye demiştim önceki konusunda; benim kocam bir gezse ben iki gezerim sanırım. Büyük konusmayayim ama benim kafa böyle isliyor :-)

He aynı ben.
Kim daha uzağa işer yarışı var bende:KK45::KK45:
Benim kocam da benden uzaklaşsa on misli uzaklaşırım g..t gibi kalır öyle ne olduğunu bile anlamaz.

Esinizle baska kafadasiniz demek istedim yukarda:)

:KK70: yukarda yazdıklarını da anladım varya :cool:
Haklısın, başka kafalardayız gerçekten. Seviyorum ama. Böyle de zor :/

A
Aynen katılıyorum. Benden cocuk istemeyen , adamdan bende istemem . Bu ne ya dört senedir cocuk olmucak ama ciddiye alınmıcak . İnsan sevdiği karısından hiç cocuk istemez mi? Bak zorlarsan yarın öbür gün oldugunda sen istedin der cıkar işin içinden . Hem cocukların baba ilgisinede cok ihtiyacı var . Eee eşin zaten sana ilgisiz sosyal hayatını almış başını gidiyor. Cocuguna nasıl vakit ağırcak . Bu işler iki kişinin istemeyle olur . Zoelamayla , evi terk etmekle , küsmekle olcaksa hiç olmasın .

Senden çocuk istemiyorum demiyor ki bana? Öyle dese başımın çaresine bakarım inan.İstiyorum diyor fakat bir şeyler yapmaya gelince kaçıyor oyalıyor ya da böyle unutuyor. Dört senedir evliyiz e boşanacak kadar büyük sorunlarımız olmayınca çocuk illa ki isteniyor.

Bu alıntıladığım yer önemli geliyor bana. Herkesin farklı oluyor ilişkisi ama, eşle konuşulur ya.. Ne bilim... Keyfine düşkünlüğü + biri daha demiş sizi garanti görmesi sanırım.. Evlenmeden önce nasıldı bilmiyorum ama...
Çocuk konusunda da ciddi, rest çekerek bir konuşma yapacaksınız..
Eş en yakın, sosyal hayatta birinci değil midir, öyle olmalı gibi geliyor bana. Ben pek sosyal adam sevmem bu yüzden, kendim de öyle sayılmam zaten:KK53: Ya da öyleyse de eksikliğini hiç hissettirmeyecek, önemini, ilgisini hep hissettirmeli bence.

Haklısın, arayıp sormalı, alaka göstermeli. İşleri yoğun o yüzden arayamıyorum diyor, hak veriyorum bir yandan ama bende haklıyım. Bilemiyorum :(

Sosyalliğini hep tek başına mı yaşıyor yoksa sizi de dahil ediyor mu, etmek istiyor mu? Hep tek başına yaşıyor ise çocuk istemediği de aşikar. Bence sıkıntılı. Siz bi süre kafa dinleyip sağlam bir rest çekin, sonra kararınızı verin. Benim eşim de istemezdi çocuk sosyalliğinden ve keyfinden ödün vermemek için daha bu yıl ciddi anlamda istiyor. eşinizin yaşı kaç bilmiyorum ama adam henüz doymamıştır belki gezmeye tozmaya. Ben de yıllardır çocuk diye can atıyorum, bebek falan görünce resmen süt hormonlarımın değerleri yükselirdi. Ama hayırlı bir vakti de var bu işin. Şartların ve kişilerin uygunluğu da çok önemli. Biz anne olmak istiyoruz ama sadece istiyoruz a takılı kalmayalım. Yoksa gerçekler arka planda kalır. Mesela eşiniz gerçekten çocuk istemiyor ve arkadaşların dediği gibi sizin bu konudaki duygunuzu da dikkate almıyor:KK43:

Genelde tek başına yaşıyor çünkü aktivitelerine ben pek fazla dahil olamıyorum, kıyısından köşesinden olursam oluyorum. Onda da benim pek sevdiğim şeyler değil zaten, kendimi zorlayarak katıldım bazı şeylere ama bir yere kadar gitti. Bana hiç çocuk istemiyorum demiyor, sıkıntı burda. İstiyormuş gibi davranıyor ama yapması gereken şeylerden böyle kaçıyor. Eve bağlı olmaması zaten sorun bir de böyle olunca.. ne bileyim :(

Erkekler anneleri ya da etrafları tarafından aslan oğlum koç oğlum sen mükemmelsin tarzında yetiştirildikleri için kendi spermlerine çok güveniyorlar ceketi attıklarında hamile bırakabilirler olmuyorsa sorun kadındadır. Ama gel gör ki ortada bir sorun varsa ve bunun kadında olmadığı netleşmişse o zaman erkeklerin egosunun tepetaklak olduğu kendisini eşekten düşmüş gibi hissettiği zaman başlıyor... Kendisinde çıkabilecek problemden korkuyor arkadaşım en temel sebep budur bu olay da ha tabiki de çocuk ta istemiyor olabilir ama asıl düşünce bu... Kendimden örnek vereyim pcos luyum yani problem ben de çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşuyoruz tüp bebek sürecine başlayacağız en başlangıçta spermiyografisi lazım... O testi vermemek için binbir takla attı!!! En son merak etme sorun ben de zaten bu formalite bir test dedim de öyle gitti

Haklısın arkadaşım. Erkekler bu konuda pohpohlanıyor devamlı. Ama ilk defa gitmeyecek ki, artık bitsin çekinmesi ya. Ben sürekli doktorlardayım çok mu meraklıyım kıçımı açmaya. ilkinde zaten çok zorlanmıştı evet ben ikna etmek için uğraştım ikincisinde tekrar aynı şeyleri yaşadık. Bu üçüncü ya hepi topu. Dört senedir yani. Üstüne gitmiyorum diye bu kadar da sallanmamazlık. of :(

Kocaniz hep mi boyleydi yani asiri disariya gezmeye tozmaya duskun birisi ?
Cocuk istediginden eminmisiniz, belkide eve bagkanmaktan cocugun ayak bagi olacagini dusunuyor korkuyor ve istemiyor ?
Belkide erkek olarak zoruna gidiyor bu ve doktora gitmekten kaciyor?
Kocanizin tam olarak dusuncesini ogrenmeden adama tavir yapmissiniz once tam dusuncesini ogrenin sonra gerekirse tavir yapin.

Hayatına düşkündü evet, sosyal aktiviteleri vardı fakat evlenince abarttı. Bu kadar değildi. Gezmek tozmaktan ziyade dernek faaliyetlerinde bir de sporda. Çocuk istediğini düşünüyordum ama artık emin değilim, herkes istemiyor yazmış :)
Ben dört senedir, onun ne istediğini anlamaya çalışıyorum. Zor bir adam, boş yere tavır yapmadım. Tavrımda haklıyım. Kendisi çıkıp bana çocuk istemiyorum demedi hiç, istiyorum diyor hep. Fakat oyalıyor böyle beni.

Birşey soracağım kocanın sosyal hayato derken mesela nasıl hep sensiz dışarlardamı o_O bunu boşanma sebebi olarak görmeyenler kusura bakmasın ayda yılda bir gider çıkar ama süreki bensiz takılıcaksa bekar takılır benimki :KK66:

Şöyle işleri çok yoğun zaten şu sıra, üstüne sporu ekleniyor, bıraktığımda her Allahın günü iş çıkışı spora gidiyor. Hafta sonları yada bazı akşamlar derneğe uğruyor. Zaten haftasonlarımızın bir günü ailesine gidiyoruz. Bana kalan sıfır. Kendi haline bıraktığım zaman o kadar çok coşuyo ki. Mesela iki hafta sonrası için arkadaşlarıyla istanbula maça gidecek. Bir grup kankası var. Yani oh valla hayat ona güzel.

Genelde tek başına yaşıyor çünkü aktivitelerine ben pek fazla dahil olamıyorum, kıyısından köşesinden olursam oluyorum. Onda da benim pek sevdiğim şeyler değil zaten, kendimi zorlayarak katıldım bazı şeylere ama bir yere kadar gitti. Bana hiç çocuk istemiyorum demiyor, sıkıntı burda. İstiyormuş gibi davranıyor ama yapması gereken şeylerden böyle kaçıyor. Eve bağlı olmaması zaten sorun bir de böyle olunca.. ne bileyim :KK43:

Haklısın arkadaşım. Erkekler bu konuda pohpohlanıyor devamlı. Ama ilk defa gitmeyecek ki, artık bitsin çekinmesi ya. Ben sürekli doktorlardayım çok mu meraklıyım kıçımı açmaya. ilkinde zaten çok zorlanmıştı evet ben ikna etmek için uğraştım ikincisinde tekrar aynı şeyleri yaşadık. Bu üçüncü ya hepi topu. Dört senedir yani. Üstüne gitmiyorum diye bu kadar da sallanmamazlık. of :KK43:

Hayatına düşkündü evet, sosyal aktiviteleri vardı fakat evlenince abarttı. Bu kadar değildi. Gezmek tozmaktan ziyade dernek faaliyetlerinde bir de sporda. Çocuk istediğini düşünüyordum ama artık emin değilim, herkes istemiyor yazmış :)
Ben dört senedir, onun ne istediğini anlamaya çalışıyorum. Zor bir adam, boş yere tavır yapmadım. Tavrımda haklıyım. Kendisi çıkıp bana çocuk istemiyorum demedi hiç, istiyorum diyor hep. Fakat oyalıyor böyle beni.

Şöyle işleri çok yoğun zaten şu sıra, üstüne sporu ekleniyor, bıraktığımda her Allahın günü iş çıkışı spora gidiyor. Hafta sonları yada bazı akşamlar derneğe uğruyor. Zaten haftasonlarımızın bir günü ailesine gidiyoruz. Bana kalan sıfır. Kendi haline bıraktığım zaman o kadar çok coşuyo ki. Mesela iki hafta sonrası için arkadaşlarıyla istanbula maça gidecek. Bir grup kankası var. Yani oh valla hayat ona güzel.

İşin zor valla adam bekar gibi desene spor falan iyide haftada 3 gün yeterli bence nebilim biz yapışık gibi olduğumuzdan garip geliyor. Maça gidebilirde zaten sürekli dışarda olan adam garip valla

Back
X